TEST af Halloween Cirkus – Cirkus Arena – Testfamilien
TEST af Hust and Claire vinterjakker

TEST af Halloween Cirkus – Cirkus Arena

Flere af vores testere har været i Cirkus Arena og set “Halloween Cirkus“. Her er deres anmeldelser:


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes mand og tre ældste børn, Silje (8), Isak (7) og Vitus (5), set Halloween Cirkus i Cirkus Arena ved Bellahøj Cirkusplads.

Anne-Louise fortæller:

Det er virkelig længe siden jeg har været i “rigtigt” cirkus, da vi de sidste mange år kun har besøgt Cirkus Summarum og ikke de gamle traditionelle cirkus. Selvom dette Cirkus var med et twist af Halloween, var jeg spændt på at se om cirkus, som jeg husker det fra jeg var barn, stadig kan underholde børn i dag.

Børnene var virkelig spændte og kunne slet ikke vente på, at vi skulle afsted. De så det store cirkustelt ude fra vejen, og det kunne kun gå for langsomt med at komme derhen. Vi fik købt popcorn og drikkevarer og fandt vores pladser, og børnene ventede spændt og en smule nervøse – for ville det mon blive uhyggeligt?

$Z. Det er en familieforestilling, hvor musical, komedie og cirkus bliver blandet til en humoristisk gyser. Szirley, Clemens og Patrick Spiegelberg står i front, sammen med en masse cirkusartister. Det er Clemens selv, der er forfatter og iscenesætter, og Patrick Spiegelberg, der også har skabt halloweenmonstre for Tivoli, sørger for at det bliver en uhyggelig og flot oplevelse. Showet er for hele familien, men anbefales fra 5 år, da det er lidt uhyggeligt, og musikken er høj.

Man følger Cirkusdirektrøren Owen Hall (Patrick Spiegelberg), som har samlet en gruppe af cirkusverdenens største freaks for at skabe det største halloween-show nogensinde – lidt i stil med musicalfilmen “The Greatest Showman”, hvis man kender den. Mens Owen Hall kæmper for sit Halloweenshow, kidnapper den mystiske McClawn (Clemens) og hans gemanlinde, Szkrækilda (Szhirley) cirkusartisterne.

Igennem forestillingen ser vi de forskellige cirkusartister lave almindelige optrædender, imellem hovednavnenes sang og skuespil. Vi møder artisterne Frk. Tagbrand, De Skæggede Tvillingesøstre, Den Blinde Knivkaster, The Electric Boogiemen, ildspyeren Fru Drageånde og ikke mindst trapezartisterne Wuhan Clan. Sidstnævnte er helt klart det mest imponerende i showet, når man ser, hvordan de dygtige trapezartister, svinger sig rundt i cirkusteltets top.

En del af forestillingen handler om Szkrækildas hikke fra helvede, som McClawn håber at kunne kurere men cirkusartisternes vovestykker.

Det første nummer startede desværre meget skævt med alt for høj musik, lydproblemer med microports, og det var derfor utroligt svært at forstå, hvad der blev sagt / sunget. Den dårlige lyd var desværre ret gennemgående igennem hele forestillingen. Enkelte steder var lyden lidt mere afdæmpet, fx under Szirleys nummer “Hikken fra Helvede”, hvor man rigtig kunne få lov til at høre hendes smukke stemme. Indtil da blev hendes stemme desværre druknet i dårlig lyd, og det hele blev meget skingert. Måske vi bare har været rigtig uheldige ved denne forestilling? Men det var rigtig ærgerligt, da lyden virkelig var ubehagelig høj og skinger.

Senere var der nogle tekniske problemer midt i en battle mellem McClawn og Szkrækilda, hvor den ene computer, der blev brugt til afspilning af lyd, kortvarigt stod af. Her var særligt Clemens dog super sej til at redde situationen og sprang ud i en spontan rap indtil lyden atter var tilbage.

I mine øjne var det hele ret rodet, og jeg havde svært ved at følge med i handlingen pga. den dårlige lyd. Der var nogle ting, der måske skulle have været undladt i forhold til aldersgrænsen, men vigtigst – så havde børnene en fantastisk (u)hyggelige oplevelse, og de vil gerne ind og se det igen – så Cirkus Arena har i hvert fald ramt plet hos vores børn. Måske rammer det også den voksne målgruppe, hvis man er mere til den type elektronisk musik der spilles og stroboskoplys, end hvad jeg er. 🙂

Musikken er lavet af Clemens, DJ Pumpkin aka Milad ’Genius’ Gilani og Silje Kronow.

Med en billet til Halloween Cirkus kan du spare 50 % på entrébilletten til Cirkusland i Slagelse, som har åbent i efterårsferien fra 15. – 23. oktober.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – Børnene havde en god oplevelse, og det er vigtigst. Personligt var jeg ikke så underholdt.

Pris: MIDDEL – 210-400 kr pr. billet. Når man er en stor familie som vi er, så bliver det hurtigt dyrt. Børnene havde som sagt en rigtig god oplevelse, så for dem var det alle pengene værd.

Kvalitet: GOD – Der var nogle gode hovednavne med som løftede forestillingen.


Kristina fortæller:

Det er efterårsferie, men hvad skal vi lave? Hvis du mangler en god aktivitet for hele familien, så bør du tage en tur i Halloween Cirkus med familien.

