TEST af Outsiders pro style skateboard Flashy Flamingo og tovejs rampe fra Coolshop.dk – Testfamilien
TEST af Outsiders pro Style model Dark Skull skateboard og rampe fra Coolshop.dk

TEST af Outsiders pro style skateboard Flashy Flamingo og tovejs rampe fra Coolshop.dk

Flere af vores testere har testet Pro Style Skateboard Flashy Flamingo og Top Tovejs Skaterampe af mærket Outsiders fra Coolshop.dk.

Anne-Louise fortæller:

Min store pige, Silje på 8 år, har meget længe snakket om, at hun gerne ville have et skateboard. Jeg tror den store interesse startede, da hendes gode veninde kørte på skateboard. Silje er dog ikke selv rigtig “skater-typen”, og hverken min mand eller jeg kan stå på skateboard, så det er ikke noget, vi har dyrket – men det skulle der laves om på med denne test.

Silje var så spændt, da pakken fra Coolshop.dk kom ind af døren, og rampen skulle straks samles, så hun kunne komme igang. Hun blev dog hurtigt klar over, at det der med skateboard, slet ikke var så nemt, som hun lige troede.

Silje modtog det fineste skateboard fra Outsiders  Pro Style Skateboard model Flashy Flamingo. Det fine skateboard har et motiv af en lyserød flamingo fugl og blå blade. Det er et super godt begynder skateboard med gode kuglelejer og et super godt fodfæste. Silje er helt vild med det flotte motiv i de spraglede farver og ville ønske, at det også var på forsiden.

Sammen med skateboardet modtog hun også en rampe fra Outsiders i modellen Top Tovejs Skaterampe. Rampen består af to forskellige ramper, der både kan samles med en flad og konkav connector. Rampen har en skridfast underside, så den står stabilt, når man laver sine tricks. Den kan let flyttes og skilles, når den ikke bruges, hvilket gør det nemt at have den med sig. Rampen er ikke så stor, så jeg tænker det er en super god begynder rampe til de mindre børn.

Samlet måler rampen: 110 x 40 x 29 cm. Den er lavet i 100% polypropylen og kan klare max 100 kg.

Som sagt synes Silje, at det her med at skate var langt sværere end hun lige have regnet med, og derfor er rampen mest brugt med løbehjul, da skateboardet stadig volder en del problemer. Hun er ihærdig og øver ofte sine skateboard “skills” og har det sjovt med det, men der går nok lidt tid før hun er klar til de helt store tricks med rampen.

Silje har været super glad for denne test, og jeg er sikker på, at både skateboard og rampe vil blive brugt utroligt meget henover sommeren.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – Der er mulighed for fysisk udfoldelse og motion. Man bliver udfordret og træner sin balance.

Holdbarhed: MEGET GOD  – Skateboardet er super stabilt og ser stadig nyt ud, selv efter 1 måneds brug.

Pris: MEGET GOD – Skateboardet koster 299,95 kr. og rampen 499 kr., og man får virkelig et godt starter skateboard og rampe til prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Både skateboard og rampe er i fin kvalitet og lever op til vores forventninger.

 


Vores gæstetester Mette har sammen med sine børn testet Outsiders – Pro style Skateboard  – flashy flamingo og My hood skate rampe 2 ways, som kan købes hos Coolshop.dk

Vi har været så heldige at få lov til at teste Flamingo skateboard med tilhørende rampe. Jeg var ret spændt på, hvordan mine piger ville klare udfordringen med at køre på skateboard.

Begejstringen over det fine board med den seje flamingo var stor – lige hvad to bevægelses glade 6 årige piger kan drømme om.

Skateboardet var klar til brug fra start, intet skulle samles, og hjulene var allerede påsat. Skaterrampen kom i tre dele, som samles med 4 skruer. Det kunne hurtigt samles. Mine børn på 6 år formåede selv at skrue delene sammen, og rampen klar til brug på få minutter.

Begge piger trak i beskyttelsesudstyr og gav sig i kast med at træne i skateboarding. Det var svært i begyndelsen, og særlig rampen gav en del udfordringer, da de endnu ikke havde lært at håndtere selve skateboardet. Er man nybegynder som mine børn, kræver det en del træning på skateboardet, før man kan give sig i kast med den lille rampe.

Skateboardet er barmhjertigt at håndtere, når man først har fundet ud af, hvordan man skal fordele vægten på det. Det var hurtigere at lære at køre fremad på skateboard end f.eks. at lære at stå på rulleskøjter.

