TEST af Miiego Miiparty Go – Testfamilien
TEST af Halloween Cirkus - Cirkus Arena

TEST af Miiego Miiparty Go

To af vores testere har sammen med deres drenge, testet Miiego Miiparty Go. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Rikke har sammen med Bertram på 12 år testet Miiego Miiparty Go.

Vi har testet den trådløse og kraftfulde højtaler fra det danske mærke Miiego. Med denne fede højtaler bliver der sat gang i festen med det samme. Det er en meget solid og robust højtaler i et meget flot design. Konstruktionen er regntæt og udviklet til at modstå lidt af hvert. Der er indbygget håndtag, så højtaleren er nem at tage med rundt. 

Miiparty Go højtaleren kan placeres både liggende og stående og har desuden indbygget power bank, så man kan oplade mobilen på farten. Virkelig en smart funktion, hvis man spørger den 12-årige. Musikken afspilles via bluetooth eller AUX-kabel. Miiparty Go højtaleren kan afspille musik i 5 timer på 50 % lydniveau.

Bertram bruger mange timer med hans kammerater på fodboldbanen og her har han længe manglet en ordentlig højtaler, som de kunne have med. Der har været mange krav til højtaleren; ordentlig lyd og en højtaler, der var nem at transportere. Alle ønskerne indfrier Miiparty Go højtaleren. Og lidt til – for der er nemlig også indbygget LED festlys – det er dælme smart, hvis de er afsted efter mørkets frembrud. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Vi er en musik glad familie herhjemme, og jeg er sikker på at højtaleren ikke får lov til at være stille ret lang tid ad gangen herhjemme.  

Holdbarhed: MEGET GOD – Man er ikke i tvivl om, at højtaleren kan holde til lidt af hvert. Og så er jeg altså vild med, at den er vandtæt.  

Pris: GOD – Højtaleren koster ca. 2.600 kr fra ny. Sammenligner man det med andre højtalere på markedet, ligger det nogenlunde i samme niveau. Man betaler selvfølgelig for kvalitet. 

Kvalitet: MEGET GOD – Man er ikke i tvivl om, at Miiparty Go højtaleren er i absolut god kvalitet. Kæmpe anbefaling. 


Vores tester Jancy har, sammen med familien, testet MiiPARTY GO højtaler fra MIIEGO.
Jancy fortæller:
Vi elsker musik og hører musik hver dag. Derfor er vi mega glade for at få lov at teste denne seje MiiPARTY GO højtaler fra MIIEGO.
Vi modtog vores MiiPARTY GO højtaler i en flot kasse. Der medfølger en lader til højtaleren. Som alt andet elektronik startede jeg med at oplade den helt op. Da vi tændte den, kunne vi meget hurtig finde den som bluetooth enhed og blev connected uden problemer.
Højtaleren er i et smukt og praktisk design. Den er robust, tung og i super kvalitet. Der er håndtag på begge sider, så man nemt kan tage den med. Man kan have den med i al slags vejr, da den er regntæt. Med en fuld opladning, kan den spille i op til 4 timer.
Højtaler spiller virkelig godt. Drengene herhjemme elsker at spille meget højt musik, og det kan denne højtaler. Jeg var den første til at teste, hvor højt den kunne spille, og jeg blev virkelig overrasket. Den spiller hammergodt, uden at skratte. Der er 2 spille modes. En standard og en bass. Herhjemme er den slået på bass, så man virkelig kan høre bassen.
Højtaleren kan nemt connectes med bluetooth. Deruder har den USB-input. Trådløst rækker den op til 30 meter. Sidst, men ikke mindst, så er der LED lys i, og lyset følger beatet. Total sejt hvis du spørger min 11-årige dreng.
Vores vurdering af MiiPARTY GO fra MIIEGO.
Nytteværdi: GOD – Hvis du ligesom os, elsker musik, så er denne uundværlig.
Holdbarhed: MEGET GOD – Den er robust. Batteriet holder godt.
Kvalitet: MEGET GOD – Man ikke i tvivl. Kvaliteten er i top.
Pris: GOD – MiiPARTY GO koster omkring 2.600 kr. Selvom prisen er i den høje ende, synes jeg den er retfærdig. Kvalitet og pris hænger altid sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Halloween Cirkus - Cirkus Arena