TEST af A-Derma BIOLOGY – Testfamilien
Test af N'Sleep barnevognspakke

TEST af A-Derma BIOLOGY

Flere af vores testfamilier har testet A-Dermas BIOLOGY serie. Her er et udpluk af deres anmeldelser:
Malene fortæller:
Jeg var SÅ spændt på at prøve Adermas BIOLOGY, som er en helt ny ansigtsplejeserie. Det, der gør den særlig – også i mit tilfælde – er, at den er udviklet til sart hud. Det har jeg nemlig i høj grad. Faktisk har jeg aldrig fundet et godt hudplejeprodukt til mig. Jeg får altid bumser eller udslæt af enten min ansigtsrens eller hvis jeg forsøger mig med ansigtscreme. Det giver ikke mange muligheder for at forkæle min hud, som også er presset af en hel del sport, pms og en stresset hverdag med fuldtidsjob og fire børn.
At have dårlig hud påvirker mig MEGET. Det påvirker hele min følelse af mig selv, mit selvværd og min lyst til at gå ud blandt andre mennesker. Så jeg drømmer virkelig om at finde et produkt, der kan minimere eller helt afhjælpe mit problem. Det er mit håb med denne test, at jeg får færre hudproblemer. Det er en test KUN til mig.
Der var tre ting i kassen:
  • Biology Micellar Water (rens)
  • Biology Rich Cream (basispleje)
  • Biology CALM Care (specialpleje)
Biology Micellar Water
Hvem har efterhånden ikke prøvet en ansigtsrens, skintonic eller hvad ved jeg – uden de vilde resultater? Jeg har prøvet mange! Derfor var jeg nok lidt skeptisk til at begynde med, da jeg skulle prøve Biology Micellar Water; men hvor blev jeg positivt overrasket! Biology Micellar Water fjerner både make up, snavs og forureningspartikler fra huden uden at udtørre den. De slår på, at den “respekterer hudens mikroflora”, og den køber jeg 100%. Min hud føles virkelig REN og frisk. Jeg blev meget overrasket over at se, hvor meget skidt, der var på min vatrondel EFTER jeg havde været i bad. Den renser i dybden uden at belaste huden.
Jeg er helt vild med effekten på min hud. Da jeg startede med testen for 1,5 måned siden var den rød og hævet, men den faldt allerede efter et par dage helt til ro. Jeg kan også super godt lide rensen, fordi det er en NEM og overskuelig rutine, hvor man morgen og aften renser med en vatrondel. Den er så skånsom, at den endda kan bruges ved øjnene. Hvis der er noget, der skal virke for mig, så skal det altså være nemt.
Alle teste og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD; MIDDEL; MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
  • NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – det gør underværker for min hud = mit selvværd. Og så er det så ligetil at bruge, at man rent faktisk får det gjort.
  • HOLDBARHED: MEGET GOD – jeg har brugt det i snart to måneder, og der er stadig meget tilbage. Så det rækker rigtig langt.
  • PRIS: MEGET GOD  – Man får RIGTIG meget for pengene. Den koster ca. 120 kr., men jeg forudser, at den holder ca. 3 mdr. Det er en RIGTIG pæn pris for så lækkert et produkt.
  • KVALITET: MEGET GOD – en skånsom rens, der fjerner make-up, snavs og forurening MEGET effektivt. Det lyder for godt til at være sandt, men min hud efterlader ingen tvivl om produktet store respekt for den naturlige balance: Min hud har aldrig haft det bedre.
Biology Rich Cream
Cremen er en basispleje, som giver fugt og holder huden i balance. Den fugter effektivt det meste af døgnet, så du behøver ikke en federe natcreme. De slår på, at den styrker huden barriere, så den bliver mere modstandsdygtig – og den er virkelig også bare behagelig at bruge. Man føler sig bare veltilpas og godt kørende hele dagen. Min hud ser mindre træt ud. Den har virkelig tilføjet noget, den må have savnet. Cremen kan kombineres med Biology CALM Care, som en en specialpleje for den virkelig belastede hud. På den måde kan man ud fra et mix & match koncept får lige præcis den dosis pleje, som huden har brug for. DET er smart.
NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – efterlader huden velbehagelig og i ro. Jeg har aldrig kunne bruge cremen uden at få bumser. Denne har ikke givet mig én eneste!
HOLDBARHED: MEGET GOD – imponerende holdbarhed. Jeg bruger en lille klat morgen og aften, og efter to måneder virker den ikke en gang halvt tømt.
PRIS: MEGET GOD – Cremen koster godt nok ca. 150 kr., men hvis man så lige husker, at den holder 3 måneders tid, så er det en super god pris på en så fantastisk produkt.
KVALITET: MEGET GOD – Jeg kan slet ikke få armene ned. Jeg behøver overhovedet ikke tilføre ekstra frugt gennem dagen! Den fugter fantastisk uden at fedte og min hud elsker det. Den virker sundere og stærkere end dem har gjort længe.
 
