TEST af aSENSE in ear headphones og aGO FABRIC højttaler fra Kreafunk – Testfamilien
TEST af MDerma

TEST af aSENSE in ear headphones og aGO FABRIC højttaler fra Kreafunk

Flere af vores testere har den seneste tid testet produkter fra Kreafunk:

Her kommer deres anmeldelser:


Lyd betyder meget hjemme hos os, hvad enten det er i badet, i stuen, køkkenet eller ude i haven. Min mand er altid lidt nørdet med det og stiller høje krav. Derfor var det en kærkommen lejlighed, da vi fik muligheden for at teste nogle af Kreafunks nyeste produkter. Vi havde allerede forinden stiftet bekendtskab med mærket, hvorfor vi havde en vis forventning om, at det ville være kvalitet, det som vi fik ind af døren. Og endnu engang skuffede mærket ikke.

Vi har blandt andet testet deres lille ny opdaterede Ago ll Fabric som er en videreudvikling af deres tidligere produkt. Ago ll Fabric er en lille smart trådløs bluetooth højtaler, der kommer i mange hippe farver og har mange fede features.


Højttaleren hænger i en lille læder strop, så den kan hænges på en knage, på gyngestativ ja eller bare tages med på tur nemt. Vi har blandt andet haft den med på stranden og også haft den på bordet, mens vi har grillet. Selvom den er lille skal man virkelig ikke undervurdere dens kvalitet og lydstyrke.

Den oplades via et lille USB stik, der medfølger og på kun 3 timer kan den forsøde tilværelsen med god lyd i op til 25 timer. Hvis man har to højttalere kan man sætte den i stereo PLAY, og derudover så er tekstil fronten lavet af genbrugsmaterialer. Jeg elsker, når man kan kombinere æstetik, funktion og samtidig passe på vores jord.


Ud over forbedret lyd, er den også vand og støvafvisende, hvilket gør den er nem at tage med ud på badeværelset, fordi man ikke skal frygte at den bliver våd. At den er støvafvisende er lækkert, da jeg synes mange produkter hurtigt kan blive nussede at se på efter brug. Dette er ikke tilfældet her.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god, fylder ikke meget, spiller godt og klart og er i et pænt design. Og så er fronten lavet af genbrugsmaterialer.

Holdbarhed/kvalitet: Den er støv og vandafvisende, som gør, at den ikke bliver nusset og se på ligesom mange andre produkter.

Pris: Ago ll fabric koster kun 379. Jeg synes, at man får meget for pengene, og især med tanke på at køber du to, så kan de fungere som stereohøjtalere. Du få ikke meget højtaler for under 1000 kroner med så god kvalitet.

 

Vi har også testet deres nye aSENSE earbuds, der kommer i et hav af farver, og som er lige så stilrene som Ago ll Fabric.


aSense er super nemme at bruge. De kommer i et lille fint etui i matchende farve. Når låget åbnes tændes de, og så er det bare at parre dem via bluetooth. Det hele styres via K knappen der sidder på ydersiden af begge earbuds. Det tog lige mig lidt tid at finde hoved og hale i alle funktionerne, men når først man ved, hvor mange gange der skal klikkes for, hvilken funktion, så er de nemme at anvende. Man kan blandt andet styre lyd, tage telefonen, aktivere stemmekontrol, tænde og slukke for ANC og Transparency mode, og meget mere.


Jeg har bl.a. brugt earbuds på mine aftenture, hvor jeg har lyttet til musik, hvilket har været en god oplevelse grundet Active Noise Cancellation, som reducerer uønsket baggrundsstøj. Der er virkelig kræset for øregangen med en god lyd og der kan nemt skrues på, hvor meget af verdenen, der skal lukkes ude via funktionen transparency mode.

Jeg har også brugt dem til at snakke i telefon, hvilket de klarede til UG grundet de 4 indbyggede mikrofoner og ENC, Environmental noise cancellation, som gør ens stemme går tydligt igennem trods gå eller cykeltur.


Trods de er små og ikke fylder meget, så har de en spilletid på op til 20 timer. De oplades i det med medfølgende etui via et lille USB stik. Etuiet indikerer via et lille lys, hvor meget batteri der er tilbage (hvidt 100%, grøn 99-50, orange og rød 0) såfremt de er ved at være afladte. Jeg er generelt ikke særlig god til at huske at oplade mit elektronik, så derfor er det virkelig rart, at earbuds har en standby tid på næsten 5 døgn.

