TEST af Bonbon-Land Halloween 2022 – Testfamilien
TEST af Hust and Claire vest

TEST af Bonbon-Land Halloween 2022

Flere af vores testere har i efteråret været i BonBon-Land, hvor der er skruet op for uhyggen til Halloween. Læs deres anmeldelser her:


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes familie, far Michael, og deres 5 børn, Silje Karoline (8), Isak Emil (7), Vitus August (5), Elin Agnete (3) og Bille Anker (1), været i Bonbon-Land i efterårsferien.

Anne-Louise fortæller:

Det er efterår, og Halloween står for døren, så hvad er bedre end en tur i Bonbon-land, hvor det emmer af efterår og Halloween (u)hygge? Vores børn elsker Bonbon-land, så da vi fortalte, at vi skulle dertil, var glæden stor.

Hele forpladsen er fyldt med græskar, og der er pyntet uhyggeligt op med diverse skeletter.

Børnene fór afsted og kunne ikke komme hurtigt nok igang med dagen. Inde i selve parken blev vi mødt af en fin allé med græskar overalt – så hyggeligt. Særligt i den første del af parken, er der pyntet rigtig fint op med græskar alle vegne og skelletter. Vi startede med at prøve nyheden “Kirkegårdsmysteriet”, hvor man via ledetråde skulle finde frem til hvem mosekonens morder var. Der var fine effekter, tåge og lyde, som var med til at give en uhyggelig stemning, uden at det blev for uhyggeligt for vores børn.

Da vi havde fundet ud af hvem morderen var, var det tid til de mange forlystelser.

Vi har efterhånden været i Bonbon-Land mange gange, så børnene har helt styr på, hvad de skal prøve.

Efter lidt forlystelser gik vi til Spøgelseshuset “Det besatte Spejlhus”,som havde 3 ud af 5 spøgelser på deres uhyggeskala. Silje og Vitus overvejede begge om de ville med ind, men det endte kun med at blive min søster og jeg, der gik ind. Der var to klovne, der gik derinde og forskrækkede én, i mens man skulle finde vejen ud af spejlhuset.

Udover “Det besatte spejlhus” var der også “Gyserkælderen” og nyheden “Viggos Slagtehus”, som er det mest uhyggelige spøgelseshus i Bonbon-land og er lavet i samarbejde med Dystopia. Da vi kun var 3 voksne til 6 børn afsted, prioriterede vi ikke at stå i den lange kø til disse spøgelseshuse, da det kun ville være for de voksnes skyld. I stedet prøvede børnene “spøgelseshuset Troldens Grotte”, som er for hele familien. Det er mere hyggeligt end uhyggeligt, så her kan alle være med. Dog syntes Elin, det var for mørkt, så hun turde ikke.

I Slaraffenland (ved indgangen) kunne man også købe “trick or treat” poser til 99 kr. – en slags halloween skattejagt for børnene.

Vi havde en super dejlig og (u)hyggelig dag i Bonbon-Land, og børnene glæder sig allerede til vi skal afsted igen.

Jeg synes særligt den første del af parken var super flot pyntet op, men det var en skam, at der længere inde i parken kun var enkelte græskar hist og her, når nu første del var så gennemført.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Børnene elsker Bonbon-Land og de oplevelser, der følger med.

Kvalitet: GOD – Parken har i mange år haft ry for at være slidt. Jeg synes, de har oppet sig de sidste par år. Parken er ren og pæn og personalet smilende.

Pris: GOD – Prisen varierer alt efter om man køber billet online eller i parken. Online koster billetten 199 – 289 kr og ved indgangen 229-299 kr.(alt efter dag og sæson). Når indgangen er betalt kan man prøve alt, så sammenlignet med andre forlystelsesparker, synes jeg prisen er god. Nyheden “Viggo Slagtehus” koster dog 25 kr. ekstra, hvilket jeg ved spøgelseshuset i Tivoli også gør.

 


Vores tester Mette har sammen med datteren Vigga på 5 år været til halloween i Bonbon-land.

Mette fortæller:

Herhjemme elsker vi Bonbon-land, og da vi bor i nærheden er jeg kommet i parken siden jeg selv var barn, og jeg har haft mine børn med mange gange. Men Halloween i Bonbon-land er nu alligevel en forholdsvis ny oplevelse (i hvert fald for os). Parken er virkelig pyntet flot og uhyggeligt op. Der er nærmest et græskar (eller 10) alle vegne hvor du kigger hen, og der er altså noget specielt over den efterårlige stemning det giver.

