TEST af Ducray serien Keracnyl – Testfamilien
TEST af Alvildas sommerpakke (Vind over Alfe Slænget, En dag med Gurli Gris, Marvel, Frost)

TEST af Ducray serien Keracnyl

Flere af vores testere har testet produkter fra Ducray, og her kommer et udpluk af deres tests:


Vores tester Kristine har testet hudplejeserien Keracnyl fra Ducray.

Kristine fortæller:

En lækker og velduftende hudplejeserie, der skaber en følelse af wellness i hverdagen.

Jeg har glædet mig meget til at teste produkterne fra Ducray mod urenheder hos voksne. I mange år har jeg i perioder haft meget uren hud, som både var fedtet og havde bumser. Den urene hud lagde en dæmper på min selvtillid og gjorde, at jeg nogle dage følte, at jeg var nødt til at skjule mit ansigt. Nu har jeg testet hudplejeserien Keracnyl fra Ducray, og her er kan du læse min oplevelse med produkterne.

Keracnyl Foaming Gel: En velduftende, frisk rensegel, som jeg har brugt morgen og aften. Den skummer op, når man påfører den på fugtig hud, hvilket gør, at huden føles ren. Jeg har både brugt den i ansigtet og på arme og bryst/hals. Der er meget i flasken, så man føler, man får noget for pengene, og den holder længe. Som ekstra bonus fås gelen i en rejsestørrelse, som ikke fylder lige så meget, når man skal overnatte ude.

Keracnyl Serum: Jeg har brugt Keracnyl Serum hver morgen og hver aften, efter jeg har renset min hud. Cremen er nem at få ud af emballagen. Den dufter dejligt og er nem at smøre ud. Den absorberes hurtigt på huden, hvilket gør det overskueligt at bruge den som serum under fx solcreme om morgenen. Da man ikke kan trykke på flasken, kan det være svært at vurdere hvor meget creme, der er tilbage. Jeg har udelukkende brugt serummet i ansigtet.

Keracnyl Spot Care: En god lille tube til at have med i håndtasken. Jeg har brugt den i løbet af dagen, hvor jeg har følt behov for at dække en urenhed. Jeg har smurt det direkte på urenheden for at mindske udviklingen. Det virkede udtørrende, så jeg ikke behøvede at bekymre mig om at gå rundt med en hvid frembrusende urenhed. Cremen absorberes hurtigt, så man nemt kan dække urenheden med lidt pudder efterfølgende. Jeg har den nu med i tasken hver dag – just in case.

Generel oplevelse

En lækker serie af velduftende produkter, der giver din plejerutine en snert af hverdagswellness. I de første to ugers tid oplevede jeg ualmindelig uren hud. Det virkede som om, at produkterne virkelig rensede det hele igennem, og min hud skulle lige vænne sig til den nye rutine. Efter lidt tid oplevede jeg stadig bumser, men de virkede mindre end de plejer at være. Jeg følte, at min hud var ren trods urenheder.

Efter en måneds tid oplever jeg nu stadig bumser og fedtet hud. Jeg har svært ved at se forskel fra før jeg begyndte testen. Samtidig oplever jeg også flere bumser på skuldre, arme og på hals og nakke. Måske har jeg ikke testet produktet længe nok endnu, men indtil videre har det ikke helt levet op til mine forventninger/forhåbninger. Dog vil jeg fortsat gerne prøve produkterne i håb om, at min hud bare kræver lidt mere tilvænning, og så dufter produkterne dejligt og giver en følelse af velvære og friskhed. Jeg føler, at jeg gør noget godt for mig selv med denne plejerutine.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege-/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – Indtil videre kan jeg ikke se forskel, men det er rart at gøre noget godt for sig selv og for sin hud, og jeg vil gerne tro på, at den her hudplejeserie virker.

Holdbarhed: GOD – Rensegelen er der meget i. Selvom jeg har brugt den hver morgen og aften i en måned, er der stadig langt over halvdelen tilbage i flasken. Serummet er svær at vurdere. Spot Care ser også til at række langt, da man ikke bruger så meget af gangen.

Pris: MIDDEL – Hvis man skal bruge flere produkter i serien er prisen lidt høj. Dog får man meget for pengene, og prisen passer til kvaliteten.

