TEST af Keune produkter – Testfamilien
TEST af COSORI AIRFRYER

TEST af Keune produkter

Flere af vores testere har den seneste måned testet produkter fra Keune.

Følgende produkter er testet:

Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Katrine har testet produkter fra Keune.

Jeg har en gang tidligere testet produkter fra Keune, som er et familieejet firma, der laver produkter i høj kvalitet. Der lægges hjerte og sjæl i alle deres produkter. 

Shampoo Care Vital Nutrition er en virkelig lækker shampoo til alle hårtyper. Den genopretter fugtbalancen, tilfører protein, mineraler og provitamin B5  i håret. Den er er virkelig lækker at bruge og samtidig drøj i brug. Derudover beskytter denne shampoo mod UV-stråler.

Jeg har en meget sart hovedbund og bliver derfor nødt til at vælge shampoo med omhu. Denne shampoo kan jeg godt bruge uden min hovedbund reagerer. 

Mask Care Vital Nutrition Er en maske til håret, som er virkelig god til selv det mest tørre og ødelægte hår. Det er en meget hydrerende maske, der styrker hårets elasticitet og derved gør håret mere modstandsdygtig overfor knækkede hårstrå. Jeg har virkelig været glad for at bruge den – særligt da håret efter sol, havvand og klor virkelig trænger til lidt ekstra forkælelse. Derudover er den nem at bruge, da den kun skal virke i håret 3-5 minutter. 

Keune Care Derma Peeling Derma Exfoliant er en behandling /peeling til fornyelse af din hovedbund. Den løsner døde hudceller, stimulerer cellefornyelsen, giver fugt samt fremmer hårvæksten. Jeg har en meget sart hovedbund med bl.a. psoriasis, og her er denne peeling virkelig også lækker og afhjælper. 

Keune Style Instant Blowout er en varmebeskyttende spray, der giver fylde, glans og beskytter mod op til 230 graders varme. Indeholder UV-filter.

Style Texture spray er en fantastisk spray fra Keune, der giver et skønt hold og flot style til håret. Sprayen indeholder voks, og da den er på spray er den let, men giver stadigvæk et godt hold. Den lægger alle de små hår ned, og jeg bruger den både til løst og opsat hår.

Det er virkelig nogle lækre produkter, som er i høj kvalitet. Heldigvis har jeg noget tilbage i alle, da de er drøje i brug. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne er virkelig lækre og af god kvalitet. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkter er meget drøje i brug. Derfor holder de også længere, end jeg først havde troet. 

Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger sammen. Det er virkelig nogle lækre produkter. 

Kvalitet: MEGET GOD – Alle produkterne er virkelig af høj kvalitet. De er lækre og effektive. 


Vores tester Lea har de seneste to måneder testet produkterne fra Keune.

Lea fortæller:

Jeg har modtaget flotte produkter fra Keune, som ikke er et mærke jeg kendte i forvejen, men jeg synes det stråler af forkælelse og luksus. Keune er en familieejet virksomhed, og jeg har set det brugt i flere saloner.

Shampooen dufter helt vildt lækkert, og jeg havde virkelig fornemmelsen af frisøratmosfæren, og fordi jeg de sidste par år har brugt shampoo med rimelig neutral duft, så var det her altså et ret lækkert indspark. KEUNE CARE Vital Nutrition Shampoo genopretter fugtbalancen, og selvom mit hår egentlig ikke var ekstremt skadet, så har det selvfølgelig godt af næring og fugt. 

KEUNE Care Vital Nutrition Mask er jo den ultimative hjemmeforkælelse, og noget som jeg ikke har prioriteret de sidste mange år, fordi jeg som mor har haft begrænset alenetid bag en lukket dør. Hele 3 minutter med hårmasken i, sikke en fornøjelse. Mit hår var efterfølgende livligt og super blødt, samt nemt at redde ud. Faktisk synes jeg, at man er lidt begrænset i at style håret efter sådan en maske, fordi håret bliver så glat. Men vha. af endnu et produkt fra Keune (Instant Blowout sprayen) var det intet problem for mig efterfølgende at sætte mit hår. 