Earbuds er støv og vandafvisende med en IPX4 klassificering, som vil sige at IPX4, de er beskyttet mod ”oversprøjtning fra alle vinkler”. Det gør også, at jeg nemt kan tage dem med udenfor på en gå tur trods regnvejr.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: Meget god, fylder ikke meget, sidder godt i øret og spiller godt og klart.

Holdbarhed/kvalitet: Meget god. Har en lang standby tid, er lavet af godt og

Pris: God, de kan købes til 799, hvilket jeg måske synes er lidt til den dyre side, hvis man sammenligner med andre mærker. Men hvis man tænker over alle de mange fede features og den gode lyd, så kan det godt forsvares.


Anette fortsætter:

Det kan være en anelse besværligt og finde de helt rigtige earplugs, når man som jeg har små ører!

Jeg har længe været på jagt efter nogle trådløse earplugs. Kan du huske de hovedtelefoner der fulgte med de første iPhones, der var på markedet? Jep, dem med ledning!! Sådan nogle havde jeg indtil de her fine fra Kreafunk kom ind af døren…

Af den årsag var jeg hurtig klar, da jeg fik mulighed for at teste nyheden fra Kreafunk, og wauw det har uden tvivl været det helt rigtige, der landede hos mig.

aSENSE in ear wireless headphones fås i 8 lækre pastelfarver. De holder strøm op til 20 timer og kan oplades via den trådløse Qi funktion. Med funktionen “active noise cancellation” mindskes baggrundsstøj markant – det skulle jeg især lige vende mig til, men nu kunne jeg ikke forestille mig andet. En ekstra bonus er, at de er støv og vandafvisende. De lækre earplugs har bluetooth, og når du første gang har connected dem til din enhed vil de automatisk hoppe på, når du tager dem ud af etuiet.

Med den super smarte touch funktion kan du både pause, skifte musiknummeret, skrue op og ned for lydniveau, tage et opkald eller lægge på.

Jeg har mine nye aSENSE headphones med alle steder. Den lille boks de kommer i fylder minimalt og er nem og putte i lommen eller tasken.

Her bruger jeg dem:

  • På mine daglige gåture med min playliste, lydbog eller podcast.

  • Når jeg putter drengene, hvor jeg ser et afsnit af min yndlingsserie.

  • Mens jeg støvsuger, ordner vasketøj, laver madlavning eller andet.

  • Under lange samtaler med min mor, har har jeg hænderne fri til at lave andet imens.

Samtidig er jeg blevet udstyret med denne lækre sag: aGO FABRIC som har fundet en fast plads på badeværelset. Den er ligesom de lækre earplugs støv- og vandafvisende, og derfor helt perfekt på badeværelset. Der er intet bedre end at starte min morgen med Radioplay på den lille ting.

Den lille trådløse højttaler overrasker enormt på lyden – man skal bestemt ikke lade sig nare af størelsen!

Med en opladning der tager 2-3 timer holder den strøm op til 25 timer, og den vinder derfor BIG TIME på levetid.

Den lille højttaler er også skrevet på pakkelisten til teltturen, hvor vi helt sikkert kan få glæde af lidt god lyd fra vores playliste eller godnatlæsningen på lydbogen

Alle tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, Holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I denne test bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD

aSENSE – Produktet lever 100% op til mit behov og ønsker. De er perfekte til små øre og sidder bare, hvor de skal. Jeg kan bestemt ikke undvære dem efter en måneds test.

aGO FABRIC – Det er et produkt, jeg ikke vidste, jeg manglede, og nu kan jeg slet ikke undvære det.

Holdbarhed: MEGET GOD

aSENSE – Produktet holder strøm længe og oplades trådløst hver gang de sættes i den lille boks.

aGO FABRIC – Ligesom de små earplugs holder produktet her strøm vanvittig længe, og det er et kæmpe plus.

Pris: GOD

aSENSE – Med en vejl. pris på 799.95 kr. er det ikke det billigste produkt på markedet, men bestemt heller ikke det dyreste. Jeg ville uden tvivl vælge aSENSE frem for de dyre, der fås rundt omkring. Man får et afsindig godt produkt til prisen.

aGO FABRIC – Koster kun vejl. pris 379,95 kr., hvilket må siges at være en god pris!

Kvalitet: MEGET GOD

Fælles for begge produkter er, at vi ikke kun har et lækkert design, men også en top kvalitet. Der er god lyd også er begge produkter vandafvisende, hvilket for de små aSENSE er fantastisk på en regnfuld gåtur eller aGO FABRIC på badeværelset.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af MDerma