TEST af Voksi Urban – Testfamilien
TEST af Baby Jogger City Tour 2 

TEST af Voksi Urban

Flere af vores testere har i september testet Voksi Urban kørepose.

Her kommer deres anmeldelser:


Anne-Louise har sammen med hendes søn, Bille Anker, på 14 måneder testet en kørepose i mærket Voksi Urban i farven “Sea Green Flying”.

Anne-Louise fortæller:

Til mine første børn stiftede jeg bekendskab med den klassiske Voksi pose, som vi elskede i barnevognen, men “snørre-systemet” fungerede ikke altid til brug i klapvognen, da de blev større. Sidenhen har vi prøvet andre køreposer, som bare aldrig rigtig fungerede, da de gled ned af klapvognen og ikke rigtig levede op til forventningerne. Derfor var jeg ekstra spændt på denne kørepose fra Voksi Urban.

Voksi Urban er en kørepose i virkelig lækker kvalitet. Den fås i 6 forskellige farver, som alle passer perfekt ind i den nordiske stil. Den kan bruges fra 0-1,5 år som den er, men med det tilhørende forlængerstykke, kan den bruges frem til 4,5 års alderen. Køreposens ryg er lavet med temperaturregulerende uld, mens posens øverste del er lavet med dun- og fjerfyld, som føles let og er super blød. Indeni er posen i et lyst stof med let print lavet i blødt bomuldsjersey, som gør posen super lækker at lægge i.

På bagsiden er der en stor og fleksibel åbning med velcro, som gør det let at montere alle selesystemer, og der er et skridsikkert materiale på bagsiden, så posen bliver, hvor den skal. Der er virkelig tænkt på det hele med denne kørepose, og der er så mange fine detaljer.

Udover de allerede nævnte funktioner, så kan man lyne fodenden helt op, så fx våde sko ikke er inde i posen, og man kan lyne hele øverste del af posen og bruge den som legetæppe eller underlag, når man er ude. Der er også en reflekterende stribe langs lynlåsen i forsiden, så man kan ses i mørket. Derudover er der lavet to knapper øverst på posen, så man kan bukke den lidt ned, hvis barnet fx sidder op og gerne vil have armene fri.

Som tidligere nævnt, har jeg haft køreposer, der gled ned og ikke blev, hvor de skulle, men det oplever jeg ikke her. Posen sidder så godt i både klapvogn og barnevogn, og det fleksible bagstykke gør det virkelig nemt at rykke posen fra klapvogn til barnvogn.

Bille skulle lige vende sig til at være “pakket” sammen i en kørepose og blev de første gange ved med at sparke sine ben fri af posen, men efter lidt tilvænning er han blevet rigtig glad for køreposen og sover så dejligt i den. Han er altid dejlig varm, men ikke fugtig, og hans søvn er blevet bedre. Man kan også snørre posen ind i toppen, så posen bliver ekstra tæt om barnets hoved.

Jeg er virkelig ked af, at jeg ikke tidligere har stiftet bekendskab med denne fantastiske kørepose, som virkelig lever op til mine forventinger og mere til.

Voksi Urban er også med BIONIC-FINISH®ECO (Naturligt vandafvisende), og alle materialer er godkendt i henhold til Oeko-Tex Standard 100, klasse I.

Voksi Urban kan selvfølgelig også vaskes, hvilket er et stort plus, hvis man som jeg har en madglad dreng, der gerne spiser i barnevognen / klapvognen.

– Overdel: Vaskes ved 40oC skånevask
– Forlængerdel: Vaskes på 40oC uld program
– Bagstykke: Vaskes på 40oC uld program

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Voksi Urban er en fantastisk kørepose med så mange fede detaljer. Den er let at anvende, holder barnet varmt og er i en super fin kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er virkelig lækker! Den har så mange detaljer, der er tænkt over alt!

Pris: GOD – Voksi Urban Den koster 2.299 kr.  hvilket er mange penge, men den har en lang levetid og er bare utroligt lækker!


Vores tester Sofie har sammen med hendes datter Saga My på 5 måneder testet Voksi Urban fra Voksi, i farven Sandstone Peach.

Sofie fortæller:

Vi har begge været meget begejstrede for Voksi Urban. Den ankom i en pose, hvori både Voksi posen og forlængerstykket lå. Dette synes jeg er super smart, da man så har et sted at opbevare den del man ikke skal benytte. I vores tilfælde har vi brugt Voksi posen som den var, dvs. uden forlænger delen, da Saga kun er 5 måneder. 

