TEST af BonBon-Land 2022 – Testfamilien
TEST af Keune produkter

TEST af BonBon-Land 2022

Flere af vores testfamilier har henover sommeren været i BonBon-Land, en forlystelsespark i Holme-Olstrup. Her kommer et udpluk af deres anmeldelser. 


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius (6) besøgt Bonbon-Land.

Elliot Vergilius elsker forlystelsespakker og vilde rutsjebaner, så da jeg fortalte ham, at vi skulle en tur i Bonbonland, blev han ellevild.
En varm sommerdag i juli tog vi til BonBon-Land med moster Anlo og co. 

For mig er det meget nostalgisk at komme i BonBon-Land, da jeg siden, jeg var helt lille har været kommet der på en årlig familietur. Elliot glædede sig ligeså og havde helt tjek på, hvilke forlystelser der var. Som barn elskede jeg BonBon-universet og alt det indebar – BonBon-dyrene, farverige forlystelser, bolsjekogeriet, BonBon-slikket og ja – bare hele den magiske atmosfære. 

I år er lav-selv-slikkepinde kommet tilbage. Da vi ankom til parken, startede vi derfor med at bestille tid til at få lavet slikkepinde. 

Derefter var ungerne ellevilde for at prøve forlystelser. 

Da klokken blev 12, skyndte vi os tilbage for at få lavet slikkepinde. Noget som jeg selv kan huske fra barndommen, og som Elliot og de andre børn virkelig glædede sig til. 

Elliot fik et stykke varmt ”bolsche”, han skulle forme, som han havde lyst til. Han syntes, det var ret sejt, at han havde formet sin egen slikkepind. 

Efterfølgende skyndte vi os ud og prøve flere forlystelser – deriblandt en anden nyhed i år: Prærie Expressen, et lasergame for hele familien, hvor man dyster mod hinanden. Her gælder det om at skyde togrøvere og få flest point. Den var et hit hos flere af børnene. 

Efter at have prøvet både Vandrotten, Vildsvinet, Viktor Vandorm m.fl. blev det tid til kl. 16 at se det nye fødselsdagsshow, fødselsdagsfest for Henry Hundeprut. 

Børnene placerede sig påførste række og var tryllebundet fra første sekund. Jeg synes, det er superdejligt, at BonBon-dyrene er tilbage og ikke som de forgangne år, hvor det har været shows med karakterer kendt fra TV. 

Hvert år har vi en tur til Bonbonland, og jeg synes, at der de forgangne år har været meget skrald og meget slidte forlystelser. I år var der kommet mange nye skraldespande, der blev hele tiden samlet skrald og flere af forlystelserne havde fået en opgradering.

Ved forlystelserne blev man mødt af smilende medarbejdere, hvor nogle stod med vandpistoler. Dét er bare med til opretholde det magiske og give en god oplevelse – særligt for børnene. 

En anden ting som jeg synes er virkelig dejligt i BonBon-Land er, at der er mange grønne områder, hvor man kan nyde enten medbragt eller købt mad. Som noget nyt var der også kommet et grillområde, hvor du kan grille din medbragte mad. 

Elliot har haft en helt igennem fantastisk oplevelse, hvor han både prøvede Vildsvinet, Klaptorsken, Victor Vandorm, Åge Mågeklat, Hestepæren, Prærie Expressen, Bæverrafting, Leofarterne, Hankatten, Pelle Piratsprøjt m.fl.

Både i løbet af dagen, men også da vi kom hjem, sagde han ”Det skideskægt i BonBon-Land – en gang til.” 

BonBon-Land er en park fyldt med nostalgi, et sted der er plads til hele familien, hvor børnene virkelig er tryllebundet og er vilde med de mange sjove navne på forlystelserne og selvfølgelig selve forlystelserne også. Derfor vil jeg også varmt anbefale, at alle med børn skal tage forbi BonBon-Land og få fantastisk dag med en masse skæg og kilden i maven. 

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: MEGET GOD – Elliot var hel vild med BonBon-Land og har spurgt mange gange siden spurgt, hvornår vi skal dertil igen.  Derudover er der noget for hele familien. 

Holdbarhed: GOD – Gode minder kan vare for evigt.  