Kvalitet: GOD – Produkterne virker sunde og milde for huden. Duften er ren og frisk. Det virker som om, at der er brugt tid på at finde den helt rigtige sammensætning af ingredienser.

 


Vores tester Mette har testet Ducray hudpleje.

Mette fortæller: 

Jeg har været så heldig at få lov til at teste denne lækre hudplejeserie fra Ducray. Serien hedder Keracnyl og er udviklet specielt til fedtet hud, urenheder og hudorme. 

Den pakke jeg har testet indeholder: Foaming Gel, Serum samt Spot stick (Nødhjælp til bumser)

Jeg har 2 gange daglig brugt Foaming gel i ansigtet og på halsen. Huden vaskes først, hvorefter gelen skummes op med vand, påføres ansigt og hals og skylles af igen.

Efter denne rens har jeg påført serum som virkelig er lækker at påføre. Den fedter ikke og trækker ind i huden rigtig hurtigt.
Allerede dag 1 var jeg også så ”heldig” at have en bums, så fik også testet nødhjælpen til bumser. Denne blev mindre natten over. 

Efter 14 dage kan jeg tydelig mærke en forskel på min hud. 

Hver morgen og hver aften har jeg stået med skum i hele hovedet – og det har været det hele værd. Min hud er slet ikke så fedtet mere, faktisk kan jeg have en hel dag uden at mærke det. Tidligere gik der max 6 timer før jeg kunne begynde mærke huden fedte. Så jeg er fan! Kæmpe fan! 😊Foaming gel er flyttet fast ind i bruseren. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvem elsker ikke at kunne se og mærke ens hud ser sund og lækker ud.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er til mange gange rens. 

Pris: GOD – Produkterne koster mellem 93–200 kr. Jeg synes, det er lidt i den dyre ende for hudpleje, som man på forhånd ikke kender til. Jeg ville aldrig give 200 kr. for en rensegel, jeg ikke kender. 

Kvalitet: MEGET GOD – Fantastiske produkter som virkelig har hjulpet mig og min hud 


Vores tester Maria har testet Keracnyl serien fra Ducray. Hun fortæller:

Keracnyl er en hudplejeserie udviklet specielt til dem med fedtet eller uren hud, noget som jeg har døjet med siden de tidlige teenageår, og som hun nu som voksen har rigtig svært ved at få bugt med. Så dette var en test jeg med stor glæde havde set frem til!

Maria fortæller:

Keracnyl Foaming Gel er en gel, som skånsomt renser huden og som virker effektivt mod de bakterier, som forårsager urenheder. Den er udstyret med en smart pumpe, som gør det nemt at dosere den rette mængde, da der ikke skal meget produkt til. Keracnyl Foaming Gel føles som en gele, skummes op i hænderne og masseres på den fugtige udsatte hud. Den er skånsom og mild, og huden føles ikke stram eller udtørret efter brug. Jeg har i testperioden brugt gelen til afrens af ansigt og hals morgen og aften, og den har hver gang efterladt min hud ren og blød.

Produktet fåes både i en stor 400 ml. flaske, som passer perfekt til badeværelset, og i en lille 200 ml. tube, som gør det nemt at have Keracnyl Foaming Gel med på farten.

Keracnyl Serum er en 3-dobbelt virkende plejende creme, som reducerer urenheder, ar efter urenheder og reducerer de første alderstegn. Den kan bruges som både serum eller creme, altså kan man selv mærke efter, om ens hud har brug for mere pleje/fugt efter brug af hudplejeserien.

Keracnyl serien er lavet til voksne, som døjer med fedtet eller uren hud. Jeg har uren og meget tør hud, og har derfor brugt Keracnyl Serum  og suppleret med en dag- eller natcreme efterfølgende. Keracnyl Serum danner en form for ‘beskyttende hinde’ på huden, så det bliver sværere for c-acnes bakterier at danne sig på huden og mindsker derfor udbrud af voksenakne.

Keracnyl Spot Care er en SOS spot care til at forhindre udviklingen af urenheder. Den har boet i min håndtaske og er blevet brugt ved de mindste tegn af urenheder – noget som der ikke har været mange af, efter jeg er begyndt at bruge Keracnyl serien.

