TEST af MiiBLASTER GO fra MIIEGO – Testfamilien
TEST af Hulebyg fra Randomshop.dk

TEST af MiiBLASTER GO fra MIIEGO

Mie og Trine har begge testet MiiBLASTER GO by MIIEGO®

Mie fortæller:

“Herhjemme har vi været så heldige, at få lov til at teste en MiiBLASTER GO, som er en trådløs højttaler i et ret lækkert design, der er udviklet til et aktivt liv on-the-go og den kan bruges indendørs såvel som udendørs.

Det er primært ungerne der tester – fordi de godt kan lide at have musik med på farten og på værelset. Magnus var MEGET tilfreds med denne test.

Den har en god og handy størrelse og er nem og praktisk at have med rundt.

Den har en IPX5-certificering, som gør, at den er både regn- og vandafvisende. Så den kan sagtens tåle at komme med en tur til stranden – og den spiller virkelig klart og højt.

Den skal blot tilsluttes til din mobil via Bluetooth og så er den klar, men den kan også tilsluttes via AUX-kabel eller med et USB-stik.

Den har indbyggede 2.1 kanals stereohøjttalere, indbyggede EQ-indstillinger og et genopladeligt batteri. MiiBLASTER GO giver dig en trådløs batteritid på op til 3-4 timer ved 50% lydstyrke.  Den har en trådløs rækkevidde op til 20 meter.

MiiBLASTER GO har i øvrigt også indbygget stemningsskabende party-lys, som du nemt kan slå fra eller til.

MiiBLASTER GO er i brug hver eneste dag hjemme hos os. Både på værelserne, på badeværelset, i stuen, køkkenet eller på tur.

Der er kamp om den.

Den er flot i designet, nem at have med sig, god lyd, er nem at bruge og kan tåle lidt af hvert.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hos os er musik et must og dermed også en god højtaler.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Den virker robust og vi vurderer at den vil kunne holde i mange mange år.

Pris: MEGET GOD – Prisen på 1.499 kr er super god.


Trine fortsætter:

“Vi har i de seneste uger testet nyheden MiiBLASTER GO. En super lækker trådløs højtaler i stilrent design.
En del elektronik kan være mindre fedt at have stående fremme, men denne er faktisk pæn, når den står de forskellige steder i huset. Kæmpe plus!
Udover at højtaleren er let at bære rundt på, så er den også super nem at betjene. Også for vores store børn på 7, 10 og 12 år. Få knapper der er til at finde ud af. Det kan vi li’.
Da den er regn og vandafvisende, er den perfekt til at tage med udendørs. Her har den flere gange været med på terrassen og til sport, hvor den har skabt stor glæde. Det er mega fedt at man ikke skal være så bange for, hvis der skulle komme en lille byge midt i det hele. Det tåler den fint.
Lyden er heller ikke til at sætte en finger på. Den spiller super godt og man kan indstille den til forskellige genre så som Rock, pop, klassisk mm. Og skal man holde fest eller bare skabe ekstra stemning om aftenen, så kan man tænde for et disko lys i 3 forskellige udgaver. Det er i hvert fald noget vores børn har syntes var sjovt!:)
Højtaleren lader hurtigt op, har en batteritid på 4 timer og en trådløs rækkevidde på 20 meter. Det må siges at være godkendt.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD. Musik er noget næsten alle kan li’, så det er et produkt der er mange der vil bruge.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD. Den virker robust og som om at den kan holde til en del.
Pris: GOD. Elektronik er generelt dyrt, men prisen for denne er helt fair.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Hulebyg fra Randomshop.dk