3 måder du kan anvende stempler med logo – Testfamilien
TEST af Skandinavisk Dyrepark 2022

3 måder du kan anvende stempler med logo

Annonce.

Du kan skabe dit eget personlige stempel til at trykke på tekstiler og tøj eller på papir/pap og karton. Dette kan være med til at skabe en unik invitation til brylluppet, barnedåben eller konfirmationen. En anden mulighed er at bruge stemplerne som et reklame- eller markedsføringsredskab, så kunder og potentielle kunder har et visuelt billede af virksomheden og derved har lettere ved at huske den.

Tilpas alt til dit bryllup med dit eget personlige stempel

Når man skal giftes, er det ofte noget af det største, man oplever i sit liv. Derfor er det også vigtigt, at brylluppet afspejler lige netop den personlighed, som brudeparret har. Dette kan eksempelvis være gennem stempler med logo, som du stempler på alle invitationerne, men også på eksempelvis bordkortene og -pynt til selve dagen. På denne måde vil alle gæsterne lige fra starten føle, at dette er et bryllup med et personligt touch, der afspejler lige netop jeres unikke forhold.

Efter brylluppet kan man også bruge stemplerne i en scrapbook med fremkaldte billeder fra brylluppet og med alle detaljerne fra dagen, hvor alt arbejdet op til går op i en højere enhed. Så kan man åbne bogen og genkalde både processen op til brylluppet og selve dagen, hvor man sagde ja til hinanden, i årevis efter.

Slut med at børnenes tøj forsvinder – med personlige tøjstempler

Når børnene er små, kan det være svært at holde styr på deres ting – især tøjet. Det er ikke sjældent, at man kan finde en trøje eller et par bukser, der ikke lige hører til den pågældende. Ofte ender det med, at man bliver nødt til at købe nyt tøj til barnet, fordi man ikke kan finde barnets tøj. Men det behøver ikke at være sådan. Med personlige tøjstempler kan du nemlig sikre dig, at dit barns ting altid kommer hjem igen. Med et personligt tøjstempel kan du nemlig markere dine børns ting, så andre forældre let kan se, hvor de hører til. På den måde undgår du også unødvendigt slid på dit barns ting – og samtidig får du også mulighed for at spare penge på nyt tøj.

Som en del af et kreativt projekt, f.eks. til scrapbooking eller håndarbejde

Hvis man er en af de personer, der elsker at være kreativ og bruge sin tid på at lave noget håndarbejde, så kan det være sjovt at give sig i kast med scrapbooking eller andre former for kreative projekter. Du kan lave en masse personlige stempler og stemple dem i en scrapbook eller på et stykke stof. Scrapbooking er blevet en populær hobby for mange, og det er en sjov måde at udtrykke sig på. Håndarbejde kan også være en hyggelig aktivitet, og det er altid rart at have noget færdigt håndværk at vise frem til familie og venner. Desuden holder kreativitet hjernen sund, og det er derfor givende både for sundheden og for den, der modtager det færdige produkt.

Logo-stempler er en sjov og unik måde at være både kreativ, men også praktisk på. Du kan bruge dem på breve, kuverter, kontrakter og tøj. Kun fantasien sætter grænser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Skandinavisk Dyrepark 2022