Biology CALM Care
Biology CALM Care er CREMEN, hvis du har overfølsom eller reaktiv hud. Det havde jeg, da jeg startede testen: stress, hormonel ubalance, træthed – listen er lang. Den var rød og hævet, kløede og var meget irriteret. Jeg havde forsøgt med et væld af cremer for at afhjælpe det, men havde så bare fået en hel del bumser. Det føltes som en endeløs (ulykkelig) historie. Der gik ikke mange dage, før min hud var faldet til ro. Det var en stor lettelse for mig, og jeg er vild med, hvordan man kan kombinere cremerne, så jeg kan skrue op og ned for omsorgen for min hud, uden at det skaber ubalancer.
NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – Du kan simpelthen ikke leve uden, hvis du har sensitiv hud. I det sekund min hud begynder at rødme eller reagere på noget, fx under min menstruation, så supplerer jeg med creme. På den måde kan jeg balancere min hud gennem de forskellige belastninger, jeg byder den – menstruation, sol, træning, stresset hverdag, mv. Den er min nye bedste ven.
HOLDBARHED: MEGET GOD – Som sine holdkammerater holder den meget længe. Jeg vil gætte på 3-4 måneder afhængigt af, hvor meget man bruger den. Jeg har ikke sparet på den, og der er stadig masser tilbage.
PRIS: GOD – Den ligger i den dyre ende (ca. 180 kr.), især hvis man skal køre alle tre produkter sammen. Men den KAN altså også bare noget, som man ikke ser andre steder. Derfor vil jeg anbefale, at man lige sniger den med i kurven alligevel, for alle os med hudproblemer fortjener bedre  Det er jo igen ikke en bondegår, når den holder 3 måneders tid.
KVALITET: MEGET GOD – Nok min yndlingscreme over dem alle. Den tilføjer ikke bare den magi, som du drømmer om, den kan også redde dig, hvis din hud er helt flippet ud. Så hjælper den hurtigt med at finde ro igen.
 
Nu har jeg brugt A-derma dagligt morgen og aften – og de har FULDSTÆNDIGT fjernet alle hudproblemer…! ALLE. Min hud har det sindssygt lækkert! Jeg kommer aldrig til at bruge andet!

 

Elsebeth fortæller:

Jeg var meget spændt på at teste de helt nye ansigtspleje produkter A-Derma Biology, der især er udviklet til sensitiv hud. Jeg er lige fyldt 59 år og med tiden mister huden sin naturlige fugt, så der er brug for ekstra pleje og omsorg, så huden ikke strammer eller skæller. Derfor drikker jeg meget vand og bruger gode kvalitetsprodukter, der nærer huden. Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret begejstret for A-Derma´s nye kropsplejeserie, som jeg har brugt siden januar, så jeg sagde straks ja tak til ansigtsprodukterne og håndcremen, da jeg fik chancen.

Jeg plejer at bruge rensemælk og en skintonic, men det er jo lettere kun at bruge et renseprodukt som A-Derma´s lækre skånsomme og effektive Biology Michellar Water som er parfume fri, baseret på 100% naturlige plantebaserede ingredienser og er dermatologisk certifceret. Jeg har både brugt den om aftenen på en vatrondel til at fjerne makeup og evt forureningspartikler fra luften, da de frie radikaler ellers kan nedbryde huden. Og om morgenen til at friske huden op og fjerne døde hudceller. Også omkring øjnene og på halsen, der med tiden bare kræver lidt ekstra opmærksomhed.

Jeg må indrømme, at jeg er virkelig positivt overrasket. Jeg smører nemlig ikke hvad som helst i mit ansigt. Biology Michellar Water holder hvad den lover, om at respektere hudens mikroflora og ikke at udtørre huden, men efterlader den ren og velfugtet. Det er ikke nødvendigt at vaske den af med vand. Det passer mig såå fint, da det passer godt til min vante hudplejerutine.

A-Derma Biology ansigtspleje produkter er særligt udviklet til sart hud og er en produktserie, der kan kombineres på kryds og tværs. Det er rart selv at mærke efter, hvad huden har brug for, og hvad der føles bedst.

Jeg har testet basisproduktet Biology Rich creme, der tilfører intensiv fugt og næring til huden, samtidig med at den genopretter balancen og den naturlige mikroflora. Den styrker både hudens barriere og dermed modstandsdygtighed.