Pris: GOD – Forlystelsesparker er lidt i den høje ende, særligt når man har hele familien med, men her ligger BonBon-Land i den billige ende, hvilket jeg synes er godt. Man kan købe en 2. dags billet billigere.  

Kvalitet: GOD – Man skal ikke slå på kvaliteten her, men man skal klart se på den samlede oplevelse og særligt, at det er en dag i børnenes tegn. BonBon-Land er hyggeligt og magisk for børnene. Det nye fødselsdagsshow med Bibi BonBon, Henry Hundeprut og Leofarterne var børnene ligeledes vilde med.


Heidi (som har været afsted med sine børn Luca på 10 år og Matti på 5 år samt hendes kusine og hendes to drenge på 11 år og 7 mdr.) fortæller:

“Vi har haft en helt fantastisk dag med fart på, og man har aldrig timer nok i sådan en forlystelsespark.

Vi har alle glædet os helt vildt til at komme afsted. I BonBon-Land er der forlystelser for alle aldre, og vi havde som sagt børn med i alderen 7 mdr-11 år.

Selv for den bette fyr på 7 mdr. var der ting han kunne tages med op i.

Forlystelserne prøver man ud fra højde, og de har indført det sådan, så når du kommer ind i parken, så står der en medarbejder, der måler børnene, hvis man har lyst og giver dem et armbånd på.

Det gør ventetiden kortere, da man viser det i forlystelserne, og de derfor ikke skal bruge tid på at måle. Det synes jeg er genialt.

De to store drenge kunne uden problemer prøve alle forlystelser selv uden en voksen. Det er jeg vild med, for jeg kan ikke prøve vilde forlystelser mere, uden at blive dårlig. Tænk at man som barn ikke kunne få det vildt nok.

For Mattis vedkommende kunne han prøve nogle ting uden en voksen, men mange ting skulle man alligevel være min. 120 cm. Så jeg måtte med ham op, da man skulle have en voksen på min. 15 år med.

Derudover var en af hans favoritting bilbanen, hvor man får et kørekort, når man har gennemført banen.

For alle 3 børn var det største hit Pelle Piratsprøjt. Deres forholdsvise nye badeland. Badelandet er åbent, når det er over 20 grader.

Alt i alt var vi underholdt fra vi kom kl. 10.30 til forlystelserne lukkede kl. 18.

Selvom vejret var rigtig godt, og der var okay mange mennesker i parken, så var ventetiden ved forlystelser ikke voldsomt lang. Det var kun ved de større forlystelser som Bæverrafting og Vandrotten. Vi ventede max. 20 min.

Der er et okay udvalg af spisesteder, isboder m.m.

Derudover bar Parken præg af at være “slidt”, når man kiggede på de mange figurer og forlystelser, men det var ikke noget børnene lagde mærke til. Forlystelserne og legepladserne kan der ikke sættes en finger på, hvad angår sikkerhed mm., men en klat maling ville pynte gevaldigt.

Mit yndlingsminde fra BonBon-Land var, at man kunne lave sin egen slikkepind i Parken. Det har man ikke kunne i mange år, men NU er det tilbage igen, og det er jeg ret vild med.

Man booker en tid, når man ankommer i Parken i Slaraffenland, og det er også der, det foregår.

Børnene får en klump bolsjemasse og en pind og kan derefter forme sin egen slikkepind. Et kæmpe hit.

Sidst men ikke mindst er der ved scenen ved siden af Vandrotten hver dag her i sommerferien det store fødselsdagsshow kl. 14 og kl. 16.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Gode oplevelser for mine børn ELSKER jeg. Minderne holder længe, og de elsker at fortælle om, hvad de har oplevet. Deres glæde betyder alt for mig.

Pris: MIDDEL – Under 90 cm er gratis og over 90 cm koster 299 kr. pr. person.

Jeg synes personligt, prisen er høj, fordi at alle ikke prøver noget, og så er prisen høj. Måske man kunne indføre armbåndssystem, hvor man betalte efter farver på armbåndet.

Kvalitet: GOD/MIDDEL: Parken trænger til en opgradering, men forlystelserne er gode, og jeg synes alle aldre bliver tilgodeset.