Sidste produkt jeg vil fremhæve er nemlig netop KEUNE STYLE Instant Blowout No.37. Den er simpelthen gået hen og blevet en af mine nye yndlingsprodukter – wauw den er god til mit hår. Jeg sprayer den i når jeg stadig har håndklædevådt hår, og mit hår bliver helt fantastisk af det. Det holder godt, hvis jeg vil lave krøller, eller glatte det, og jeg tror måske, at den her spray er netop den, som giver mig det spænstige og glansfulde hår. 

Nytteværdi: MEGET GOD, jeg anede faktisk ikke, at jeg manglede et sådan produkt (instant blowout), men jeg synes virkelig, det passer helt perfekt ind i min daglige rutine.

Holdbarhed: GOD, de lidt dyrere produkter har også en tildens til at holde længere, fordi de simpelthen er drøje i brug. Det samme gælder for de her produkter.

Pris: Jeg synes produkterne har en god pris. Det er salonprodukter, som giver håret så meget næring og power, og der er ingen tvivl om, at pris og kvalitet helt sikkert hænger sammen i hårprodukter. 

Kvalitet: MEGET GOD, jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Jeg kan mærke en forskel i mit hår, som virker blødere og mere voluminøst. Kæmpe anbefaling til Keune produkterne.


Vores tester Sabrina fortæller:

Jeg har modtaget følgende produkter fra Keune:
Care Vital Nutrition Shampoo 300ml og Mask, Care Derma peeling, Style Instant Blowout og Style spray Wax.

Jeg forkælede mig selv med først en hovedbunds peeling med Care Derma peeling, og derefter brugte jeg shampoo, og wow det skummer virkelig meget i håret, og shampooen er sådan en fløjlsblød creme, virkelig lækker duft.

Mit hår trængte så meget til en hårkur efter sommerferie med en masse klorvand, så håret fik en tur med Care vital Nutrition mask som forkæler tørt, skrøbeligt og ødelagt hår. Produkterne tilfører protein, mineraler og beskytter mod udtørring og solens UV-stråler, så perfekt til sommeren

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Man skal huske at passe på sit hår, så det er vigtigt og bruge nogle produkter som der hjælper på at holde det lækkert, så det ikke bliver mere ødelagt. Keune produkterne har nogle gode ingredienser, som kun gør gode ting for ens hår.

Holdbarhed: GOD – De anbefaler, at man vasker sit hår 2 gange med shampoo, så får shampooen i hvert fald hurtigt ben og løbe på, i stedet for måske at være drøj i brug.

Pris: MIDDEL – Jeg synes, prisen er lidt i den dyre ende, i hvert fald i forhold til, hvad jeg selv ville betale for en shampoo – 178kr for 300 ml, Mask koster 218 kr. og peelingen koster 49,95 kr. vejl. priser fra Streetsalon.dk

Kvalitet: GOD – Flot enkelt design og god kvalitet


Karina fortæller:

Er du en hund efter gode produkter?

-Så bør du prøve KEUNE

Som tidligere frisør elsker jeg stadig at nørde med forskellige produkter til håret. Det er min store passion at finde rigtig gode kombinationer af shampoo, pleje & styling.

Jeg vasker hår en gang om ugen. For at opretholde et sundt hår, der ikke fedter, er det en nødvendighed med gode produkter, en sund hovedbund og lidt tålmodighed.

Efter at have prøvet kræfter med KEUNEs lækre produkter, må jeg siges at være MINDBLOWN over, hvor gode de er!

Jeg har tendens til sensitiv stresset og kløende hovedbund, hvilket ikke går så godt i spænd med min kun ugentlige hårvask og moderate til større mængder tørshampoo. Det i sig selv kræver ekstra hjælp fra kvalitetsbevidste producenter!

Det er derfor med stor glæde, jeg vil rate produkterne fra KEUNE med lige dele ros på alle produkterne.