Keracnyl Spot Care virker udtørrende på det påvirkede område og mindsker derved udviklingen af urenhederne. Jeg har brugt den 2-3 gange dagligt, og når det lige har virket som et godt tidspunkt. Jeg har altså ikke nødvendigvis brugt den i forbindelse med morgen- og aftenpleje, og det har stadig virket som om mine urenheder er forsvundet hurtigere.

Lege/nytteværdi: GOD

Produkterne lever op til forventningerne. De er ikke mirakler, som fikser huden over natten, men jeg har set en klar forbedring i min hud, med mindre hudorme og udbrud af voksenakne.

Holdbarhed: MIDDEL

Keracnyl Foaming gel er drøj i brug og holder derfor længe. Den smarte pumpefunktion gør det nemt at dosere den rette mængde, og derfor ikke at overbruge produktet.

Keracnyl Serum tørrer hurtigt ud på huden, og jeg kommer derfor nemt til at bruge mere produkt end nødvendigt. Da selve beholderen ikke er gennemsigtig, er det svært at se, hvor meget produkt man egentlig får brugt og derfor har tilbage.

Keracnyl Spot Care er også drøj i brug, og da den ikke nødvendigvis skal bruges hele tiden, virker størrelsen og mængden af produktet passende.

Pris: MEGET GOD

Prisen på produkterne er hverken i den høje eller lave ende, når jeg sammenligner med andre produkter mod voksenakne. Prisen er derfor gennemsnitlig, og hvad man kan forvente, hvis man vil have produkter som virker.

Kvalitet: GOD

Produkterne er nemme og lækre at bruge. Både Keracnyl Serum og Spot Care trænger hurtigt ind i huden. Designet er meget klassisk Ducray og er simpelt, men super fint. Pumpen på Keracnyl Foaming Gel er meget praktisk og gør den nemmere at bruge.


Vores tester Stine, som lige er blevet mor, har testet keracnyl serien fra Ducray.

Stine fortæller:
Jeg har testet denne Keracnyl serie, som er beregnet til små urenheder hudorme og enkle bumser.
Serien er perfekt til en efterfødsel hormonel hud! Jeg fødte for 3 uger siden og har siden døjet med små hormonknopper, hudorme og enkle bumser. Jeg har brugt serien morgen og aften og efter 4 dage var min hud pæn, uden hudorme og bumser.

Det eneste der er at sige er, at jeg er vant til en 3-i-1 micellar, som jeg nok nok hellere mere til i en travl hverdag! Vaskegelen er perfekt til badet, men når man skal vaske morgen og aften, må det gerne være nemt, når man er mor til to små.

Serien virker som den skal og lever op til min forventning!

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – Resultater i løbet af 4 dage
Holdbarhed: MEGET GOD – Der er til lang tids brug i produkterne, da de er drøje i brug.
Pris: GOD
Kvalitet: GOD


 

Vores tester Mette har den seneste måned testede Dermalibour+ Foaming CICA-Gel, Dermalibour+ Repairing CICA-Cream og Dermalibour+ Barrier Cream fra A Derma. 

Mette fortæller: 

Jeg har den seneste måned testede produkter fra Ducray. Jeg er meget positive over effektiviteten af produkterne.

Ducray Keracnyl Spot Care Gel har været fantastisk at anvende på en urenhed. Man kan mærke, hvordan produktet går ind og arbejder. Det forhindre urenhederne i at udvikle sig og dæmper irritationen. 

Ducray Keracnyl Glyolic+ Creme er blevet anvendt i forbindende med hudorme, specielt på næsen og hagen. Det har efter kun en måned tydelig opløst mange af dem og gjort dem nemmere selv at presse ud. 

Duray Keracnyl Forming Gel er en sæbefri skumende gel som skånsomt renser huden i dybden. Den mindsker urenheder og forebygger nye udbrud. 

Emballagen gør den nem at anvende, og konsistensen er dejlig at smøre ud. 

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg fremadrettet selv vil købe produkterne. Inden jeg gik i gang døjede jeg med meget sorte hudorme specielt på næsen. De er nu væsentlig reduceret og er blevet nemmere at presse ud, hvor jeg før brugte mange kræfter på det, og derfor let kom til at efterlade ar. 

