TEST af MDerma – Testfamilien
SENIORHOLDET 2022/2023 HOS TESTFAMILIEN.DK ER NU SAT

TEST af MDerma

Flere af vores testere har testet produkter fra MDerma. Her kommer et udpluk af deres anmeldelser:

Birgitte fortæller:

Jeg har, sammen med min datter Nanna på 13 år, gennem den sidste måneds tid testet et ansigtsplejekit til uren hud fra Dermaknowlogy (det tidligere MDerma). Produkterne er specielt udviklet i samarbejde med den danske hudlæge Uffe Koppelhus og er lavet til sart, uren og fedtet hud med bumser. Alt er naturligvis allergimærket, dermatologisk testet og helt uden parfume. Produkterne kommer i diskrete flasker i en fin og sart nuance.

Min datter har den perfekte alder og teenagehud til netop denne test. Samtidig går hun meget op i at pleje og afrense huden både morgen og aften.

Serien, vi testede, består af 3 produkter: 

  1. Face 62 Micellar Water som er et mildt, skånsomt og plejende renseprodukt, der indeholder agurkeekstrakt, som også har en beroligende effekt på huden. Det fjerner samtidig alle urenheder og evt. makeup-rester. Vi synes, at produktet har været effektivt til at afrense huden uden nogen former for irritationer.
  2. Face 61 Cleansing Foam er en luftig fløjlsblød mousse, der renser i dybden og mindsker urenheder. Produktet er særligt velegnet til den sarte og tørre ansigtshud. Både Nanna og jeg synes dog, at cremen efterlader en lidt fedtet overflade, som er længe om at forsvinde. Til gengæld er den virkelig nem at arbejde med og har en god konsistens.
  3. Face 51 Anti Blemish Cream påføres efter afrensning. Cremen modvirker uren hud og bumser og styrker desuden hudens elasticitet og modvirker rødme og irritation. Cremen er en almindelig plejende ansigtscreme. Nanna og jeg er enige om, at cremen er virkelig skøn. Den holder alt hvad den lover; specielt med hensyn til at modvirke rødmen. Nanna døjer lidt med rosacea på den ene kind, og det mindskes ret meget efter daglig brug af cremen.

Alle 3 produkter kan netop nu købes som et attraktivt pakketilbud på webshoppen goodskin.dk, hvor man sparer 25%.

Hudlægen Uffe Koppelhus deler desuden mange gode hudplejetips på www.dermaknowlogy.dk. 

Alle tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vurderingen bliver ved test af ovenstående produkter:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vores samlede vurdering af de 3 produkter er, at de lever op til, hvad de lover. Jeg vurderer dog, at den største effekt er på Nannas teenagehud, som, især i panden, er uren og bumset. Men efter en måneds daglig brug af de 3 produkter, har det haft en væsentlig effekt til det bedre.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er virkelig drøje i brug selvom de her i huset er blevet flittigt brugt. Desuden er det virkelig et plus, at Cleansing Foam kommer i en praktisk pumpeflaske.

Pris: GOD – Produkterne er til at betale og ligger til en fair pris, hvor de flest kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD – her i huset er vi store fans af, at vores produkter er allergimærkede og uden parfume. 

Vores konklusion bliver, at så længe vi har en teenagedatter i huset, så vil lige netop disse produkter også være at finde på vores hylde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SENIORHOLDET 2022/2023 HOS TESTFAMILIEN.DK ER NU SAT