TEST af Graco Near2me klapvogn fra Prosupport Scandinavia – Testfamilien
TEST af Skarø Solseng fra Coolshop.dk

TEST af Graco Near2me klapvogn fra Prosupport Scandinavia

Vores tester Stine har sammen med datteren Selma på 5 måneder testet Graco Near2me klapvogn fra Prosupport Scandinavia. 

Stine fortæller:

Da vi modtog klapvognen skulle den selvfølgelig samles, hvilket ikke var noget problem, da alle dele klikkede på plads uden problemer. Graco klapvognen er lavet, så sædet kan justeres i højden, heraf navnet Near2me. Det er en funktion, jeg er rigtig glad for så Selma sidder tæt på mig og i en god højde til øjenkontakt, og så vi kan have en fælles oplevelse af de ting, vi ser på vores gåture. Klapvognen er udstyret med en meget stor varekurv, som er let at komme i, hvilket jeg synes er rigtig rart med 4 børn, når deres tasker og overtøj skal med frem og tilbage fra børnehave/skole.

Sædet er med 5-punktssele, så barnet ikke falder ud, og der er bøjle på, som kan åbnes, så større børn selv kan kravle på plads i sædet. 

Klapvognen er med drejehjul, som kører rigtig godt. Den er let at komme rundt med i butikker, hvor pladsen kan være smal mellem reolerne. Hjulene kan også låses, hvilket kan være rart på ujævnt terræn eller hvis en store søskende vil køre klapvognen, så den er lettere at styre.

Jeg har brug klapvognen, hvor Selma har siddet bagudvendt med hovedet mod mig. Den mulighed har jeg manglet på nogle af vores tidligere klapvogne, og jeg synes, det er rart, når hun er så lille, at jeg kan have kontakt med hende, og jeg kan skærme hende lidt for indtryk. 

Klapvognssædet kan let løftes af og vendes rundt, så den kan bruges fremadvendt, hvilket jeg er sikker på vil blive brugt flittigt, når hun er større og vil kigge efter sine søskende. 

Bagudvendt kan klapvognen bruges op til 15 kg og fremadvendt op til 22 kg.

Ryglænet kan let justeres med et lille spænde bagpå og indstilles i den ønskede position, fra siddende oprejst til helt fladt ned i liggende, så klapvognen er også velegnet til en middagslur.

Fodstøtten kan også justeres, hvilket jeg ikke har haft behov for endnu, da Selma er så lille.

Graco Near2me klapvognen leveres med regnslag og en kørepose, som kan sættes fast ved at føre selerne igennem i hullerne, så barnet stadig kan blive fastspændt, når posen bruges.

Klapvognen har en god bremse, og den er let at folde sammen, når den skal med på tur. Den fylder dog lidt, når den er slået sammen, men hvis det er et problem, kan det afhjælpes lidt ved at tage hjulene af stellet.

Det eneste minus jeg har oplevet ved brugen af klapvognen er, at styret ikke kan justeres i højden, hvilket jeg synes ville være rart, når jeg skal vippe den for at komme over en kant eller når mine store børn gerne vil køre lillesøster. Jeg er selv 1,74 m høj og styret passer fint til mig.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en virkelig god og praktisk klapvogn, som kan bruges fra fødslen og op til 22 kg.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Klapvognen er lavet i lækre materialer og virker til at kunne holde til almindelig brug.
Pris: GOD- Graco Near2me står til at koste 3199 kr, hvilket jeg synes virker som en meget fin og passende pris for en klapvogn med så mange funktioner, og som kan bruges gennem flere år. 


Vores tester Nanna har med sin søn Noah på 6 måneder har også testet Graco Near 2 Me klapvogn. Klapvognen hedder Near 2 Me, fordi sædet kan løftes højt op, så baby kommer helt tæt på den, der kører klapvognen. Til klapvognen medfølger kørepose og regnslag. Stellet er i øvrigt kompatibelt med bl.a. SnugEssentials ™ iSize baby autostol. 

Klapvognen kan tage 22 kilo frontvendt og 15 kilo bagudvendt og kan bruges lige fra nyfødt.

Nanna fortæller:

Da Noah kun lige har rundet de 6 måneder og endnu ikke kan sidde selv, virkede Graco Near 2 Me som en rigtig god løsning for os, da vi kan have Noah tæt på og vendt mod os, når vi går med ham.

Klapvognen kommer næsten samlet – kun hjulene og selve sædet skal monteres på stellet, hvilket er VIRKELIG nemt at gøre! Der medfølger et regnslag og en virkelig lækker kørepose, som har huller til 5-punktsselen, og kan lynes op hele vejen rundt, så babyen nemt kan komme ned i og op af den. Selen skal man lige have styr på; beskyttelsespuderne falder let af, men Noah sidder virkelig godt i selen.  

Vognen ser virkelig flot og lækker ud med imiteret læder på styret og en flot marineblå farve. Der er drejehjul foran, som kan låses ved behov. Hjulene er ikke så terrængående, men til bykørsel og rejser er den så fin. Styret kan ikke justeres i højden, hvilket jeg med mine 180 cm godt kunne have brugt. 

Sædet kan vendes, så baby har front mod føreren, og så kan sædet hæves, så Noah er helt tæt på os, genialt! Derudover kan sædet meget let sænkes i en glidende bevægelse fra siddende til næsten vandret liggende position. Det kan gøres helt uden at vække en sovende baby i vognen. Kalechen kommer godt ned og skygger for babyen og har et kighul.  

Under sædet er der i øvrigt et kæmpe opbevaringsnet – det er så undervurderet og helt perfekt, når vi skal afsted hele familien eller der skal handles.

Nu er vognen pakket i bilen og klar til den forestående kør-selv-ferie til Italien. Klapvognen er perfekt til ferien, da den er let og kan klappes sammen, så den ikke fylder så meget i bagagerummet

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Brugsværdi: GOD – Den er super praktisk til asfalterede veje, let at klappe sammen og komme omkring med og har rigtig god komfort også for den helt lille baby. God rejseklapvogn!  

Kvalitet: GOD – Klapvognens sæde, kørepose og justerbare stel er virkelig lækkert og brugervenligt! Lidt blødere gummihjul og et justerbart styr havde fået den helt til tops 😊 

Pris: GOD – Prisen på Graco Near 2 Me er 3.199 kr. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Skarø Solseng fra Coolshop.dk