TEST af Skarø Solseng fra Coolshop.dk – Testfamilien
Oplevelsestest Aalborg Zoo 2022

TEST af Skarø Solseng fra Coolshop.dk

Vores tester Nora har testet Skarø solseng med hynde fra Coolshop.

Ikke nok med at Skarø solseng er blevet familiens samlingspunkt, så er det virkelig også blevet hverdagens højdepunkt, når man kan ligge behageligt ude, slappe af og observere sine børn lege i dagens solskinstimer. 

Det er næsten blevet en del af dagsordenen, at når vi kommer hjem, så finder vi snacks frem og har nogle hyggelige timer med afslapning i solsengen. Nogen dage er der endda tid til at slikke lidt sol, så man kan få den lækre sommerkulør frem eller bare nyde en kop kaffen i de lune sommeraftener, når børnene er lagt i seng. Både børn og voksne nyder godt af den, og så kan man nemlig også selv bestemme, hvilken position man ligger eller slapper bedst af i.

Solsengen kan indstilles i 4 forskellige positioner, så man både kan sidde op og ligge ned. Jeg har det bedst med at ryglænet er slået op et par positioner, så jeg kan kigge efter mine børn, mens jeg slapper af. Når jeg så har nogle timer for mig selv og ligger udenfor og nyder solen, er det altså dejligt at kunne lægge den fuldstændig vandret, for så er der også mulighed for en god blunder.

Når børnene lander hjemme fra en lang dag i institution, foretrækker de stadig helst at være ude, og så bliver samlingspunktet i solsengen, hvor vi spiser lidt snacks, putter og krammer. Det er simpelthen så dejligt. 

Når vi har holdt familiefødselsdage er Skarø solseng også et kæmpe hit, og den er helt klart foretrukken. Den bliver slået helt vandret og så kan der sidde 3-4 gæster her og sludre. Det er genialt. 

Stellet er lavet i 100% aluminium og beklædt med håndflettet polyrattan, som er et super godt materiale til havemøbler, grundet de mug- og fugtresistente egenskaber. Hynden er lavet af slidstærkt 220 g/m² polyester, som er vandresistent. Hynden har en lomme øverst, som kan sidde fast på toppen af sengen, så den ikke skrider af. Især at foretrække med små børn, som jo sjældent sidder stille. Og så er det super praktisk, at hele hynden ikke ryger på jorden flere gange.

Sengen kommer med skjulte hjul, så den er nem at flytte. Den er vedligeholdelsesfri, men det anbefales, at den opbevares indenfor eller med cover over om vinteren, samt at hynden tages ind i dårligt vejr. I de her lune dage kan vi sagten opbevare den under halvtaget, uden der sker skader. 

Bedre solseng i lækker kvalitet til de lune sommerdage og -aftener fås ikke.

Sengen forhandles hos coolshop.com, og hvis ikke du kender til denne hjemmeside, så er det et kig værd! Du finder ALT, hvad du står og mangler. Hvad enten du søger efter idéer til sjove gaver eller bare vil forkæle dig selv, så har de bare geniale gadgets til næsten ethvert formål og til hele familien – det er så hyggeligt, festligt og sjovt! 

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af Skarø solseng: 

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi bruger den dagligt, og den står på fliseterassen i haven. Her er den nyttig hele dagen og aftenen – og så slapper man super godt af i den. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Slidstærkt og meget meget holdbart materiale. Stellet er lavet i 100% aluminium og beklædt med håndflettet polyrattan, som er et super godt materiale til havemøbler, grundet de mug- og fugtresistente egenskaber. Hynden har en super lækker farve, som dækker for alt det støv børnene slæber med sig fra sko, hvilket også gør, at den syner ny meget længe. 

Pris: MEGET GOD – Fantastisk produkt til en pris på 1.969 kr. hos Coolshop.com – det fås ikke bede.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oplevelsestest Aalborg Zoo 2022