Bonbon-land har forskellige halloween aktiviteter. De har 4 spøgelseshuse, Troldens grotte som er for de mindste og mere hyggelig end uhyggelig. Det besatte spejlhus, Gyserkælderen og årets nyhed Viggos slagtehus. Vi prøvede dog kun Troldens grotte. Vigga forstår det ikke rigtig og blev forskrækket af en heks, der gik rundt ude i parken, så jeg tænkte ikke, det var relevant for os. Jeg er nemlig selv noget af en kylling, når det kommer til uhygge.

Derudover er der Kirkesgårdsmysteriet, som er en labyrint, hvor man skal forsøge at finde mosekonens morder.

Og så kan man købe “trick or treat” poser for 99 kr, hvor børnene kan gå rundt forskellige steder og få nogle ting. Heriblandt en kupon til at lave sin egen slikkepind som Bonbon-land for nyligt har indført igen efter mange års pause.

Udover alt det, der var med Halloween, så var det en fantastisk dag med masser af tid til at prøve forlystelserne, kigge på udstillingerne og blive malet lidt i hovedet.

Lige en dag efter børnenes hoveder.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Sådan en dag i Bonbon-land er virkelig værd at prioritere og noget børnene kan glæde sig over længe. Vigga har, siden vores tur i sommers, spurgt hvornår vi skulle derud igen

Kvalitet: MEGET GOD. Parken er pæn, ryddelig, ren og medarbejderne sørger for, at man får en god dag. Vigga har pga. hendes udfordringer et ledsagerkort, og det gør at hun i Bonbon-land kan få et “Vis-hensyn”- armbånd så vi, i næsten alle forlystelserne, kan komme foran køen. Det gør ,at hun kan bruge sin sparsomme energi på noget andet end at stå i kø. Det er virkelig rart, at alle medarbejdere er med til at støtte op om den ordning.

Pris: GOD. Prisen for indgang er fra 199 kr ved online køb. Det kostede 239 kr i indgangen den dag vi var afsted. Det er en rigtig fin pris, når andre forlystelsesparker i Danmark tager over 300 kr for indgang. Jeg vil dog nævne, at Viggos slagtehus kostede 25 kr pr person at prøve, og det synes jeg er lidt ærgerligt, når Bonbon-land reklamere med at alt er gratis, når indgangen er betalt. Men det er trods alt et lille beløb, hvis man TØR få den oplevelse med.


 

Vores tester Stine har sammen med børnene Melanie (9), Vincent (6), Alberte (4) og Selma (9 måneder) været til en uhyggelig Halloween i Bonbonland.  

Stine fortæller:

Vi bor ikke så langt væk fra BonBon-land, så vi er kommet der meget gennem årene. Jeg husker det også selv fra barn, og det bliver bare altid en god dag, når vi er afsted. Børnene og jeg var afsted med min veninde og hendes 2 voksne børn (18 og 20 år). 

Lige fra vi ankommer til BonBon-land spreder uhyggen sig af den heks, der går rundt udenfor parken og siger ”Sikke mange dejlige ingredienser, jeg mener gæster”. Så frygtede vi allerede lidt for om vi alle kom med hjem 😀 Parken var udsmykket til den helt store guldmedalje med græskar, skeletter, spindelvæv og edderkopper.

Da det er efterårsferie var der også mange mennesker i BonBon-land, og vi stod en del i kø ved flere af forlystelserne, og jeg kunne godt ønske at både/vogne blev fyldt op, så man hurtigere kom igennem køen. 

Det var et stort hit at tælle græskar på turen gennem Søløven, som var en konkurrence de havde her til Halloween. Det gjorde den ellers lidt langsomme tur lidt mere spændende. 

Mine børns alder gjorde, at vi ikke kom ind i de uhyggelige rum som ”Det besatte spejlhus”, ”Viggos Slagtehus” og ”Gyser kælderen” . Jeg har tidligere prøvet spejlhuset, og det er gennemført uhyggeligt og dygtige skuespillere. 

Vi havde en dejlig dag og børnene nævner især Bæverraftingen og den nye Hundeprut legeplads som noget af det bedste fra dagen. 

