Test af Lamborghini Sian Elbil fra Coolshop.dk – Testfamilien
TEST af A-Derma BIOLOGY

Test af Lamborghini Sian Elbil fra Coolshop.dk

Flere af vores testere har testet den seje Lamborghini Sian elbil fra Coolshop.dk.

Anne-Louise fortæller:

Jeg er mor til 5 børn, og vi har aldrig haft en elbil, selvom børnene flere gange har plaget. Særligt Vitus elsker biler, og da vi fortalte at denne racerbil var på vej, kunne han slet ikke vente. Glæden var stor, da den kom med posten, og bilen skulle straks samles med fars hjælp.

Både Vitus på 4 (snart 5) og lillesøster på 3 år skulle straks afprøve bilen i indkørslen. Den lille elbil er en super flot version af den ægte. Selve looket minder meget om den originale version med dørene, der åbner skråt opad og selve looket på bilen.

Bilen styres let med foden på den lille pedal, og hvis man ikke er stor nok til at styre selv, så medfølger der også en fjernbetjening, så en forælder kan hjælpe. Bilen har en masse lyde og musik, der er programmeret, og børnene elsker at skifte rundt i mellem alle de forskellige numre. Man kan også afspille musik fra telefonen via bluetooth, hvis man virkelig skal cruise.

Vi har haft bilen med på tur et par gange, hvor både Vitus og Elin har kørt langs rapsmarkerne og nede ved vandet. Ellers er den brugt flittigt i indkørslen af alle børn, der har leget trafikskole og taget “kørekort”. Der står, at den anbefalede alder er 3 år, men jeg tænker godt, at mindre børn også kan få stor glæde af den. Den har en max belastning på 25 kg, men selvom Silje og Isak vejer et par kg mere, har de også brugt bilen uden problemer.

Bilen er skabt med 4 kraftfulde 12V motorer, hvilket giver den trækkraft på alle fire hjul og giver en fantastisk køreoplevelse for den lille chauffør. Selv på græs, hvor andre elbiler må opgive – kan denne bil køre fint. Bilen har også et flot lædersæde og en sele, så barnet kan sidde sikkert.

Børnene er super glade for denne bil, som bliver brugt flittigt. Batteriet holder fint på en opladning, og den oplades hurtigt, når den er løbet tør.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at denne elbil vil blive brugt en hel del hen over sommeren.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi:  GOD. Den er super sjov for børnene at lege med, og de kan i den grad have rolleleg.

Holdbarhed: GOD. Den virker til at holde fint. Vi havde lige problemer med hjulene, der røg af i starten, men det blev hurtigt fixet.

Kvalitet: MEGET GOD. Bilen virker robust og holder som sagt også til vores to børn, der vejer lidt mere end de anbefalede 25 kg.

Pris: MEGET GOD. Bilen koster 1.799 kr. og er i øjeblikket sat ned til 1.499 kr., hvilket jeg synes er en rigtig fin pris for en lækker Lamborghini.

 


Vores tester Line har sammen med hendes datter Nora på 3 år testet den seje Lamborghini Sian Elbil fra Coolshop.dk

Line fortæller:

Nora blev meget begejstret, da vi åbnede den store pakke fra Coolshop.dk, og hun så, at det var en bil til hende. Vi gik straks igang med at samle den, og med hjælp fra Nora gik det nemt 🙂

Lamborghini elbilen er en super flot børneversion af den ægte. Fra selve looket til dørene der, som i den originale version, åbner skråt opad. Den er perfekt til at cruise rundt i på vores vendeplads udenfor huset, men vi har også kørt længere ture i vores villakvarter.

Der medfølger en fjernbetjening, så man kan styre bilen, hvis man nu har en lille fartbølle 😉 Nora er blevet super god til selv at styre den, og har en fest med, at den også kan spille musik. Den har en række forudprogrammerede sange, men det er også muligt at spille musik fra telefonen via bluetooth.

Den anbefalede alder er 3+, men vores dreng på 2,5 år har også haft stor glæde af den. Han er dog for lille til selv at kunne styre den – men her er det jo smart med fjernbetjeningen.

