TEST af Sylvanian Families – coolshop.dk – Testfamilien
TEST af Panzerglass

TEST af Sylvanian Families – coolshop.dk

Tre af vores testere har den seneste måned testet Sylvanian Families i samarbejde med Coolshop.dk. Her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes datter Elin Agnete på 3 år, testet legetøj fra Sylvanian Famlilies i samarbejde med Coolshop.dk. Følgende pakker er testet:

Jeg kendte allerede universet, da storesøster Silje på 8 år tidligere elskede netop dette univers, og jeg var derfor heller ikke i tvivl om, at Elin ville elske det lige så meget.

Sylvanian Families har været kendt og elsket i hele verden siden 1985. Jeg husker det selv fra min egen barndom (jeg er fra 1987), og det er derfor virkelig nostalgisk at gå på opdagelse i. Universet består af små dyrefamilier bl.a. kaniner, mus og pindsvin, som er iklædt det fineste håndsyede tøj. Universet er baseret på tre koncepter, nemlig: Natur, familie og kærlighed, hvorigennem børnene kan udforske fantasiens verden og lære at tage sig af og dele med andre. Alle familierne i dette univers bor i Sylvanian Village, hvor naturen er i fokus. Der er mange muligheder for at købe et stort udvalg af huse, butikker, forlystelsesparker mm., som gør, at børnene kan lave deres egne historier fra hverdagen, da der er rigtig meget genkendelighed netop fra hverdagen, hvilket børn elsker.

 

Da pakken kom, var alle vores børn helt oppe at køre, selvom jeg sagde at pakken var til Elin. Selv drengene på 5 og 7 år ville være med til at åbne, samle og lege. Det meste kom samlet, men der skulle lige foldes lidt papæsker, påsættes klistermærker mm.

Der er et hav af detaljer i Sylvanian Families’ univers og så mange små “dimser” – der mangler absolut intet tilbehør. Elin var straks igang med legen, hvor de små figurer kom en tur i frisørstolen i salonen, og de små skulle selvfølgelig direkte i forlystelsesparken, hvor særligt pariserhjulet var et kæmpe hit.

Det er tydeligt, at Sylvanian Families virkelig fanger børnene, fordi de kan genkende hele universet fra deres egen hverdag. De er slet ikke i tvivl om, hvad eller hvordan forlystelsesparken fungerer, og frisørsalonen er der heller ingen tvivl om. Pga. de mange detaljer hele vejen rundt, kan legen fortsætte i timer.

Et stort plus er også, at man kan få Sylvanian Families i alle prislejer, så alle kan være med, og det er virkelig oplagt som julegaveønsker.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Universet er så fint og gennemført. Sylvanian Families fremmer sund leg og en vedvarende tiltrækning, som hjælper til at udvikle tanker og følelser.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er super god og kan holde i mange år.

Pris: MEGET GOD – Som sagt kan man få Sylvanian i mange prisklasser, hvilket gør, at alle kan være med. Man kan også ofte finde det på tilbud.

 


Vores tester Anna Kathrine har sammen med hendes datter Andrea på 4 år også testet legetøj fra Sylvanian Families.

Lykken var ikke til at se igennem fingre med, da Andrea modtog Pony Stylish Hair Salon, Pony Hair Stylish Set og Baby Amusement park fra Sylvanian Families, som forhandles hos Coolshop.dk.
Vi har ikke tidligere haft legetøj derfra, men hun elsker at lege med dukker og små nips ting, så jeg havde en klar forventning til, at Andrea også ville synes dette var sjovt og heldigvis havde jeg ret. 

Universet er med små dyrefamilier, som har hår, tøj (der er håndsyet) og lavet i en god kvalitet, der gør, at det har en god robusthed. Hele universet omkring Sylvanian Families er bygget op omkring hverdagsliv, som er genkendeligt for børn, og det er virkelig bare så fint.

Vi fik med det samme stillet Pony Stylish Hair Salon og Baby Amusement Parken op og straks gik legen i gang, og hvor er det bare skønt at observere, hvordan hun sætter musene i stolen ved frisøren, sætter hår og straks var de klar til at komme med over i forlystelsesparken. 