Vi sluttede dagen af på kirkegårdsmysteriet og fandt mosekonens morder, så nu håber vi hun får ro. Igen, rigtig gennemført. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD . En dag i Bonbonland med familien er altid et hit, og der er noget for både store og små. Især nu til Halloween er der tænkt over mere til de store med spøgelseshusene.

Holdbarhed/kvalitet: GOD , Parken fremstår generelt pæn, og forlystelserne kører uden problemer.

Pris: MEGET GOD – Med en online pris fra 199 kr synes jeg prisen er rigtig god og billig sammenholdt med andre forlystelsesparker. Hvis man har lyst til at komme igen indenfor en uge koster det kun 49 kr oveni (Billetten skal dog købes inden man kører hjem og er personlig).  

 


Mie fortæller:

Vi har været til Halloween i BonBon-land.

Vi sluttede efterårsferien af med en tur i BonBon-land, som i øjeblikket er fyldt med halloween stemning. Der er pyntet op med græskar og halmballer i gaderne.

Forlystelserne er åbne som normalt, men derudover er der lidt ekstra Halloween temaer. Drengene fik noget ud af dagen, da der ikke var særlig meget kø ved forlystelserne, så de fik prøvet tingene mange gange og fik nogen gange lov til at blive siddende og få en ekstra tur, fordi der ikke var kø.

Man kan f.eks besøge Kirkegårdsmysteriet, hvor man skal løse en gåde for at finde ud af hvem, der er morderen. Vi prøvede den, og her kunne vores børn på 4 og 7 sagtens være med.

Derudover er der oprettet nogle spøgelseshuse man kan besøge, som er for de lidt større børn.

Der er mulighed for at købe en pose til 99 kr. og lave trick & treat hos forskellige restauranter/butikker i parken. Posens værdi er på omkring 200 kr. Den bliver fyldt med forskellige godter.

Drengene synes også at det var et hit, at slutte turen af med en uhyggelig softice. I anledningen af Halloween er alt soft ice sort, hvor man f.eks. kunne få vingummi øjne i.

Vi takker for en dejlig dag i BonBon-land. Man kan nå at besøge parken den sidste weekend i oktober.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD . Det er første gang vi besøger BonBon-land udenfor sommersæsonen, så det var meget hyggeligt med al udsmykningen.

Holdbarhed/kvalitet: GOD , Generelt er den pæn og ren selvom mange af tingene har mange år på bagen.

Pris: MEGET GOD –Online billet pris fra 199 kr. er ok. det minder om så mange andre steder.


 

Vores tester Sahra har sammen med hendes familie testet Halloween i Bonbonland.

Bonbonland har virkelig overgået alle vores forventninger til Halloween. Det er lige fra man træder ind meget gennemført, og det bugner af græskar, skeletter en kirkegård og andet halloween udsmykning. Der er noget for en hver smag, både til de helt små og Viggos Slagtehus, som henvender sig til de ældre børn, hvor der er gennemført Halloween uhygge. 

Sahra fortæller:

Alle fire børn elsker BonBon-land, som har forlystelser til både de helt små og de ældre børn. Vi kan virkelig bruge mange timer der, uden at nogen keder sig. BonBon-land pynter op til Halloween fra 1. oktober frem til 30. oktober, hvor de lukker ned for vinteren.

Herhjemme har vi været virkelig glade for muligheden for at kunne tilbringe en dag i efterårsferien i BonBon-land. Alle de ansatte i BonBon-land er enormt børnevenlige og servicemindede. Det er af kæmpe betydning, når man er en stor familie på tur. De er enormt gode til at få smil på børnenes læber, og de joker og nogle havde sågar klædt sig ud og levede sig ind i rollerne som uhyggelige Halloween personer. Dette er med til at skabe en gennemført oplevelse for os alle. 

Vi siger tak for muligheden og vender tilbage til Halloween i BonBon-land næste år. 

I dette tilfælde bliver vores vurdering af Halloween i Bonbonland:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Alle børn og voksne elsker det, og vi kan uden problemer bruge en hel dag der. 

Holdbarhed: GOD – BonBon-land er en forlystelsespark af ældre dato, men der er også en del nyere forlystelser. Vi mener dog, at en del af de ældre forlystelser godt kunne trænge til en lille update på udseendet og på lydeffekterne, som vil gøre oplevelsen i forlystelserne endnu bedre.