Skaterrampen vil jeg anbefale til mere øvede brugere af skateboard, da det kræver en del kontrol. Men rampen er i god kvalitet og tåler at blive brugt og kan klare alt slags vejr.

Har man børn som holder af bevægelse vil jeg klart anbefale dette skateboard. Det har i en periode været sjovere at komme i skole kørende på skateboard fremfor at gå eller cykle i skole. Det giver også ens børn eller en selv muligheden for at få dagligdagens 60 min bevægelse ind i hverdagen.


Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Til børn der elsker at udfordre sig selv og nyder at være i bevægelse, har skateboard og rampe en stor legeværdi.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det virker meget robust og tåler en del slid.

Kvalitet: MEGET GOD –  Virkelig lækkert materiale, kvalitet af board og rampe er virkelig god og tåler at blive brugt igen og igen.

Pris: MEGET GOD – Godt og billigt udstyr til førstegangskøberen, som ønsker at undersøge om skateboarding er noget for en.

Vores gæstetester Maria har sammen med datteren Silje på 7 år testet Pro Style Skateboard Flashy Flamingo og Top Tovejs Skaterampe af mærket Outsiders fra Coolshop.dk.

Maria fortæller:

Silje har længe ønsket sig et skateboard, men som mor må jeg indrømme, at skateboard junglen er ret så stor, og mit kendskab dertil, knapt så stort. Jo jo, jeg har da selv stået på et bræt i mine yngre dage, men altså ikke nok til, at jeg har fået købt et skateboard til Silje. Så da vi fik muligheden for at teste et skateboard og en rampe fra Coolshop, blev Silje og moren ret så glade.

Pro Style Skateboardet Flashy Flamingo er af mærket Outsiders. I målene er det standard størrelse. Herhjemme synes vi virkelig, at det er et fedt starter skateboard med et super godt fodfæste, tilpas bløde hjul og kuglelejer, der glider uden nogen form for modstand. Silje fandt ret hurtigt balancen på skateboardet, og hun har nemt ved at styre farten samt retningen ved brug af fødderne og vægtplaceringen på boardet. 

Vi har testet skateboardet på flere forskellige slags underlag, hvor det kører godt uden problemer.

Silje er desuden helt vild med flamingoen og de klare farver, der pynter boardets underside.

Som mor og pædagog elsker jeg, når mine børn laver noget, som de virkelig synes er sjovt samtidig med, at de får noget læring med på vejen. Med et skateboard kan jeg hurtigt sætte flueben ud for begge. Silje har en fest samtidig med, at hun i den grad udvikler sine grovmotoriske færdigheder.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – der er rig mulighed for timevis af grin og fysisk udfoldelse. 

Holdbarhed: MEGET GOD – skateboardet er blevet brugt meget den seneste måned, og det fremstår stadig som nyt. 

Pris: MEGET GOD – skateboardet koster 299,95 kr., og man får virkelig et godt starter skateboard til prisen – jeg er imponeret.

Kvalitet: MEGET GOD – skateboardet er fremstillet i nogle gode, solide materialer, som lever op til de forventninger, vi har til det.

Top tovejs skaterampen er også fra mærket Outsiders.

Den består af to mindre ramper, som nemt kan sættes sammen med en flad connector således, at rampen kan køres på fra begge retninger. Nedenunder har rampen en skridfast flade, der gør, at rampen står fast og stabilt. Rampen har en god størrelse, som er nem at flytte rundt.

Herhjemme har vi kørt på rampen med både skateboard og løbehjul.

Som skateboard nybegynder på ramper synes Silje, at det er meget svært, og hun øver sig stadig på tovejs skaterampen. Selvom det er svært synes Silje, at det er ret så sejt, at hun har sin egen lille rampe. 

Legeværdi: GOD – denne varierer selvfølgelig alt efter, hvor rutineret skater man. Som nybegynder skal man nok lige øve sig lidt, før man kaster sig ud i at køre på rampen. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – der er blevet kørt med både skateboard og løbehjul på rampen, og man kan faktisk ikke se det. Rampen er produceret i kraftigt materiale, som virker meget holdbart.

Pris: GOD – rampen koster 499 kr., hvilket er en god pris i forhold til lignende ramper man kan købe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Outsiders pro Style model Dark Skull skateboard og rampe fra Coolshop.dk