TEST af den ultimative sommerlæsning til voksne fra Forlaget Modtryk – Testfamilien
TEST af Doona + Infant Carrier Nitro Black (del 2)

TEST af den ultimative sommerlæsning til voksne fra Forlaget Modtryk

Flere af vores testere har henover sommeren testet en sommerpakke med bøger fra Forlaget Modtryk. Her kommer deres anmeldelser: 

Vores tester Trine har læst bøgerne:

Trine fortæller: 

Jeg elsker gode krimier, og med denne sommerpakke fra Forlaget Modtryk er jeg bestemt ikke blevet skuffet. Inden jeg kommer til krimierne, vil jeg dog fortælle om en genre, som jeg normalt ikke gør så meget i. Nemlig romaner. Jeg har ofte tendens til at give lidt op med romaner. De skal virkelig kunne noget for, at jeg ikke giver op halvvejs. Romanen Højsangen fra Palermovej af Annette Bjergfeldt er en meget anderledes roman. Det er forfatterens romandebut, og jeg må sige, at den er imponerende. Den skildrer, at livet ikke altid er en dans på roser, og man mærker virkelig følelserne i bogen. Jeg sad bagefter med en oplevelse af, at det var imponerende, at den kunne overraske mig så positivt.

Bogen Mordene på Østerlin af Anders De La Motte og Måns Nilsson er en krimi lige i min smag. Jeg læste den på knap en uge (og det skal siges, at det er imponerende med 3 små børn;) ).
En sygemeldt politikommissær bliver involveret i en drabssag i et område, hvor han blot er på besøg. Vi følger hans samarbejde med en uerfaren lokal politibetjent, og spændingen stiger i takt med bogens udvikling. Det gode ved denne krimi er, at det kun er 1. del af et spændende samarbejde mellem de to forfattere, så jeg glæder mig allerede til næste bog. 

Helvedesblomster er også en krimi. En meget spændende én af slagsen. Plottet er meget medrivende, hvor hovedpersonerne hver især gemmer på en hemmelighed, som langsomt afsløres i løbet af historien. Personbeskrivelserne virker meget autentiske og troværdige. Kapitlerne er korte, hvor man følger både forbryderen og kriminalkommissæren, og veksler mellem forskellige historier og synsvinkler. Ligesom med Mordene på Østerlen er jeg konstant motiveret for at læse videre. På det punkt rammer den virkelig plet. Det bedste af det hele er, at dette er første bind i serien. Så også her kan man glæde sig til en fortsættelse 🙂 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering samlet er: MEGET GOD

Nytteværdi: MEGET GOD – det er nogle spændende bøger på hver deres måde. Der er mange gode timers læsning i dem alle.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – bøgerne er hardbacks, og det er bare rarest, da de holder bedst med tiden. 

Pris: GOD, 299,95 kr. Det er nogle gode kvalitetsbøger, der sagtens kan tåles at læses igen og igen.

Kvalitet: MEGET GOD – det er nogle rigtig gode læseoplevelser. Jeg vil anbefale dem alle 3.


Vores tester Simone har også testet de 3 bøger fra Modtryk.

Simone fortæller:

Bøgerne har et lækkert design og er af god kvalitet. Desuden har de alle på hver deres måde et layout, der appeller til læselysten.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er rigtig glad for at læse krimier. Jeg har derfor også valgt at starte med at læse bogen Døden går til fremvisning.

Jeg har endnu ikke stiftet bekendtskab med de to forfattere, så jeg glædede mig til at læse første bind i serien.

Døden går til fremvisning er en velskrevet spændingsroman, der omhandler mordet på Jessie Andersson, der er en dygtig ejendomsmægler i Sverige.

Jessie findes myrdet i forbindelse med en fremvisning på et hus i Østerlen. Herefter følger vi politikommissær Peter Vinstons og den uerfarne politibetjent Tove Espings efterforskning.

Bogen er opdelt, så man møder flere forskellige fortællerstemmer således, at læseren får indblik i de mange karakterers liv og hverdag.

Fortællingen tager hurtigt form og drager læseren ind i en fortælling af spænding, forræderi, grådighed og mord.

Det er en rigtig fin bog, og jeg glæder mig til at læse næste bind i serien.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er altid fantastisk at dykke ned i en ny bog.

Pris: GOD – Prisen er fornuftig og ligger ikke i den høje ende.

Kvalitet: MEGET GOD – En holdbar indbundet bog.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Doona + Infant Carrier Nitro Black (del 2)