Pris: MEGET GOD – Prisen er ved køb af online biletter i den billige ende for forlystelser. 

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten af Halloween eventen er helt i top, der er virkelig kælet for alle detaljer, og der er skabt et univers som både henvender sig til de små og til de ældre børn. 


Linda fortæller:

Hjemme hos os, er efterårsferien lig med Halloween i BonBon-Land – så selvfølgelig har vi også i denne ferie, tilbragt en dag med masser af græskar, uhygge og forlystelser.

Som altid til Halloween åbner Bonbon-Land dørene til de populære spøgelseshuse, og der er gys for enhver smag og alder. Alle er markeret alt efter, hvor uhyggelige de er, så man som forælder kan vurdere om det er noget for ens barn. Nyhederne i år er Viggo’s slagtehus og Kirkegårdsmysteriet. Førstnævnte får 5 ud af 5 spøgelser på Bonbonlands “uhyggeskala” og er derfor for de største børn og de modige voksne. Kirkegårdsmysteriet er derimod for hele familien. Du skal løse mysteriet ved hjælp af 5 ledetråde, og hjælper du med at finde Mosekonens morder kan du være heldig at vinde en præmie…

Vi var afsted hele familien – med aldersspænd fra 11 til 44 år. Og der er noget for enhver smag – både i forlystelser og Halloween gys! ALLE blev skræmt og fik sus i maven…

Hele parken er virkelig flot pyntet op med græskar og Halloween udsmykning. Vi hygger os altid med at gå se på de forskellige detaljer, og BonBon-Land skal have ros for at tilføre nyt til deres Halloween hvert år. 

Igen i år har børnene mulighed for at købe en “Trick or Treat” pose. Når posen er købt, skal børnene gå rundt i parken og finde de forskellige “Trick or Treat” poster. Ved posterne, skal de sige kodeordet, hvilket udløser en ting til deres pose. Det koster 99 kr (værdi 200kr) og er man medlem af BonBon-Lands børneklub får man en ekstra overraskelse… 

Det er helt gratis at være med i Børneklubben, og man får ved medlemsskab “månedens fordel”, en lille fødselsdagsgave samt 1 nyhedsbrev om måneden med opgaver, historier osv…

Spøgelseshusene er gennemførte, og personalet lever sig virkelig ind i deres roller. Udover det, er de gode til at spotte, hvis nogen er en anelse utrygge. Vi havde et barn med, som blev lidt overvældet, og vi oplevede en ansat, som “brød” karakteren og tog barnet i hånden for at vise, at det ikke var farligt og fulgte ham hele vejen ud – det var SÅ god stil!

Vores favorit blandt spøgelseshusene, var helt klart Spøgelseskælderen – som har 4 ud af 5 spøgelser på uhyggeskalaen…

Hvis man er til Halloween, skal man helt klart tage en tur forbi BonBon-Land. Vi hyggede os som altid, og havde heldigvis vejret med os. Vi bor ca. 5 min kørsel fra BonBon-Land, så vi bruger parken enormt meget, og børnene har næsten sæsonkort hvert år.

BonBon-Land er en lidt mindre og meget overskuelig park, men der er forlystelser til alle aldre, der er forskellige muligheder for mad, snacks, kaffe og is. 

Udover forlystelser, har ungerne også mulighed for at møde de skønne BonBon-Land figurer, de kan få en flot ansigtsmaling, ruinere mor og far i forsøget på at vinde bamser eller de kan boltre sig på de forskellige legepladser.

Alt i alt, vil vores familie anbefale en tur i BonBon-Land – og ekstra meget en tur i BonBon-Land til Halloween…

Har du et barn med særlige behov, er der mulighed for at få et “vis hensyn” armbånd. Dette gør, at du sammen med dit barn kan stå i en lidt mere rolig “vis hensyn” kø til de fleste forlystelser… Armbåndet kan man få ved at henvende sig i servicecenteret. Man kan læse meget mere om dette, samt om Halloween på BonBon-Lands hjemmeside.

Tak for en (u)hyggelig dag BonBon-Land – vi ses i sæson 2023…

 


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius (6) besøgt Halloween i Bonbon-Land.

Elliot Vergilius elsker forlystelsespakker og vilde rutsjebaner, så da jeg fortalte ham, at vi endnu engang skulle en tur i BonBon-land, blev han ellevild.
En tåget oktoberdag tog vi til BonBon-land, med moster Anlo og co for at opleve Halloween. 

