TEST af Doona + Infant Carrier Nitro Black (del 2) – Testfamilien
TEST af produkter fra Tupperware

TEST af Doona + Infant Carrier Nitro Black (del 2)

Vores tester Malene har testet Doona+ Infant Carrier Nitro Black autostolen til sin nyfødte søn.

Doona+ er den første autostol med integrerede hjul/stel, som gør, at stolen lynhurtigt kan laves om til en klapvogn. 

Autostolen har de højeste sikkerhedsgodkendelser og har gennemgået flere tests og certificeringer. Stolen kan både monteres med sikkerhedssele og ISOfix-base.

Der medfølger en babyindsats, som gør, at autostolen kan bruges fra nyfødt og op til 13 kg. Stolen er kun beregnet til bagudrettet brug.

Desuden kan Doona+ autostolen bruges ombord på fly og er godkendt som skråstol. 

Malene fortæller:

Som førstegangsmor var det, som med alt andet babyudstyr, ret uoverskueligt at undersøge markedet for autostole. Jeg blev derfor meget begejstret, da jeg blev tilbudt at teste Doona+ autostolen med klapvognsintegration.

Jeg vidste, at vi skulle bruge autostolen første gang, når vi skulle hjem fra hospitalet med vores lille nyfødte Theodor. Det var derfor alfa-omega med den medfølgende babyindsats, som udjævner sædet og giver en fladere ergonomisk korrekt position til baby.

Autostolen kan meget nemt og sikkert spændes fast med almindelig sikkerhedssele i bilen, hvilket for os var vigtigt, da vi ikke har egen bil. Den kan også monteres med ISOfix-base. 

Når man tager autostolen ud og ind af bilen, kan den med en enkelt knap foldes ud til en klapvogn imens baby sidder i stolen. Denne funktion var HELT genial for mig, der havde fået kejsersnit og dermed ikke måtte løfte for meget. Jeg kunne i stedet bare skubbe autostolen rundt, da vi skulle til og fra bilen til diverse lægetjeks med både baby og baggage. 

Klapvognsintegrationen er desuden særligt smart for andre som os, der ikke har egen bil. Vi bor i København og lejer ofte bybiler, hvilket gør, at vi ikke kan lade autostolen blive i bilen, når vi ikke bruger den. Det er dog på ingen måde problematisk, når vi bare kan folde hjulene ud og skubbe autostolen i stedet for at slæbe den rundt. 

En anden feature vi er helt vilde med, er solskærmen. I stedet for at bøvle med diverse stofbleer sat fast i vinduet i bilen for at skærme for solen, kunne vi blot slå den medfølgende solskærm ud – SMART. Solskærmen kan dog også afmonteres hvis ønsket. 

Både min kæreste og jeg (og baby Theodor) er ovenud begejstrede for autostolen og alle dens funktioner! Theodor sidder dejligt og ergonomisk korrekt, og vi skåner vores rygge og sparer sågar bagagerumsplads på de kortere ture – win/win. Vi har også mødt flere på vores vej, som kigger misundeligt på den 😊

Autostolen skal helt sikkert også med på vores næste flyrejse, da den er flygodkendt (TUV Rheinland). Jeg forestiller mig kun, at flyveturen bliver væsentligt nemmere med en autostol på eget sæde i stedet for, at man skal sidde med baby på skødet hele flyturen!

Doona+ stolen får vores varmeste anbefalinger. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – dette 2-i-1 produkt gør det altså bare nemt at være på farten og have baby med 

Kvalitet: MEGET GOD – autostolen er produceret i miljøvenligt og antibakterielt materiale og lever desuden op til de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder

Pris: MEGET GOD – med den høje nytteværdi og gode kvalitet er det en rigtig fair pris for dette produkt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af produkter fra Tupperware