TEST af Halloween på Kragerup (fra uge 41-43, 2022) – Testfamilien
Test af Graco Baby Swing

TEST af Halloween på Kragerup (fra uge 41-43, 2022)

Tre af vores testfamilier har testet Halloween på Kragerup Gods, hvor efteråret er fyldt med hyggelig uhygge.

Halloween i aktivitetsparken Kragerup Gods kører i ugerne 41-43, 2022.

Katharina fortæller:

“Hvad skal du lave i efterårsferien? Du skal da helt sikkert tage til en (u)hyggelig dag ved Kragerup Gods til halloween hygge i deres aktivitetspark – der er noget for hele familien.

Vi har i dag været afsted i Kragerups aktivitetspark og oplevet deres halloween aktiviteter, som halmlabyrinten, skeletjagt i skoven, trampolinparken Go Bounce, græskar udskæring i shelterbyen, bålhygge, grill selv burger, klatring mm.

Vi ankom kl. 10.30 og fik kort info i skovreceptionen og så var dagen ellers i gang. Vi startede i trampolinparken Go Bounce, som vi havde helt for os selv. Den store trampolinpark strækker sig henover søen og op i træerne og undervejs var der små poster, som man skulle løse. Der var også et lille aktivitetssted, hvor man kunne øve knob og flere steder et stort område med bolde man kunne lege med og hoppe rundt i. Sofia synes det var lidt grænseoverskridende i starten, men før vi så os om, havde vi været tre omgange rundt i Go Bounce. En sjov måde at være aktiv sammen med sine børn på.

Vi gik derefter hen i shelterbyen, hvor der var SÅ hyggeligt – wauw med lyskæder, bål og fin opdækning med græskar, levende lys, kastanjer, spil mm. Her brugte vi tid på at være kreative, lave vores eget græskar, lave kastanjemænd og edderkopper og børnene tog en slapper i den ene shelter. Det var på en måde vores lille base gennem dagen, hvor vi søgte hen imellem aktiviteterne og slappede af.

Pigerne var parate til at løbe gennem den store halmlabyrint og jeg havde egentlig forestillet mig, at det ville tage dem lang tid at finde vej igennem, men det tog lige nøjagtig 2 minutter 😊 Isabella havde lynhurtig regnet vejen ud – eller var hun bare heldig? I hvertfald synes pigerne det var sjovt.

Herefter var det tid til frokost. I skovreceptionen kunne man købe grill selv burger, pølsehorn, panini, toast og andre madvarer samt drikkevarer. Vi skulle selvfølgelig prøve deres koncept af med selv at grille vores burger. Mads fik tændt op i grillen efter nogle forsøg og imens hyggede pigerne og jeg i den fine træhytte med de uhyggelige flagermus. Nøj en god burger og et vildt sjovt koncept. Der er også sat borde op rundt omkring, hvis man har medbragt madpakke hjemmefra.

Med godt fyldte og mætte maver, var vi klar til at gå på skeletjagt rundt i skoven. Udfordringen lød på, at finde alle de HELE skeletter rundt om i aktivitetsparken og der var to ledetråde, som at kigge op og at skeletter måske også tisser. Vi fandt dem alle  😊 I hvertfald fik pigerne et ’skeletøje’ som præmie (en vingummi).

Efter 4,5 time i skoven, var pigerne godt trætte efter mange gode oplevelser. Timerne fløj afsted og vi havde virkelig en dejlig familietur sammen.

Parken har åbent i resten af uge 42 og 43 fra kl. 10-18 – så pak det varme tøj og kom ud og oplev den flotte halloween pyntede skov og prøv kræfterne af med at sejle i kano, klatre i træerne, cykle på mountainbike, hoppe i trampolinparken, gå på skattejagt eller en af de andre aktiviteter i parken.”

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterie: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – en virkelig (u)hyggelig og sjov oplevelse for hele familien. Både børn og voksne vil elske en tur i Kragerups aktivitetspark. Her er noget for store og små. Det er en god måde at være aktive sammen som familie og opleve noget sammen.

Pris: MEGET GOD – fra 65 kr.  priserne er helt fair på både mad, drikkevarer, græskarudskæring mm. Vi kommer helt sikkert igen næste år.


Vores tester Nanna og hendes familie (far Phil, Alma på 7,5 år, Lily på 6 år og Noah på 10 mdr.) har også testet halloween på Kragerup Go High.