For mig er det meget nostalgisk at komme i Bonbon-Land, da jeg siden jeg har været hele lille har været kommet der på en årlig familietur. Elliot glædede sig ligeså og havde helt tjek på, hvilke forlystelser der var. Der var ved indgangen virkelig pyntet flot op til halloween, med masser af græskar, skeletter, røg og meget mere. Det skabte en rigtig fin stemning, når man ankom og det første stykke inde i haven. 

Elliot skyndte sig hurtigt til de første forlystelser, og derefter løb han hen til ”Kirkegårdsmysteriet”. Desværre var der ikke flere kuponer, så man kunne løse mysteriet, men børnene synes stadig, at det var en fin og lidt uhyggelig kirkegård. 

Efterfølgende skyndte vi os ud og prøve flere forlystelser, og moster Anlo og jeg prøvede også et spøgelseshus. 

Bonbon-Land har jeg været siden jeg var helt lille på familiens årlige tur. Vi plejer dog ikke at være der i efterårsferien, hvor der er pyntet op til Halloween og det var en særlig oplevelse og virkelig mange fine steder. Som er med til opretholde det magiske og give en god oplevelse særlig for børnene.  

Elliot har haft en helt igennem fantastisk oplevelse, hvor han både prøvede Vildsvinet, Klaptorsken, Victor Vandorm, Åge Mågeklat, Hestepæren, Prærie Expressen, Bæverrafting, Leofarterne, Hankattten, Kirkegårdsmysteriet mfl.

Bonbon-land er en park fyldt med nostalgi, et sted der er plads til hele familien, hvor børnene virkelig er tryllebundet og er vilde med de mange sjove navne på forlystelserne og selvfølgelig selve forlystelsen også. Derfor vil jeg også varmt anbefale, at alle med børn skal tage forbi Bonbon-land og få fantastisk dag med en masse skæg og kild i maven. 

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: MEGET GOD – Elliot var hel vild med BonBon-Land og har spurgt mange gange siden spurgt, hvornår vi skal dertil igen.  Derudover er der noget for hele familien. 

Holdbarhed: GOD – Gode minder kan vare for evigt.  

Pris: GOD – Forlystelsesparker er lidt i den høje ende, særligt når man har hele familien med, men her ligger BonBon-Land i den billige ende, hvilket jeg synes er godt. Man kan købe en 2. dags billet billigere.  

Kvalitet: GOD – Man skal ikke slå på kvaliteten her, men man skal klart se på den samlede oplevelse og særligt, at det er en dag i børnenes tegn. BonBon-Land er hyggeligt og magisk for børnene.


Vores tester Katrine og hendes 2 børn Milas og Saga har været en tur i BonBon-Land i efterårsferien. Vi havde Sagas veninde Victoria på 4 år med også:)
Det er altid en fornøjelse at besøge BonBon-Land. Flot pyntet op til Halloween som er super (u) hyggeligt 🙂 Det er et kæmpe hit hos både Milas på 10 år og Saga på 5 år. Der var mange forskellige “Gys”, bl.a. Kirkegårdsmysteriet, Gyserkælderen og Troldens Grotte.
De forskellige “gys” var nummereret med, hvor mange spøgelser, altså hvor uhyggeligt de forskellige “gys” var. Saga på 5 år skyndte sig igennem Troldens Grotte som havde 1. Men hun kom da igennem:)
Milas på 10år ville så gerne prøve Gyserkælderen med 4. Men det var alligevel for uhyggeligt, og han måtte hurtigt ud. Jeg vil dog sige, at det var ærgerligt med en så lang ventetid ved Gyserkælderen. Der kom kun 1 gruppe ind af gangen, som kunne variere fra 2-6 personer.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD, det er altid en fornøjelse at besøge BonBon-Land. Der er noget for både store og små.
Holdbarhed: GOD, vi kunne desværre ikke nå alle “Gys” stederne, da der var lang ventetid.
Pris: MEGET GOD, priser hvor alle kan være med.
Kvalitet: GOD, alt i alt en dejlig efterårsdag i BonBon-Land.

Vores tester Anette havde familien med i BonBon-Land i efterårsferien, hvor dagen bød på en masse “u”hygge og sjov for både børn og voksne.