Anna fortæller:

Igen i år er vi blevet inviteret i Bonbonland. Og vi er altså rigtig glade for at besøge parken, for vi har altid den sjoveste dag, når vi er afsted.

Jeg er vild med, at man betaler en gang ved indgangen, og så er der ellers fri leg resten af dagen. Alle forlystelser er gratis, og man har kun penge op af lommen til mad (hvis man altså ikke selv har frokost med, hvilket man godt må nyde i parken ) eller hvis man vil vinde en KÆMPE bamse i spilleboderne.

 

Parken er så fin, og flere og flere af forlystelserne og de fine figurer har fået en opfriskning. Der er fine blomster rundt omkring og bare en rigtig dejlig atmosfære og stemning.

Der er forlystelser for både store og små. Også for de helt små, sammen med en voksen. I år er Carla røget over de 120 cm, så hun prøve flere større forlystelser.

Og så Alfred kunne i år prøve flere af forlystelserne alene eller med en voksen. Han manglede 1 cm til nogle af forlystelserne, så dem glæder han sig til at sidde i til næste år.

Der er også masser til de voksne – også nogle forlystelser, som vi syntes var VILDE.

Hver dag kl. 14 og 16 er der børneshow på scenen, og igen i år, er det med BonBons egne kendte figurer, der indtager scenen. Henry Hundeprut og Leonora Leofart. Carla og Alfred syntes det var skideskægt. Og de er rigtig gode til at få børnene med på legen.

Som noget nyt er der trylleshow kl. 13 og 15 på den lille scene. Og så er den gode gamle gimmick “Lav din egen slikkepind” kommet tilbage.

Du booker en tid, en god idé er at tage tage dette som noget af det første, når du besøger BonBon-Land. Det koster blot 20 kr., og børnene syntes det var vildt sjovt.

Vi syntes, at hele BonBonLand er en sej oplevelse, for hvis man ikke prøver forlystelser er der masser at kigge på. Små figurer rundt om, store græs arealer med bænke, hvor man kan slappe af, nyde noget at drikke eller spise sin mad.

Vi havde endnu engang en skideskæg dag, for DER ER “skide skægt i BonBon-Land”.

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi har alle brug for at have en sjov dag, og her syntes jeg BonBon-Land klart er en udflugt værd. Både for børn og voksne.

Holdbarhed: N/A

Pris:  MEGET GOD – Jeg syntes, ay prisen er helt fair. Du får en mega god, sjov og hyggelig dag. Du sparer penge ved at købe hjemmefra. Og du kan også få sæsonkort, hvilket vi helt sikkert havde benyttet os af, hvis vi boede tættere på.

Kvalitet: GOD – Efter at parken har fået en make over, synes jeg, den ser skarp ud igen. De sidste par år har man godt kunne ane, at den har set lidt træt ud. Men ikke mere! Så thumbs up til BonBon-Land!


Vores tester Nora på 32 år har sammen med kæresten Nikka på 40 år og børnene Elina på 4 år og Eddie på 2 år besøgt forlystelsesparken BonBon-Land.

Forleden dag havde vi den sjoveste tur til BonBon-Land. Ikke nok med at solen stod højt på himlen lige denne dag, og vejret var fantastisk, så fik vi humøret helt op af at besøge BonBon-Land. Vi besøgte parken for et 1 år siden, og derfor vidste vi, hvad vi kunne se frem til – en masse slik, sjov og fuld fart. 

Hos Bonbonland er det muligt, som de fleste steder at købe sæsonkort, og de findes både i guld og sølv. Med guldkortet har man nogle fordele, som bl.a. kan bestå af man én bestemt dag må tage 4 personer gratis med i parken – er det ikke fantastisk? 

Da vi ankom var parken fuld af glade børn og voksne, der med Guldkortets fordele var kommet gratis ind i parken. På denne dag var der dog også en del flere mennesker end vi nogensinde har oplevet, men hvad gør det, når parken er så stor og forlystelserne er mange – både til store og små. Køerne var længere end de plejer, men det gik faktisk ret hurtigt – man skulle nok vente sådan ca. svarende til 3-4 ture før det blev én selv. Det var ikke nogen sag for os voksne, men når man kun er 2 og 4 år, kan tålmodigheden godt løbe op, når ikke man forstår hvorfor man skal vente – men de klarede det bare så godt, og forlystelsen var bestemt ventetiden værd.