Nanna fortæller:

“Vi har tidligere været på Kragerup Go High, men aldrig til halloween, så hele familien glædede sig til at komme tilbage og opleve det på denne årstid.

Det er første gang, vores lille klatremus Alma er gammel nok til at prøve Go High klatring, da aldersgrænsen er 7 år.  Hun havde glædet sig helt vildt!

Før Alma og hendes far blev sluppet løs på egen hånd deroppe, var der grundig og meget kyndig instruktion af en virkelig sød instruktør. Højderne skræmte overhovedet ikke Alma, og takket være instruktøren havde hun fuldstændig styr på karabinhager og klatreteknik. Hun havde en fest i trækronerne sammen med sin far.

Imens de to klatrede prøvede vi andre den hyggelige halmballelabyrint udsmykket med græskar og skeletter og var en tur på naturlegepladsen med bl.a. gynger.

Til frokost fik vi burgere, som vi selv grillede. Det fungerede bare så fint, og smagte så lækkert!

Vi rystede frokosten på plads i Go Bounce, som består af store net, spændt ud mellem træerne, højt oppe over blandt andet en sø. Lily blev lidt skræmt af højden, mens Alma elskede at rende rundt deroppe og hoppe og kaste med store bolde.

Efterfølgende var vi i shelterbyen, hvor vi skar græskar og hyggede på den fineste træterrasse med tæpper, lyskæder og stearinlys. Pigerne kunne have siddet der i timevis. Der var også sat brætspil og kastanjer frem, så man kunne sidde der og hygge sig.

Vi var på besøg fra kl. 11 til 16, og der var aktiviteter til flere timer endnu. Vi nåede f.eks. ikke at sejle i kano rundt om godset. Vi var alle enige om, at det var en helt igennem dejlig dag med noget for både store og små!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi/nytteværdi: MEGET GOD – Både børn og voksne elskede en dag i det fri med hygge, udfordringer og sjov.

Kvalitet: MEGET GOD – Sikkerheden omkring klatringen var SUPER og de forskellige aktiviteter for alle aldre var helt i top.

Pris: GOD – Priserne varierer alt efter, hvad man vil prøve. Go Bounce koster 65 kr. for børn, mens Go high koster 250 kr. for børn. Der kan også købes kombi-billetter. Se priser  HER. Det gode ved billetter er, at man kan blive på Kragerup hele dagen 😊


Heidi afslutter:

“Jeg havde inviteret min kæreste Martin med på Kragerup gods til en dag i trætoppene og Halloween uhygge. Jeg har været afsted med Testfamilien før og synes det er det fedeste sted. Martin havde ikke prøvet det før, men har længe gerne ville prøve.

Vi ankom på parkeringspladsen lige omkring kl. 10 og lige overfor ligger aktivitetsparken. Der var helt roligt, pyntet op til Halloween og efteråret har givet parken de smukkeste farver. På skovpladsen finder man receptionen, toiletter, café, bålplads, indgang til Shelterplads, Fodbold Golf, Go high og indgangen til Go Bounce.

Her til Halloween er de VIRKELIG gået all in med græskar, skeletter, uhyggelige spøgelser og masser af edderkopper. Som jeg fik introduceret med det samme da jeg skulle på toilettet ved ankomst og selvfølgelig åbner det eneste toilet fyldt med spindelvæv, klamme edderkopper og et skelet, jeg er sikker på skovens dyr blev vækket med mit skrig. Til stor underholdning for Martin.

Der er sat labyrint op på pladsen man skal finde igennem, der er skeletjagt og bag pladsen i skoven ligger shelterpladsen hvor der er tændt op i bålet og man kan lave kiks med skumfiduser og nutella.

Derudover er der sat borde op med hyggeligt lys, hvor man lave kastanjemænd og skære sit eget halloween græskar man må tage med hjem.

Har man brug for en pause er det også muligt at hygge med en brætspil.

Så virkelig mange uhyggelige, spændende og sjove ting at tage sig til her de næste par uger.

Vi blev taget imod af den sødeste instruktør i receptionen og hun vidste hvem vi var da vi ankom som de første og havde introduktion kl. 10.00

Efter at have underskrevet ansvarserklæring var det tid til en grundig og god intro til hvordan udstyr sad korrekt.

Da sele og hjem var på, var det tid til prøvebane hvor vi fik vist og fortalt og selv fik afprøvet lidt af de udfordringer vi kunne støde på i trætoppene.