Her kører de i karruseller, og bilerne kører rundt i forlystelsesparken, og det var tydeligt at se, at Andrea vidste præcis, hvad dyrene skulle, idet hun kunne genkende det fra, hvad vi har prøvet i forlystelsesparker eller ved frisøren. Det gør bare legen så meget sjovere og nem at træde ind i, når det er genkendeligt, og så elsker jeg at høre børn fortælle og snakke undervejs. 

Andrea er 4 år, og hun synes, at det er dejligt at lege med Sylvanian Families. Som mor synes jeg, at det er lækkert at legetøjet er i en god kvalitet og kan holde til noget, og det kan Sylvanian Families. 

Vi har først lige lært det her univers at kende, men vi er bestemt ikke færdige med det, og Andrea har allerede set flere ting hos Coolshop, dk, som skal med på ønskesedlen. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er skønt, når ens børn finder legetøj, som de kan fordybe sig i og bruge lang tid på, og det kan man med Sylvanian Families. Derudover synes jeg, at det er fedt, at der findes så meget legetøj til universet, så der er noget at udvide samlingen med. 

Kvalitet: MEGET GOD – Det er tydeligt både at se og mærke, at kvaliteten er god, og legetøjet kan holde til meget. Dyrene er faste og kan holde i mange år frem. 

Pris: MEGET GOD – Amusement Parken står til 449 kr., Pony Stylish Hair Salon står til 699,95 kr. og Pony Stylish Hair set står til 229 kr. Jeg synes, at priserne er gode, og du får meget lækkert legetøj for pengene.


Vores tester Christine har sammen med hendes datter Vega på 3,5 år testet Sylvanian universet.

Christine fortæller:
“Vega ELSKER Sylvanians. Hun har faktisk ret meget af det i forvejen, fordi hun har arvet en masse af hendes storesøster”

Vi har derfor stiftet bekendskab med Sylvanian Families universet igennem en del år. Jeg har altid været imponeret over de mange detaljer, som de formår at få med.

Til jer der ikke kender Sylvanian Families, så er det små søde dyrefamilier, hvor temaer som natur, familie og hverdagsliv genkendes. Legetøj fra Sylvanian Families er ideelt til børn fra 3 år og op. Figurernes tøj er håndsyet og passer på tværs af flere figurer.

Vega var dybt imponeret, da hun åbnede “Baby Forlystelsesparken”, “Ponys frisørsalon” og “Ponys stylinglegesæt”.

Forlystelsesparken passer de små Sylvanians. De små søde Sylvnians kan prøve forskellige forlystelser eller sidde ved et lille bord og betragte parken. Der er en masse små fine detaljer, med en rumraket der kan køres “frem og tilbage” og små biler, der kan kører rundt om hele parken. Der medfølger 3 små figurer til Forlystelsesparken.

Frisørsalonen er et helt nyt univers, for her har Sylvanians pludsligt langt hår, som man kan sættes med diverse hårspænder, hårbøjler mm. Salonen er i 2 etager med døre og vinduer. Der er desuden et fint sminkebord og en vaskestol, så de små Ponyer kan få vasket hår. Igen er der kræset for detaljerne, med en lille hårtører, hårlak, børster, sløjer mm.

Stylinglegesættet er lige det ekstra, som man næsten bliver nød til at have til Frisørsalonen.
Pakken indeholder en fin Pony med tilhørende rullebord med alverdens styling-ting. Igen er der en masse små fine detaljer og legesager, så barnet kan efterligne den “rigtige “oplevelse hos en frisør.

Vega ELSKER alle tre dele, men det var klart frisørsalonen og stylingsættet, der blevet leget mest med. Vega kan bruger timer på, at organisere de små ting de rigtige steder, sætte hår på Ponyerne og tage tøjet af/på.

Sylvanian Families fanger Vega på en helt speciel måde! Jeg er vild med alle de ting, der kan købes til dette univers, så samlingen kan udbygges stille og roligt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg synes, det er noget fantastisk legetøj, som vores piger (tidl. Josephine og nu Vega) har brugt/bruger rigtig mange timer på.

Kvalitet: MEGET GOD – Som tidligere nævnt er en el af vores Sylvanians gået arv – det kan kun lade sig gøre, hvis det er kvalitet!

Pris: MEGET GOD – Helt fair priser og leg i mange timer! Forlystelsesparken koster 449 kr. Pony Stylish Hair Salon koster 699,95 kr. og Pony Stylish Hair set koster 229 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Panzerglass