Bilen har nogle kraftige motorer, der gør den i stand til også at køre på vores græsplæne, og støddæmperne gør det til en behagelig tur. Der er lys og en sele – ligesom i en rigtig bil. Batteriet har rigelig kapacitet, og vi har faktisk ikke prøvet, at det er løbet tør, selvom vi har kørt i et par timer. Der medfølger en lader, så man nemt kan lade bilen op.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD: Den er sjov for børnene, og de kan få lang tid til at gå med at cruise rundt, og det er nemt at få dem overtalt til at gå en tur 🙂

Holdbarhed: GOD: Det virker som om, at der er god levetid på batteri, men også selve konstruktionen.

Kvalitet: GOD: Bilen er naturligvis lavet i plastik, men den virker fornuftigt opbygget.

Pris: MEGET GOD: Bilen koster 1799kr. og er i øjeblikket sat ned til 1499 kr., hvilket jeg synes er en rigtig fin pris for en lille Lamborghini.


Vores tester Linda har sammen med hendes søn på 22 måneder testet en Lamborghini Sian Race N’ Ride elbil i farven hvid.

Linda fortæller:

Hvor sejt er det lige at eje sin helt egen Lamborghini i en alder af knap 2 år? Pænt sejt hvis du spørger min søn!

Vi modtog den fine Lamborghini og inden brug skulle den lige samles samt oplades.

Der medfølger en vejledning, som gjorde det dejligt nemt at samle bilen.

Lamborghinien har simpelthent så mange fine detaljer og er utrolig virkelighedstro, i min optik.

Der er 4 kraftfulde 12V motorer hvilket gør at den har trækkraft på alle 4 hjul og gør køreoplevelsen meget mere behagelig/flydende.

Man kan selv vælge om den skal trække på 2 eller 4 hjul.

Der er 2 fremad gear og 1 bakgear, og bilen har en hastighed på 3-5 km/t, hvilket er perfekt til små børn.

Dørene åbner opad som i virkeligheden og så er bilen udstyret med både sikkerhedssele, sidespejle, støddæmpere, gummidæk og lædersæde, der igør køreoplevelsen behagelig og fantastisk.

Lamborghinien kan både lyse, har forskellige lyde, og så kan den også spille musik, og så har den endda MP3 input, så man selv kan vælge, hvilken musik man ønsker at lytte til.

Den anbefalede alder hedder 3år+, men selvom min søn kun er knap 2 år, synes jeg bestemt ikke, at han er for lille til den.

Han kan godt køre den selv, men han syntes klart det er fedest, når vi benytter den medfølgende fjernbetjening.

Så kan han sidde og nyde turen, imens vi styrer bilen. Seriøst et KÆMPE plus, hvis i spørger mig, for så behøver barnet ikke selv kunne den før man anskaffer den, og de vil derfor kunne have glæde af bilen i endnu længere tid.

Lamborghinien kan maks klare 25 kg, så min søn på 10 år, der kun vejer 20 kilo har også prøvet den og selvom hans ben er lidt lange, syntes han det var sjovt at prøve bilen.

Jeg syntes godt, det kan være svært at finde på ønsker/gaver til ens børn og især, når det er nummer 2, men den her Lamborghini Sian er seriøst en genial gaveidé. Den giver så mange timers hygge, sjov og leg. Både når den bruges imens den kører, men også når den “bare “ holder stille.

Vi har brugt den både indenfor og udenfor på græs, grussten og vej, og den kører lige godt uanset, hvor vi har brugt den. Kæmpe hit herhjemme, og derfor også en kæmpe anbefaling herfra.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Måske ikke et must have, men 100% nice to have og skaber virkelig meget glæde herhjemme.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt Lamborghinien ret meget, og den virker stadig upåklageligt.

Pris: MEGET GOD – 1.799 kr. men netop nu på tilbud til 1.499 kr. hos Coolshop.dk. Det er i nogens optik mange penge for “et stykke legetøj”, men i min optik kan den bruges i flere år, og med alle de ting den kan, så synes jeg faktisk, at prisen er helt fair. (Også sammenlignet med andre elbiler til børn)

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i min optik super fin af en legetøjs elbil at være.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af A-Derma BIOLOGY