Ved hjælp af forlænger stykket kan Voksi Urban bruges helt frem til barnet er 4,5 år. Den kan både bruges i barnevogn og  klapvogn, hvilket vi herhjemme har fundet meget brugbart. 

Farven Sandstone Peach er virkelig fin. Jeg var lidt bekymret for om den ville være sart, men indtil videre har det bestemt ikke været et problem.

Vi har primært brugt den i vores barnevogn, da det er der Saga tager sine lure og klart er den vogn vi bruger mest i vores dagligdag. Dog er den jævnligt rykket over i vores klapvogn i forbindelse med løbeture. Heldigvis er det en super nem proces, da den ved hjælp af velcro nemt kan sættes fra barnevognsselen til klapvognsselen.

Den har derudover gummi på bagsiden, hvilket er med til at gøre, at den ikke glider ned, når Saga er med på løbetur eller når hun sidder op i klapvognen. Den bliver derfor, hvor den skal, og det samme gør Saga. 

Voksi Urban er lavet med uld i bunden, så den temperaturregulerer i forhold til barnet, og så er der andefjer- og dun i dynedelen. Saga har i testperioden sovet i den i almindeligt tøj, en trøje og hue og været dejlig varm, når hun er kommet op af den. Hun er hurtigt faldet i søvn efter vi har fået den, da den lukker tæt om hende. Hun plejer at sparke dynen af, men med Voksi Urban bliver benene, hvor de skal. Det er tydeligt at mærke på Saga, at hun også synes, den er et kæmpe hit. 

Voksi Urban har også den smarte funktion, at man kan folde et stykke af den ned ved hjælp af knapper. Dette er super brugbart og har været dejligt, hvis Saga har siddet op i barnevognen. Hun er dermed stadig holdt varm på ben og krop, men har stadig kunne have armene ude og følge med, uden at posen har irriteret hende. 

Vi har været meget glade for Voksi Urban og glæder os til at bruge den de næste mange år. 

Vores vurdering bliver derfor som følgende:

Brugsværdi: Meget god – den er praktisk og brugbar i mange år.

Kvalitet: Meget god – den er let at montere, holder barnet en perfekt temperatur pga. ulden i bunden af posen. 

Pris:  God – prisen på denne Voksi Urban er 2.299,- hvilket for nogen er mange penge. Men hvis ens intention er at bruge den frem til ens barn er 4,5 år, så synes jeg bestemt ikke det er dyrt. Pris og kvalitet hænger i min optik hvertfald rigtig fint sammen her. 

 


Vores tester Nanna har sammen med sønnen Noah på 8-9 måneder testet Voksi Urban i farven ”Black Cream”. Posen kommer med et forlængerstykke, så den kan anvendes fra nyfødt til ca. 4,5 år. I ryggen består fyldet af uld, mens overdelens fyld består af 80 % dun og 20 % fjer. Begge typer fyld er certificeret i henhold til Responsible Wool og Responsible Down Standards. Posen er i øvrigt OEKO-TEX® Standard 100, Klasse 1 og BIONIC-FINISH® ECO, hvilket gør posen vind- og vandafvisende på en naturlig og miljørigtig måde. 

Nanna fortæller:

Et af de første køb, da vi ventede os vores første barn for 7,5 år siden, var en Voksi Classic. Jeg elsker den! Ingen af vores, nu 3, børn er kommet svedige eller kolde ind fra barnevognen, og jeg har følt mig tryg ved at putte dem i Voksien, selv da de var helt spæde.

Jeg var derfor helt klar på at prøve den nye Urban-model, som også kan bruges som kørepose i klapvognen. Og så har den forlænget levetid med forlængerstykket. YAY!!!! Baby-gadgets med flere funktioner og lang levetid er guld værd! 😊 

Voksi Classic er omstændig at flytte fra vogn til vogn, og passer ikke til seler i klapvogne, men det gør Voksi Urban! Voksi Urban åbnes med velcro i hele rygstykket, og så kan de forskellige seler let monteres. 

Derudover er posen vind- og vandafvisende, hvilket gør den yderst anvendelig som kørepose i klapvognen. Jeg er fan af løsninger, som betyder, at jeg kan spare på overtøjet, når vi skal ud. Derfor er det bare praktisk med en kørepose, som holder fødder, ben og mavse lune og tørre, når man er på tur. 