Jeg har kombineret den med Biology Calm Care, en specialpleje til overfølsom eller reaktiv hud, der med den bærende ingrediens Kolanød beroliger og tilfører langvarig fugt. Det har især været dejligt her i foråret, hvor solen har været stærk og kan påvirke min sensitive lyse hud. 

A-Derma har udover Calm Care også udviklet A-R Care mod ansigtsrødme og NUTRI Care mod meget tør hud. Det har ikke været nødvendigt for mig. Rich Creme og Calm Care har været den perfekte kombination til min modne hud. 

De føles dejligt på huden og efterlader den blød og lækker. Også som basis for make up. De dufter helt neutralt. De er milde og fri for parfume. Jeg har parfume allergi, så det er essentielt. De er baseret på en helt unik aktiv og plejende havre sort. Havrekimens egenskaber beskytter, beroliger, plejer og reparerer især irriteret hud. 

Havren dyrkes kun i Frankrig efter økologiske og bæredygtige standarder. Landmændene sørger for at høste, når koncentrationen af aktive og virksomme ingredienser er højest. Og så er det bare rart at vide, at A-Derma sætter en dyd i at optimere deres arbejdsprocesser, så de beskytter miljøet bedst muligt. 

De bruger vedvarende energi som vandkraft og solenergi. De benytter en biomassekedel, der opvarmes af planterester. De genanvender 99%.  De benytter kun pap og papir emballage, der er fra FSC certificeret bæredygtigt skovbrug. Selv blækket er 100% plantebaseret. De har bistader på markerne i Frankrig for at optimere betingelserne for biodiversitet og har ekstra tiltag for at passe på fuglebestanden 

Med rette kan der tales om produkter, der giver en god fornemmelse både på huden og samvittigheden. Især velegnet til den bevidste forbruger, der sætter produktegenskaber og miljø i højsædet

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Har alle de egenskaber, der kan ønskes for sart hud og miljøbevidsthed

Holdbarhed: MEGET GOD. Produkterne er drøje i brug og effekten holder i 24 timer

Pris: MEGET GOD. Du får virkelig en kvalitetsvare til prisen

Kvalitet: MEGET GOD. Virkelig høj kvalitet både i form af de plejende ingredienser og fremstillingsprocessen

 


Kathrine fortæller:
Kathrine har testet ansigtsplejeserien Biology fra A-Derma. Lækre økologiske og parfumefrie produkter, som er særligt udviklet til sart hud. Under testperioden har jeg været højgravid med vores barn nummer 2. Derfor har A-dermas Biology serie været helt perfekt, da der hverken er parfume i og tilmed er økologisk.
For mig betyder det meget at ansigtsplejen ikke er en længerevarende proces og tilmed, at produkterne er effektive og gør deres arbejde. Dette har jeg oplevet med Biology serien fra A-derma. Det er vigtigt for mig, i en travl hverdag, ellers får jeg ikke gjort noget ved ansigtsplejen.
Derudover er jeg vild med den måde A-Derma har opbygget konceptet på – nemlig et Mix & Match koncept. Det betyder, at du kan blande basiscremerne med den målrettede pleje, så du får præcis dét, netop din hud har brug for. For mig er der forskel på, hvor meget min hud har brug for at fugt sommer kontra vinter.
Biology Micellar Water: Afrenser effektivt huden for snavs og makeup. Efterlader huden ren, frist og velduftende. Er ikke udtørrende. Indeholder 100% naturlige ingredienser.
Biology Rich Cream: Rigtig lækker til basispleje, som holder uden fugtig og balanceret. Rigtig god creme som makeup base. Indeholder 99% naturlige ingredienser.
Biology CALM Care: En specialplejer til sart ud, som beroligere huden og giver ekstra fugt takket være indholdet af Kolanød. Den kan benyttes alene eller blandes med Rich Cream. Indeholder 99% naturlige ingredienser.
En lille ting jeg savner ved produktet, er alene lidt solbeskyttelse.
A-Derma arbejder også ud fra en vision og forpligtelse om at respektere Mennesket og naturen. Denne miljøvenlige tilgang til produktionen er jo et endnu større plus i bogen.
Nytteværdi: MEGET GOD: Jeg blev positivt overrasket over alle 3 produkter, som uden tvivl lever op til, hvad jeg har af forventninger til et produkt. Når man har fundet blandingsforholdet på cremerne, som passer til ens hud, så får man en lækker og blød hud.
Holdbarhed: MEGET GOD: Produkterne er drøje i brug, trods den lille tube, er der til noget længere tid, end hvad jeg forventede. Man skal dog lige passe lidt på med ikke at få hældt for meget af Micellar Water ud, da vatrondellen pludselig er helt gennemvædet.
Pris: GOD: En meget fair pris på produkterne, når man tænker over, hvor drøje de er i brug. (Priserne er fundet hos Apropo.dk. Biology Micellar Water 119,50 kr, Biology Rich Cream 149,50 kr, Biology CALM Care 179,50 kr.)
Kvalitet: MEGET GOD: Trænger hurtigt ind i huden, ingen fedtet hænder eller for den sags skyld ansigt. Man kan umiddelbart efter ligge makeup. Indeholder tilmed også mange gode ting og er mellem 99-100% naturlige.