Personligt foretrækker jeg, at renseprodukter har en pumpe, da det gør aften og morgen rutinen lidt mere overskuelig. Den er samtidig nem at have stående inde i badet, så man nemt kan rense huden inden, man går ud. 

Ducray Keracnyl Glyolic+ Creme er jeg meget positiv over. Jeg har på kort tid oplevet en stor forbedring, et problem jeg i mange år aldrig har kunne se mig ud af, og været rigtig ked af, er nu efter kun en måned, en mindre detalje. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne har hjulpet mig meget med mine hudorme, og jeg er sikker på, at det kun bliver bedre, når jeg har brugt det længere tid. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er ikke nødvendigt at bruge særlig meget af gangen, og man kan derfor næsten ikke se, at produkterne har været brugt efter denne måned. 

Pris: Ducray Keracnyl Spot Care Gel 93,50 kr. 

Ducray Keracnyl Glyolic+ Creme 157,00 kr. 

Duray Keracnyl Forming Gel 206,50 kr. 

Jeg syntes, det ligger i en lav prisklasse, når man sætter kvaliteten op imod, og sammenligner med andre produkter på marked. Jeg vil personligt selv gerne betale den pris for produkterne. 

Kvalitet: MEGET GOD – jeg har haft synlig forbedringer ved anvendelse både med renseproduktet, men også Ducray Keracnyl Glyolic+ Creme. Pumpeflaske gør det nem at anvende. 

 


“Vores tester Sara har testet Keracnyl-produkter fra Ducray, som er en hudplejeserie til fedtet og uren hud.

Sara fortæller:

Jeg har testet hudplejeserien fra Ducray, som er udviklet specielt til os voksne med fedtet og/eller uren hud. De tre produkter som jeg har testet er Foaming Gel, Serum og Spot Care.

Ducrays Keracnyl-serie er udviklet til uren hud hos voksne. Faktisk har en stor del af kvinder i Europa tendens til uren hud, ofte i U-zonen (omkring mund, kæbe, kinder og hals), hvorimod mænd typisk rammes på skuldre,ryg og i ansigtet.

Keracnyl foaming gel til skånsomt rens af huden og virker mod bakterien som forudsager urenheder. Foaming gelen skal anvendes 2 gange dagligt, og er en gele som skummer op. Den er let at anvende, og gelen er i praktisk pumpe-flaske så det er let at dosere. Produktet kan anvendes i ansigt og på kroppen.

Keracnyl serum er en creme som reducerer urenheder, ar efter urenheder og de første alderdomstegn. Serummet påføres 2 gange dagligt på rengjort hud. Serummet kommer ligesom gelen i en praktisk pumpe-flaske, hvilket gør det nemt at doserer mængden. Serummet er en lækker creme, som efterlader huden blød og uden at huden føles fedtet.

Jeg har brugt foaming gel og serum 2 gange dagligt og synes at mængden af urenheder har været mindre i testperioden, samt at det har virket til at de urenheder som er kommet har været mindre.

Keracnyl spot care er en gele som hindrer  udvikling af urenheder. Jeg har brugt den når der har været urenheder, hvor et lille mængde er påført direkte på urenheden. Produktet kan anvendes 2-3 gange dagligt, men min oplevelse er at spot care kan slå de mindre urenheder ned med blot en enkelt behandling. Det er meget effektivt, og en kæmpe anbefaling herfra hvis du døjer med uren hud.

De tre produkter tilsammen har gjort en mærkbar forskel i min kamp mod uren hud.

Foaming gel og Serum har været anvendt som dagligt pleje 2 gange om dagen, mens spot care har været supplerende pleje efter behov, og er blevet påført i forlængelse af min  daglige plejerutine.

Nem og let pleje med op til 3 enkle steps.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – En stor del af befolkningen døjer med uren hud

Holdbarhed: MEGET GOD – Fælles for alle tre produkter er der virkelig til en god tid selvom det anvendes flere gange dagligt. 

Pris: MEGET GOD – produkterne kan købes i Matas eller på onlineapotekerne. Foaming gel koster omkring 200 kr. for 400 ml, Serummet koster ca. 200 kr for 30 ml, og Spot Care til ca. 100 kr for 10 ml.

Kvalitet: GOD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Alvildas sommerpakke (Vind over Alfe Slænget, En dag med Gurli Gris, Marvel, Frost)