Hvor Voksi Classic har en dyne, man putter og svøber omkring barnet, er Urban mere en sovepose med en bred åbning foroven. Jeg var derfor lidt nervøs for, om der ville fise for meget luft ned til ham. Men posen har snører, som kan snøres ind eller løsnes i hele åbningen, så barnet er beskyttet mod kulde og vind. 

Noah har allerede sovet lure i posen både i klapvognen og i barnevognen, og han er lun og tilpas, når jeg tager ham op. Ulden i ryggen regulerer temperaturen og fører fugt væk fra barnet, mens dunene isolerer og holder kulden væk.

Hvis Noah havde været helt lille og spæd, ville jeg nok foretrække at putte ham i barnevognen i vores Voksi Classic, fordi den svøber mere tæt om det lille barn. På samme måde vil jeg nok, hvis det bliver rigtig koldt og blæsende, give Noah et tæppe over overkroppen, for at sikre mig, at han ikke bliver kold oppe ved åbningen, men måske er det bare en ubegrundet mor-bekymring, for Noah har som sagt været lun og tilpas i den. 😉 Jeg er i hvert fald virkelig meget fan af Voksi Urbans funktioner og kvalitet! 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Brugsværdi: MEGET GOD – Den er så praktisk! Man sparer på overtøjet, og posen flyttes nemt fra vogn til vogn.

Kvalitet: MEGET GOD – Voksi er i mine øjne kvalitet! Det er lavet i de bedste materialer, som alle er certificeret efter højeste standarder. Den kan vaskes og gå i arv i generationer. 

Pris: GOD – kvalitet koster. Prisen for Voksi Urban er 2.299 kr. Det er mange penge, men den har, som nævnt lang levetid og er både sovepose og kørepose i én. 


Vores tester Stine har sammen med datteren Selma på 8 måneder testet Voksi Urban kørepose, som er med i 100% uld liggedelen og overdelen er med uld og fjer, den er samtidig både varm og åndbar. 


Stine fortæller:

Vi modtog den fineste gule kørepose, som var pakket i en praktisk opbevaringstaske. Voksi Urban kan bruges fra fødslen, men fordi den kommer med et ekstra forlænger stykke gør det, at køreposen vokser med dit barn og kan derfor bruges helt op til 4,5 års alderen. Det synes jeg er virkelig smart. Den ”lille” overdel lynes blot af bunden, og forlængerstykket lynes derefter på. 

Køreposen er virkelig blød og fluffy, så man selv får lyst til at putte sig i den. 

Selma har primært brugt den i klapvognen som kørepose, hvor klapvognens seler let sættes igennem på rygstykket, da der er velcro så det kan åbnes op og selerne kan føres igennem. Dette gør også, at den er let at tage ud igen og flytte over i barnevognen. Urban posen har derudover skridsikkert materiale på rygstykket, så den ikke rutsjer rundt i klapvognen/barnevognen.

I barnevognen er hun let at putte, da posen bare skal lynes op og den kan evt. strammes ind ved hovedet, så åbningen ikke er så stor. 

Selma er altid dejlig varm, når jeg tager hende op af posen. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg synes en lækker og varm køre/sovepose er uundværlig i det danske vejr.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Voksi Urban pose er lavet i lækker materiale, og der er virkelig tænkt over detaljerne, som f.eks. zig zag syningerne, så fyldet ikke rykker sig rundt.
Pris: GOD- Voksi Urban står til 2.299 kr., som jeg synes er en fin pris, da posen kan bruges fra fødslen og helt op til 4 år. 


Vores tester Malene har sammen med sin søn på 2 måneder testet Voksi Urban køreposen.  

Voksi Urban køreposen er fyldt med både dun og uld, hvilket gør, at den både holder perfekt på varmen samtidig med, at den er både åndbar og vandafvisende. Voksiposen kan derfor bruges både efterår samt gennem hele vinteren. 

Køreposen har specielt udviklede seleåbninger i ryggen og er nem at montere og tilpasse til alle typer af seler. Køreposen kan derfor bruges i alle barne- og klapvogne. Der medfølger desuden en forlængerdel, og køreposen kan derfor bruges fra nyfødt og helt til 4-årsalderen. 

Køreposen kommer i 6 forskellige farver – både mørke og lyse. Voksen Urban er testet og certificeret Oeko-Tex 100 og er fri for farlige og skadelige kemikalier. 