Vores tester Maiken har testet A-Derma-produkter fra serien BIOLOGY, der er en serie med en række produkter, der er særligt velegnede til at beskytte og pleje sart hud.

Jeg har hele mit liv døjet med tør og sart hud med tendens til eksem, der især påvirkes af vejret. BIOLOGY-serien er bygget op som et Mix & Match koncept, så produkterne bliver målrettet lige præcis den pleje, som den enkelte har brug for. Det har virkelig passet rigtig godt til min sarte og tørre hud, at jeg har kunne blande BIOLOGY Rich Cream med BIOLOGY CALM Care. På den måde har jeg fået et ekstra boost af fugt. Jeg er samtidig meget tryg ved at brug produkterne, da alle produkterne i serien er uden parfume. Det gør produkterne særligt velegnede til personer, der let reagerer på eksterne stimuli. 

BIOLOGY Micellar Water fjerner let og skånsomt make-up, og den er uden tvivl blevet min foretrukne Miceller Water. Dén skal jeg have købt igen, når jeg løber tør for produktet. 

Jeg er vild med, at A-Derma ikke kun laver lækre produkter, men samtidig har et stort fokus på at respektere miljøet og naturen. Eksempelvis er Rhealba havren, der anvendes i A-Dermas produkter, dyrket efter økologiske og bæredygtige produktionsstandarder. Dét er jeg vild med!

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: MEGET GOD – jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge produkterne og købe nye produkter, når de testede produkter er brugt – særligt BIOLOGY Micellar Water og BIOLOGY CALM Care er jeg helt vild med

Holdbarhed: MEGET GOD – jeg har brugt produkterne hver eneste dag i tre uger nu, og produkterne er meget drøje i brug.

Pris: GOD – produkterne fra A-Derma BIOLOGY-serien er meget fair. De er ikke billige, men heller ikke for dyre, når man tager kvaliteten i betragtning. 

Kvalitet: MEGET GOD – alle de testede produkter er i virkelig høj kvalitet


Vores seniortester Louise har den seneste måned testet 3 produkter fra A-Dermas BIOLOGY ansigts serie:

Micellar Water:

Som er en skånsom og effektiv rens, der fjerner makeup, snavs og forurening fra huden. Den udtørrer ikke huden, men respekterer hudens mikroflora, så huden efterlades ren og velfugtet.

Rensen kan jeg bruge både morgen og aften ved at påføre det i ansigtet og på halsen med en vatrondel, og den er så mild, at jeg også kan bruge den omkring mine øjne. Og det bedste jeg behøver ikke en gang skylle efter med vand.

Rich cream:

Et basis pleje produkt, der sørger for at holde min hud gennemfugtet og i balance. Fugten holder op til 24 timer og styrker min huds barriere til at modstå eksterne påvirkninger. Da cremen respekterer min huds mikroflora er den god at bruge som base under min make up.

Jeg påfører cremen i ansigtet og på min hals efter at have renset min hud. 

Calm cream: 

En specialcreme til overfølsom eller reaktiv hud, som reagerer på vejr, stress, stærk mad eller træthed. Qua indholdet af kolanød beroliger Calm cream huden og tilfører langvarig fugt.

Calm cream kan anvendes alene eller blandet sammen med rich cream og kan også anvendes i øjenregionen.

Adermas nye BIOLOGY ansigtserie

Jeg har testet de her 3 produkter fra Aderma BIOLOGY ansigtsserie den sidste måneds tid

Adermas nye CALM creme er rigtig god til at tilføre langvarig fugt til huden.

 

Nytteværdi: MEGET GOD Jeg bruger produkterne dagligt, og de holder det de lover i forhold til henholdsvis at rense, beskytte og fugte min ansigtshud.

Kvalitet:  MEGET GOD Min oplevelse af de 3 A-Derma hudpleje produkter er, at det er god kvalitet, og at jeg får meget for pengene.

Holdbarhed: MEGET GOD Aderma produkterne er drøje i brug og nemme at docere og påføre.

Pris: MEGET GOD Prisen er lidt i den høje ende, men personligt synes jeg, at de er pengene værd for de holder, hvad de lover. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af N'Sleep barnevognspakke