TEST af Elektrisk klapperslange Jake, familiespil Randomshop – Testfamilien
TEST af Smash Ball fra Randomshop

TEST af Elektrisk klapperslange Jake, familiespil Randomshop

Flere af vores testfamilier har den seneste måned testet Elektrisk klapperslange Jake, familiespil i samarbejde med Randomshop. Her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Sabrina har testet –Elektrisk klapperslange Jake, familiespil

Sabrina fortæller:

Klapperslangen er et spil for hele familien, men den henvender sig lidt til de til de større børn som f.eks. David på 11 år, synes det er sjovt.
Laura på 3,5 år bryder sig ikke helt op det, da hun synes lydene er for høje, og så er hun nok lidt bange for slangen.

Så det er godt, at de siger at spillet anbefales fra 6 år.

Spillet går ud på, at man skal tage fat i guldklumperne uden, at slangen bider ud efter en. Sensor udløser halen, som vil svinge ledsaget af lydeffekter. Man kan godt få et lille chok, når den ”bider” ud efter en, men så kan man grine lidt af det bagefter.

Forældrene synes også spillet er super hyggeligt, og så tager det ikke så lang tid at komme igennem. Så man kan spille det om og om igen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Virkelig god for motorikken og gode for hjernen, fordi man også skal tænke sine træk, og så er det bare sjove spil sammen til hele familien.

Holdbarhed: GOD – Det er lavet af kvalitetsplast, så der skal meget til før, at det går i stykker, så hvis man passer ordentlig på det, så kan det holde længe.

Pris: MIDDEL – Elektrisk klapperslange Jake koster 279,95 kr., og det synes jeg er i den lidt dyre ende, når man nu kun skal fjerne guld, der kunne den godt have ligget på omkring 150-200 kr.


Janie fortæller:

Vi har testet familiespillet Klapperslange Jake fra Randomshop, og det er et hyggeligt og sjovt spil.

Klapperslangen Jake handler om, at du skal stjæle guldet fra ham. 

Du tænder for slangen, og så har den lydeffekter som en slange.

Vi kunne i starten ikke få den til at virke, men opdagede så, at man skal presse hovedet ind for at aktivere ham (det opdagede vi efter vi havde skiftet batterier 2 gange)

Når du nærmer dig slangens guld, så ryster halen, så man ved, at nu skal man passe på.

En af de fede ting ved klapperslange Jake er, at den lige kan hives frem og kan spilles med uanset, hvor man er. Vi har spillet det i køkkenet, på gulvet, udenfor og ved spisebordet.

Begge drenge synes også, det har været sjovt at spille alene og se om de kunne stjæle alt guldet uden, at slangen hugger til. 

Spillet er uden tvivl et spændingsspil, og vores drenge har synes det har været sjovt at hive frem fra tid til anden og stjæle guldet.

NYTTEVÆRDI: MIDDEL

Spillet er sjovt, men er hurtigt gennemført og overstået.

Det er derfor ikke et spil man spiller ofte, da der ikke er stor udfordring i det, men er et fint spil at have til at hive frem, hvis man har 5 minutter.

HOLDBARHED/KVALITET: MEGET GOD

God kvalitet og det kan man tydeligt mærke, når man rører ved den. Selve guldstykkerne er også tunge og går derfor ikke lige i stykker.

PRIS: MEGET GOD

Klapperslange Jake spillet koster 279,95,-

Jeg synes, det er en rigtig god pris, da spillet er af god kvalitet, der er lydeffekter og bevægelse i det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Smash Ball fra Randomshop