Malene fortæller:

Vi har sådan glædet os til at teste Voksi Urban køreposen. Da vi først modtog køreposen, var jeg nervøs for, at den var for varm at teste i september måned, men med indholdet af uld er køreposen temperaturregulerende, og vi har derfor haft meget glæde af den allerede. Man kan virkelig mærke, at køreposen er godt varm, og jeg er sikker på, at Theodor kommer til at holde varmen godt hele vinteren. 

Køreposen har en lynlås i fodenden, hvilket er virkelig smart, da man således nemt kan tjekke barnets temperatur uden at skulle vække det, hvis det sover. Det har vi gjort brug af mange gange allerede for at sikre, at Theodor ikke har haft det for varmt nede i posen. 

Da Theodor kun er to måneder gammel, har vi kun testet køreposen i barnevognen og som tæppe. Det har været dejligt nemt at putte i barnevognen efter vi har fået voksiposen, da det ikke er nødvendigt med en masse overtøj. Vi har derfor nemt kunne lægge Theodor i posen, hvis han har været træt uden at risikere at vække ham for meget op ved at skulle have ham i en heldragt inden. 

Udover nemheden ift. ikke at skulle have baby i overtøj inden putning, er det også perfekt at putte i voksi-posen fordi den, modsat en dyne, ikke kan sparkes af. Man risikerer derfor ikke, at ens baby pludselig ligger og fryser. Der er desuden snørrer i toppen, som kan snørres for yderligere varme. 

Køreposen kommer i en fin pose/net, hvor der også er plads til forlængerdelen, og er derfor nem at pakke væk, i forår og sommermånederne, hvor voksiposen er for varm. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  voksiposen kan bruges både i barnevogn og klapvogn, men kan desuden også bruges som underlag eller legetæppe, og kan bruges mange år. 

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er helt i top med indholdet af både dun og uld, som desuden er certificeret. 

Pris: MEGET GOD – med den høje nytteværdi og kvalitet er voksiposen alle pengene værd.


Vores tester Line har sammen med datteren Lærke på 3 mdr. testet dette års kollektion af Voksi Urban.

Voksi har endnu gang leveret et godt kvalitetsprodukt i fine farver dette efterår – vi herhjemme har teste Voksi Urban i farven peach.

Voksi Urban er designet til virkelig at opfylde en funktion, både for den nyfødte baby og for det lidt ældre barn. Køreposen udgøres af en bagside, på hvilken du kan fæstne to forskellige længder af låg. Med det korte låg måler Voksi Urban 89 cm og passer perfekt i de fleste liggedele.

Med det lange låg bliver Urban hele 120 cm lang. For de fleste børn fungerer Urban altså under hele barnevognsperioden.

Uanset om du anvender Voksi Urban med det korte eller lange låg, så kan køreposen åbnes op i fodenden. Den funktion har ikke været i brug hos os endnu, men det er smart hvis barnet har beskidte støver efter en tur i mudderet, så kan støvlerne stikke ud, så man undgår at tage støvler af og på eller gøre køreposen møgbeskidt.

Voksi påstår selv, at Voksi Urban kan holde barnet varmt i selv del koldeste vinter ned til tocifrede minusgrader, så den er helt ideel, hvis man som familie tager på skiferie og stadig vil holde barnet dejlig varmt.

Vi er indtil videre meget positive overfor Voksi Urban og glæder os til også at afprøve den, når det bliver rigtig vinter i Danmark.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Den er skøn at have henover efterår og vinter, det er nemt at putte barnet i den frem for at skulle finde både dyne, uldtæpper mm. frem for at børnene kan holde varmen.

Holdbarhed: MEGET GOD – den er super slidstærk, nem at vaske, og så kan den uden at miste funktionalitet bruges i mange år frem.

Kvalitet: MEGET GOD – Voksi Urban holder et højt niveau, når det kommer til kvalitet, de bruger gode materialer, og der er tænkt over detaljerne, så køreposerne egner sig til de fleste og kan genbruges af flere generationer.

Pris: GOD – køreposerne er lidt pebrede i prisen, men til gengæld plejer Voksi Urban at have en høj værdi på genbrugsmarkedet, når børnene er blevet så store, at det er tid til at sælge den videre, så alt i alt vil jeg påstå, at denne kørepose er alle pengene værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Baby Jogger City Tour 2