Ved hver forlystelse er der tydeligt markeret, hvor høj man mindst skal være for at prøve den, og hvornår der SKAL en voksen med. Det er altså rart, så man ikke får stået forgæves i kø. 

Børnene fik prøvet at lave deres helt egen slikkepind i “Slaraffenland”. Det var et kæmpe hit! De ser hvordan massen bliver lavet, og så er det ellers bare med at forme sin egen slikkepind, når der bliver delt en klump ud. God guidning hele vejen igennem og godt med plads til alle der står rundt om bordet.

Smagen blev ananas, og det smagte simpelthen så lækkert! Dog måtte vi vente med at spise slikkepindene til vi kom hjem, da hvepsene var meget aktive og nærgående.

Vejret sagde hele 24 grader og derfor havde vi pakket badetøjet, så børnene kunne køles ned i det sjove vandland “Delfinen”. Her blev der sprøjtet og løbet igennem vandstrålerne til den helt store guldmedalje, og især Eddie var ikke til at drive derfra. 

Vi købte pizzaer hos “bæverpizza” hvor det blev til en med kylling, en pepperoni og en Hawaii pizza. Det smagte simpelthen så godt og jeg tør næsten våge og påstå at jeg aldrig har smagt bedre pizza! Hold nu fast det var lækkert og det synes børnene bestemt også, der udover at have guffet deres madpakker, skulle have af de gode pizza’er.

Turen fortsatte rundt i parken til alle de sjove forlystelser og legepladser. Elina og Eddie fik prøvet “Sprutten” et par gange, “Ormen”, “Hestepærerne” og “Hundeprutten” – der var en voksen med dem hver gang og sikke en fest for alle. 

Vi kom forbi Børnescenen, hvor der hver dag i sommersæsonen er show kl. 14 og kl. 16. Her kunne kunne børnene lige få hvilet benene og koblet fra til musik og trylleshow.

Turen fortsatte rundt i parken, hvor vi i “Cowboy Town” fik os en iskaffe, børnene slushice, og der blev vundet bamser. Her var simpelthen så hyggeligt, og man følte virkelig at være i en lille landsby. Der kunne graves efter guld og leges på en kæmpe legeplads – vi valgte dog at gå videre til ansigtsmaling. Her fin Elina malet den flotteste regnbue i alverdens farver og glimmer. Den skulle bestemt ikke vaskes af til sengetid!

Turen sluttede med en tur i “Svend Svingarm” for de voksne. En forlystelse man aldrig glemmer, både hvis man bare står og kigger eller er oppe at prøve den. Den starter med at svinge stille og roligt, til at tage til i fart – pludselig svinger man så højt, at man faktisk vender på hovedet! 

Det var en vild følelse, men én tur var også rigeligt – det må være alderen der trykker. 

Vurder selv hvor sjovt vi havde det lige her:

Og ej at forglemme, så kæmpe ros til alle de mange toiletter, man støder på rundt omkring. Det var virkelig dejligt, at man ikke behøvede at søge, men at der rent faktisk var toiletter i hver ende vi var i, og det var tydeliggjort. 

BonBon-Land – vi glæder os meget til næste gang. For der er skiiiii’e skægt! 

Den samlede vurdering af BonBon-Land:  

Nytteværdi: MEGET GOD – helt fantastisk tur for hele familien, store som små. Og elsker man BonBon-slik ligeså meget som os, så kan man få rigeligt af det. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – En forlystelsespark der uden tvivl gør alt for at tilfredsstille deres besøgende. God mad og drikke, rene toiletter, helt fantastisk personale med både humor og venlighed. BonBon-Land har noget til alle aldre og man keder sig bestemt ikke. 

Pris: MEGET GOD – prisen er fra 199 – 299 kr. afhængig af om du bestiller online eller i parken. På udvalgte dage kan billetten købes til 199 kr., hvis det er 7 dage før den udvalgte dato, og så kan man betale 299 kr., hvis man ønsker en åben dagsbillet – denne er gyldig til en valgfri dag i sæsonen. Børn under 90 cm er gratis. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Keune produkter