Alle tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD; MIDDEL; MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen af KEUNEs produkter:

Produkterne jeg har testet i samarbejdende testfamilien. streetsalon & KEUNE er følgende:

Care Vital Shampo

Care Vital Mask

Shampoo og maske til tørt skrøbeligt og skadet hår. De tilfører håret protein mineraler og beskytter mod UV-stråler. Perfekt til sommersæsonen!

Nytteværdi: MEGET GOD

et uundværligt sæt bestående af shampoo og en hårmaske, der lever op til forventningerne om at tilføre håret fugt og styrke. Jeg bruger begge dele hver gang jeg vasker hår

Holdbarhed: MEGET GOD

Produkterne er drøje i brug og holder derfor i lang tid. Og når man skal bruge mindre produkt bliver prisen også mere overflødig, da produkterne holder mere end dobbelt så længe som billigere alternativer.

Pris: MEGET GOD

pris og kvalitet går her hånd i hånd! Du får så meget for pengene!

Kvalitet: MEGET GOD

Kvalitet koster bare en smule mere, men dit hår vil takke dig, og du kan tydeligt mærke forskel efter første gang.

Care Derma Peeling https://streetsalon.dk/shop/38-derma/482-keune-care-derma-peeling/

Dybderensende peeling der fjerner døde hudceller fra hovedbunden. Den stimulerer hovedbunden og hjælper med cellefornyelse ved at fjerne de øverste døde hudlag med de små mikrokorn.

Nytteværdi: MEGET GOD

Der er ikke noget værre end tør, kløende hovedbund. Denne hovedbunds peeling har virkelig afhjulpet min til tider stressede hovedbund m.

Holdbarhed: GOD

Den er effektiv og drøj i brug. Jeg kunne dog godt ønske mig lidt mere produkt, altså en større tube, da jeg i stressede perioder vil bruge den oftere.

Pris: GOD

som sagt også drøj i brug, men kunne godt tænke mig lidt mere guf til hovedbunden til prisen.

Kvalitet: MEGET GOD

Er rigtig godt produkt. Jeg kunne mærke effekt efter første behandling.

Style Instant Blow out https://streetsalon.dk/shop/3-keune/317-keune-style-instant-blowout-no37/

Varmebeskyttende føntørringsspray der forkorter tørretiden, giver glans og spændstighed.

Nytteværdi: MEGET GOD

FølElsen af at der er hold i håret uden det virker stift eller tynget er priceless.

Holdbarhed: MEGET GOD

Endnu et produkt der er drøjt i brugen og derfor holder til maaange føntørringer.

Pris: MEGET COD

en god stor beholder der kan redde en masse dårlige hårdage.

Bestemt et fund til prisen!

Kvalitet: MEGET GOD

Kvaliteten er bare i top på denne.

Style Spray Wax https://streetsalon.dk/shop/9-keune-style/337-keune-style-spray-wax-no46/

let at fordele jævnt i hele det ønskede hår område. Voksen giver struktur og definition uden st tynge håret

Nytteværdi: GOD

Et dejligt produkt med en skøn duft. Da jeg er langhåret bruger jeg sjældent nogle former for voks, men jeg må erkende, at den er genial til de små “fly away” hår og “baby” hår.

Holdbarhed: MEGET GOD

da jeg kun skal bruge meget lidt for at holde styr på de lange lokker, kan den jo holde lige til jeg går på pension. Fantastisk.

Pris: MEGET GOD

At dømme ud fra mængden, jeg bruger, er det jo praktisk talt en foræring.

Kvalitet: GOD

Lækkert produkt der bestemt ikke tynger håret i de små mængder. Ved større mængders brug vil al voks selvfølgelig tynge et langt hår.

KÆMPE STOR ROS TIL KEUNE

-en Hollandsk familieejet virksomhed, der i år kan fejre 100 års jubilæum med en seranade af gode kvalitetsbevidste produkter.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af COSORI AIRFRYER