Vi fik en grundig fortælling i banernes sværhedsgrader, hvad vi skulle gøre hvis vi kom i en situation hvor vi havde behov for hjælp og vi fik at vide der var nødstier ved hver 5 forhindring, som både kunne bruges hvis man stødte på en svær forhindring. Men selvfølgelig også ved pause og hvis man skulle på toilettet.

Alle skal igennem introduktion og efter den er færdig kan vælge mellem 2 baner man skal fuldføre inden man kan tage nogle af dem med højere sværhedsgrad.

Vi blev sluppet fri af instruktør og var nu på fri hånd og startede med mørkegrøn bane som er næstlettest.

Vi blev hurtigt udfordret på forhindringerne og især Martin synes at svævebanen på ruten var sindssygt grænseoverskriden, men samtidig mega fedt når var igang med at svæve over søen. Men det med at hoppe ud fra en repo i luften og svæve i en wire, det kræver altså lidt tilløb.

Go high består af 8 forhindringsbaner med forskellige sværhedsgrader og er i op til 28 meters højde.

Udover banen vi skulle tage, tog vi også den hvide bane som kun består af netforhindringer og svævebaner.

Den længste svævebane på den rute er næsten 500 meter lang og gik ind over marker, søer og deres fodboldgolfbane. Det gav det vildeste sus i maven, men man står altså bare stolt tilbage når det er gennemført.

Os selvom vores instruktør sagde hun normalt klarede den på 20 minutter og Martin og jeg brugte en time og 20 minutter i stedet.

Undervejs på ruterne kører instruktørerne rundt og tjekker op på gæsterne og det giver en tryghed og så er det samtidig fedt lige at få lidt mental opbakning fra dem.

Go Bounce

På Kragerup Gods finder man også Skandinaviens første netpark (trampolinpark) i trætoppene.

Den kan klart anbefales hvis man er afsted med børn.

Frokost – Grill selv bruger

Efter 3 timer i trætoppene var det frokosttid.

Vi havde bestilt “Grill-selv-burger” hjemmefra og det faldt i god jord hos Martin der elsker at grille.

Vi gik til receptionen, hvor vi fik udleveret en goodiebag med burgerboller og bøffer. I midten ligger spisestedet og bagved er der opsat grille, så man selv kunne grille sin burger og inde i spisestedet er der en salat buffet, så man kan lave sin burger præcis som man ønsker

Det er super hyggelig og virkelig lækkert og virkelig i ånd med hvordan stedet er.

Ved siden af pavillionen finder man bålsted man kan sidde og hygge ved.

Vi sagde tak for i dag efter 5 timer i skoven.

Vi var virkelig trætte og det er ret hårdt at svinge sig rundt i træerne, man bruger hele kroppen. Så to omgange i trætoppene var tilpas for os. Men det tog også sammenlagt 3 timer.

Endnu engang var jeg dybt imponeret over dette sted, og jeg kan kun give mine aller varmeste anbefalinger til Kragerup Gods aktivitetspark. Hvis du ikke allerede har været der, så skal du virkelig tage børnene, manden, konen, vennerne eller kollegaerne under armen og tage afsted – det vil du virkelig ikke fortryde!

Kragerup Gods byder udover go high og go bounce på SÅ mange andre aktiviteter som mountainbike, fodboldgolf, kano, shelterophold og skydning.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Man får masser af kvalitetstid, fysisk udfoldelse, udfordrer en og så lever man højt på oplevelsen

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi var der fra kl. 10-15 og var meget trætte da vi kørte.

Vi kom som sagt til første hold og det gør man hurtigt kan komme ud på banerne og ikke skal vente på andre.

Pris: MEGET GOD – Vi havde go high billetter, som koster 250 kr. for børn og 350 for voksne over 14.m og giver adgang til banerne i 4 timer.

Derudover kan man købe kombibillet som giver adgang til Go Bounce, Go High, Fodbold golf og Share your moments. En kombi billet koster 300,- for børn og 450,- for voksne.

Prisen er rigtig god sammenlignet med andre steder, netop fordi du har så lang tid.

Har du kombibillet eller blot til go bounce kan du være i parken hele dagen.

Kvalitet: MEGET GOD – Stedet er meget velholdt, der er gjort meget ud af det. Der er ordentlige forhold / faciliteter, og banerne/forhindringerne bliver oftest gennemtjekket, så der er styr på sikkerheden og man føler sig i trygge hænder.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Graco Baby Swing