TEST af Outsiders pro Style model Dark Skull skateboard og rampe fra Coolshop.dk – Testfamilien
TEST af bogen Katharina-koden fra Forlaget Modtryk

TEST af Outsiders pro Style model Dark Skull skateboard og rampe fra Coolshop.dk

Flere af vores testere har den seneste måned testet disse produkter  fra Coolshop.com.:


Vores tester Sahra har sammen med sin søn Ajay testet dette fede skateboard af mærket Outsiders pro style og rampe af mærket Outsiders fra Coolshop.com. Coolshop.com er en virksomhed, som forhandler virkelig mange forskellige produkter. Vi har især været virkelig glade for alle deres produkter til børn både udendørs og indendørs. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi selvfølgelig gerne ville teste dette lækre skateboard og rampe.

Sahra fortæller:

Coolshop.com har over 30.000 produkter i mere end 20 forskellige kategorier. Det er en shop med alt hvad hjertet begærer. Ajay har ikke tidligere været den store skater, men han havde mod på at skulle teste dette lækre skateboard med Dark Skull. Ajay har brugt mange timer på at øve sig på boardet, og dertil har rampen været mega sjov at kunne øve nybegynder tricks på. Derudover har de to mindre søskende på 3 og 4 år også hurtigt luret, at de kunne bruge boardet til at ligge sig på maven og køre ned ad rampen og derved opnå fart. Det viser at skating ikke kun er for ældre, men at det også kan tilpasses så de mindre aldersgrupper også kan få glæde af det.

Begge produkterne er af virkelig god kvalitet, og derudover de nemme og ligetil. Boardet kommer samlet, og rampen er leveret i 5 dele, som lynhurtigt kan sættes sammen ved at klikke siderne på den midterste del, helt uden brugen af værktøj, skruer eller lign. Ajay har haft virkelig mange gode timer udenfor, og der er helt sikkert lagt op til, at han skal videreudvikle og udfolde sine skaterevner i fremtiden her henover sommeren.  

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en virkelig god investering, der er virkelig mange timers øve og leg i både skateboardet, men også med at øve tricks på rampen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Rampen er lavet i hård plastic, og den er blevet testet af flere børn. Den har bevist, at den holder til det hele. Skateboardet er ligeledes i gode materialer med gode hjul, som også kan holde til lidt af hvert.

Pris: MEGET GOD – Priserne er generelt i den billige ende på Coolshop.com, og det er også tilfældet for disse to produkter. Der er dog til trods herfor ikke gået på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Skateboard: 299 kr. Rampe: 489 kr. 

Kvalitet: MEGET GOD – Rampen er i virkelig god kvalitet, lige til at samle, går ikke fra hinanden og kan holde til både at stå ude i vind og vejr. Skateboardet er en pro udgave, og det sikrer en god kvalitet af både brættet og hjulene, som er de ting, der normalt først bliver slidt. Til trods for, at det har været i aktion i mange timer, er det fortsat i samme gode kvalitet, som da vi fik det. 

 


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius på 6 testet produkter fra Coolshop. 

Følgende produkter er testet:

  • Outsiders – Pro Style Skateboard Dark Skull (489)
  • Outsiders – Classy Four Way Skate Ramp

Elliot Vergilius var meget begejstret, da vi modtog pakken fra Coolshop. Han synes virkelig, at skateboardet var sejt. 

Elliot er helt nybegynder, og det samme er mor her. Det er dog ikke ensbetydende med, at Elliot ikke synes, det er vildt sjovt. 

Det virkelig seje skateboard og rampen er fra mærket Outsiders.
Det er virkelig et smart skateboard, hvor motivet forestiller flammer samt et mørkt kranie, med bandana og blåt skæg. 

Rampen er en firvejs rampe og består af fem dele. Den kan samles let uden værktøj. Den har en skridsikker belægning på undersiden, som sikrer, at rampen står sikkert og stabilt. 

Det er dog ikke det nemmeste at stå på skateboard, men Elliot har et kæmpe gåpåmod og giver ikke bare op.

Både rampe og skateboard virker meget solidt og kan dermed også holde i forhåbentligt flere år. Elliot er i hvert klar på at bruge sommeren på at blive endnu bedre og sejere på både rampe og skateboard. 

Rampen er dog ikke for nybegyndere, så den er kun blevet brugt, hvor Elliot er blevet støttet, men han glæder sig til at kunne give den gas på rampen også. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Skateboardet er der blevet øvet og øvet på, og samtidig kan det bruges i mange år frem. Rampen er ikke for nybegyndere. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Skateboard og rampe virker meget solidt og til at kunne holde i lang tid.  

Pris: GOD – Jeg synes, at det er en super fin pris for både skateboard og rampe. Der er til mange timers leg og motion. 

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig god kvalitet. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af bogen Katharina-koden fra Forlaget Modtryk