TEST af Hulebyg fra Randomshop.dk – Testfamilien
TEST af Baby Jogger City Sights

TEST af Hulebyg fra Randomshop.dk

Flere af vores testere har i sommerferien testet “Hule-byg-sæt” fra Randomshop.dk – her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes børn Silje Karoline (8), Isak Emil (7), Vitus August (5), Elin Agnete(3) og Bille Anker (1) testet det seje hule-byg-sæt fra Randomshop.

Anne-Louise fortæller:

Vores børn ELSKER at bygge hule! Der går ikke en uge uden hulebyggeri på den ene eller den anden måde. Desværre har vi dog ikke et oplagt sted at bygge hule, da vi ikke har store træer i haven eller andre gode steder til formålet. Derfor virkede dette “hule-byg-sæt” som en oplagt ide for vores børn.

Børnene var ellevilde, da pakken kom, og vi skulle straks igang med at bygge “igloen”. I byggesættet er der 85 dele, som består af stænger og “kugler med huller”, som man sætter sammen og forbinder, så det bliver til en hule. Vi kæmpede lidt med det i starten, men da vi først havde fundet ud af systemet, så gik det hurtigt, og hulen blev bygget. Ungerne elskede processen og resultatet.

Udover at bygge igloen, som er vist på æsken, så har særligt drengene været kreative og brugt deres fantasi. Der er både bygget rumraketter, helikopter og et slot!

Det er en super sjov og ny måde at tænke hulebygning på, og det giver børnene rig mulighed for at være kreative! Det stimulerer barnets fantasi og styrker deres færdigheder og samarbejdsevner, hvilket jeg er stor fan af.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hule-byg-sættet er en ny og sjov måde at bygge huler på. Den styrker kreativiteten, fantasien og barnets færdigheder.

Holdbarhed: GOD – Der er mange mulighed for at sammensætte på forskellige måder. Selvom det er plast, virker det okay holdbart.

Pris: MEGET GOD – man kan få sættet for 309.95 kr, hvilket jeg synes er en fin pris.

Kvalitet: GOD – kvaliteten virker fin.

 


Den seneste måned har vores tester Aynur, sammen med sine børn, Milas på 4 år samt tvillingerne Ella og Noah på 2 år, testet ”Byg selv hule med 85 dele” fra Randomshop.

Vi har været så heldige at modtage denne fine ”byg selv hule med 85 dele” fra Randomshop. 

Milas var med til at åbne pakken, og da han så forsiden på æsken med ”byg selv hule”, spurgte han straks om det var en hule, vi havde fået – og herfra var han fuld optaget af at få den samlet, så han kunne komme i gang med at lege hule leg. 

Hulen består som navnet også indikere af 85 dele, hvor af der er stænger (61 styk) og kugler med huller i (24 styk). Mærket på hulen er fra SERO, og det er lavet af plast, hvilket betyder, at det hurtigt kan gøres ren med klud eller vådservietter.

Milas var med til at bygge hulen. Han fik en hurtig forklaring på, hvordan han skulle samle den, og så var vi ellers fuldt koncentreret om at samle hulen. Der var ingen tvivl, at hulen er alderssvarende, da Ella og Noah havde udfordringer med at få stængerne til at sidde ordentlig fast i kuglen, så der skulle vi voksne lige ind over og hjælpe dem. 

Med dette byggesæt får du mulighed for at bygge hulen på flere forskellige måder – det er vitterligt kun fantasien, der sætter grænser. Sættet her er godt til at styrke dit barns fantasi og kreative evner, og hvis barnet bygger sammen med andre, er den også god til at styrke barnets samarbejdsevne.

 

 

I løbet af testperioden har vi holdt fødselsdagsfest for Milas’ børnehave, og her faldt hulen i god jord hos stort set alle børn. Vores børn legede med hulen både med tæppe over, men de synes også det var sjovt at lege uden at dække hulen til. 

Milas fandt hurtig sin fjernstyret bil frem og trænede i, at få bilen parkeret inden i hulen, som han selv siger. Både Jacek og jeg har også været med til at lege med hulen, hvor vi f.eks. legede politi og røver, hvor Milas fangede os og satte os i fængsel, som i dette tilfælde var hulen. 

Vi har brugt hulen indendørs, hvor den har været placeret i forskellige rum i hjemmet, men den har sandelig også fået sin plads ude i haven. Den kan med fordel også tages med ned til stranden, da den ikke fylder eller vejer ret meget. Hvis du har et barn, der elsker at lege hule, så er dette sæt et kæmpe hit.

Nytteværdi: GOD – Godt underholdende legetøj, hvor der er mange timers sjov og hygge. Ydermere er den med til at stimulere barnets fantasi, kreativitet samt styrker barnets færdigheder og samarbejdsevne, hvilket er nytteværdigt. Som forældre kan det være en ren jungle at finde det helt rigtige legetøj, der er alderssvarende for ens barn, og samtidig skal det også stimulere. Her er ”byg selv hule med 85 dele” et rigtig godt alternativ. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er ikke en finger at sætte på den. Den står stadig som ny, selvom vi har haft den stående udenfor samt haft en hel flok børnehavebørn, der har leget med den. Den eneste ulempe er, at når man har to styk tumlinger, ligesom her hjemme, så er det ikke lige altid, de er ligeså forsigtige, når de skal kravle ind og ud af hulen, og her kan konstruktionen gå i stykker, men så er det ikke værre end, at man hurtig kan samle enderne sammen.

Pris: GOD – 279 kr. Jeg synes, at priserne er meget rimelige og i et leje hvor alle (efter min mening) kan være med. Du får meget underholdning for pengene. 

Kvalitet: GOD – Det er helt sikkert kvalitets legetøj, som kan holde til at blive brugt, længe. Dog mangler jeg en beskrivelse af produktet mht. er det miljøvenlig produceret, er den fri for kemi og farlige stoffer mm.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Baby Jogger City Sights