Jeg havde min datter på 14 år og hendes veninde på 12 år med inde og se forestillingen.

Der var (u)hygge lige fra vi trådte ind i teltet i bedste halloween stil med edderkopper, skeletter osv.

Alle medarbejderne var flot udklædt, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre.

I forteltet var der mulighed for at købe lidt forsyninger til at tage med ind under showet i form af popcorn, slik, drikkelse, en hotdog og lign.

Vi sad på 5. række i flagermusgrotten som var midt for manegen. Men jeg vil sige, at man på alle pladser hele vejen rundt i teltet har et godt udsyn til manegen, og artisterne sørger i den grad for at komme hele vejen rundt i teltet, hvilket man som publikum bare elsker.

Selve Forestillingen var lavet så både børn og voksne fik noget ud af oplevelsen. Man får virkelig suset fra cirkus udført af dygtige artister, som viser deres vovestykker frem i flotteste stil. Man får fortællekunsten fra teater og en masse fantastisk musik leveret af Szhirley, Clemens og Patrick Spiegelberg.

I forestillingen møder man blandt andet Szkrækilda, som har fået en forfærdelig hikke (Hikken fra Helvede). Og Szkrækilda hun hader børn. Det er det værste hun ved.

Man møder cirkusdirektøren Owen, som bare gerne vil skabe det største halloween-show nogensinde, med cirkusverdenens største freaks. Man får derfor fornøjelsen af at møde De skæggede tvillingesøstre, Den blinde knivkaster, fru drage ånde og mange flere i manegen.

Szkrækilda mand McClawn forsøger at kurer hendes hikke ved at indfange Owens cirkusartister, som skal vise Szkrækilda deres mest frygtindgydende numre, og dermed forsøge at kurere hendes hikke.

Hvordan det går, ja det vil jeg ikke afsløre. Det skal i selv have fornøjelsen og muligheden for at opleve, men jeg kan kun anbefale at tage ind og se Halloween Cirkus i efterårsferien.

Nytteværdi; Meget god – en oplevelse som hele familien kan dele med hinanden.

Pris; God – Prisen for en billet ligger fra 210 kr pr. person til 400 kr. person alt efter placering i teltet.

Kvalitet; Meget god – Et forrygende show med fuld fart på underholdningen hele vejen igennem.

 


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius (6) besøgt Cirkus Arena for at se deres nyeste forestilling ”Halloween Cirkus”.

Elliot Vergilius er de sidste år virkelig begyndt at gå op i halloween, og han glædede sig virkelig til at skulle se Cirkus Arenas forestilling ”Halloween Cirkus”. En forestilling for hele familien, hvor musical, komedie og spændingen kendt fra cirkus blandes til en ny teateroplevelse. 

I front i forestillingen er Szhirley, Clemens og Patrick Spiegelberg, og derudover er der ”verdens skrækkeligste cirkusartister”. 

Elliot Vergilius var underholdt fra første nummer. Her bliver vi præsenteret for Owen Hall, spillet af Patrick Spiegelberg, som beslutter sig for at samle en trup af cirkusverdens største freaks for at skabe det største Halloween-show nogensinde. 

Hvilket har en fin morale, da det viser sig, at Owen Hall er et tidligere mobbeoffer, og derfor vil bevise at skæve eksistenser faktisk har det sjovere end dem som peger fingre ad andre. 

Hele Owen Halls plan går dog i vasken, da artisterne én efter én bliver kidnappet af McClawn, spillet af Clemens og hans kvinde Szkrækilda, spillet af Szhirley.  

Derefter venter en masse gys, sjov, hikken for helvede og meget mere for både børn og voksne. 

Jeg husker selv cirkus fra min barndom, og det vækker en masse gode minder. Elliot Vergilius var underholdt og nød hvert nummer. – Og han måtte da også lige forhøre mig om, det skete i virkeligheden, eller om det var noget de ”bare” leger. 

Moren synes desværre, at lyden var ret dårlig, og det var svært at høre, hvad der blev sunget og sagt. Derudover synes jeg, at når aldersgrænsen hedder fra 5 år, at der var nogle ting, som var lidt upassende. 

Jeg synes dog, at det var nogle dygtige cirkusartister med bl.a. flotte trapeznumre og stod det til mig, skulle Szhirley og hendes stemme have fyldt mere i forestillingen. Derudover ville jeg ønske, at Owen Halls historie havde fået mere plads, da jeg synes, at det er et super fint budskab at sende. 

Igen forestillingen fangede Elliot ,og han var underholdt de ca. 2t 15min, som forestillingen varede, og det er helt sikkert det vigtigste. Det er samtidig en super hyggelig oplevelse her i efterårsferien. 

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: GOD – Elliot var underholdt og synes Halloween Cirkus var sjovt, flot og spektakulært. 

Holdbarhed: GOD – Gode minder kan vare for evigt.  

Pris: GOD – Jeg synes, at det er lidt dyrt særligt, hvis man skal have hele familien med, men samtidig er det en flot forestilling med store kræfter.   

Kvalitet: GOD – Det er en oplevelse i børnenes tegn. Cirkus er hyggeligt og magisk for børnene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Hust and Claire vinterjakker