Anette fortæller:

Hos os har Halloween aldrig været “the thing”, men i år har Felix på 5 og Victor på 8 på alle parametre vist interesse for det. Så da BonBon-Land inviterede greb jeg straks chancen og sagde ja tak.

Det var til kæmpe glæde for drengene, der for nylig har set Lakserytteren besøge parken på YouTube. så vi pakkede bilen og tog også storebror på knapt 17 med.

Allerede ved indgangen blev vi mødt af en skøn halloween stemning og medarbejdere der oplyste om “trick or treat poser”. Disse kan købes for 99,- (værdi 200), og børnene skal rundt til poster i parken, hvor der siges “slik eller ballade”, hvorefter de modtager en gave ved hver post. Vi sprang dette over, da vi med en dreng der ofte har nok af forlystelsesparker efter 2 timer, og en ide om, at der nok ville være voldsomme køer ved hver post – dette var til stor fortrydelse senere, da der ingen køer var, og vi endte med at være i parken fra de åbnede til de lukkede 🙂

Det første vi kom forbi var Kirkegården – et gennemført mindre grønt areal dekoreret som en kirkegård, med gravsten, skeletter, zombier, røg og hyggelig uhygge 😉

Drengene var meget betagede, og Victor syntes det var lidt skægt, at der var en gravsten med “Here lies Victor Von Stein” på.

Gennem parken og blandt de almindelige forlystelser er der fyldt med græskar og Halloween stemning.

I forlystelsen Søløven kan man deltage i græskarjagten og tælle de mange græskar rundt i forlystelsen – hvilket faktisk godt kan være en udfordring med 2 voksne og 3 børn, der alle sidder og tæller i munden på hinanden 😀 Deltager man i jagten, er der tilmed lodtrækning om nogle fine præmier.

En ting jeg havde været lidt nervøs for var spøgelseshusene. Det er altså bare lidt en udfordring at være på tur med 2 voksne og 3 børn, hvor alderen er fra 5 – 17, men jeg må sige jeg blev overrasket.

Spøgelseshusene var så fint markeret med x antal spøgelser for hvor uhyggelig huset var.. På den måde kan hele familien være med og blive skræmt samtidig med man har det sjovt.

Felix på 5 kunne fint besøge “Troldens grotte”, som var markeret 1 spøgelse. Her var der mørkt og uhyggeligt, men absolut noget hvor de helt mindste sagtens kan være med.

Victor på 8 var frisk på at besøge “Det besatte spejlhus”, som havde 3 spøgelser ud af 5. Her møder man en klovn (et rigtigt mennesker) eller nogle stykker, som virkelig formår at skræmme livet af sådan en sart sjæl som jeg selv… man bliver lukket ind en familie af gangen og som man står der og venter på det bliver sin tur, kan man rigtig høre skrig og grin indefra huset.

Jeg selv meldte mig dog med det samme til at blive ude sammen med Felix mens resten af familien tog turen ind  🙂

Der findes 4 spøgelseshuse i parken, hvor de 2 sidste er gyserkælderen (4 spøgelser) og Viggos slagtehus (5 spøgelser). Sidstnævnte har en entre på 25 kr. pr. person.

Vi havde en fantastisk dag, der oversteg alle forventninger. En kæmpe faktor for at dagen var helt perfekt for os var menneskemængden. Når vi besøger diverse forlystelsesparker og zoologiske haver, kan vi ofte mærke på især Victor, at han har fået nok efter 2-4 timer grundet mange mennesker og en masse indtryk.

BonBon-Land gav uden tvivl MANGE indtryk, men vi følte på ingen måde menneskemylder og gik direkte til forlystelserne. Meget få steder stod vi i kø og en del steder kunne børnene få lov til at blive siddende og få en tur mere. BonBon-Land er heller ikke den største park i Danmark, men det er i den grad også rart, man kan nå parken rundt flere gange og der ikke er flere km fra den ene ende til den anden ligesom så mange andre steder.

Sidst jeg besøgte BonBon-Land er vel 10 år siden. Victor og Felix har aldrig været der, men det er bestemt ikke sidste gang, vi har besøgt parken.

Det siges at “der er skide skægt i BonBon-Land”, og det må vi i den grad give en kæmpe thumps up for og under deres Halloween er der ikke bare sjovt, men også uhyggeligt… på den hyggelige måde.

Tak for en fantastisk dag og en masse minder i bogen.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Hust and Claire vest