TEST af Decubal – Testfamilien
TEST af Twinkly light tree fra Lampeguru.dk

TEST af Decubal

Flere af vores testere har testet produkter fra Decubal, med fokus på nyheden “Decubal Junior Hair & Body wash “. Her kommer et udpluk af deres anmeldelser: 


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes børn, Silje (8), Isak (7), Vitus (5), Elin (3) og Bille (15 mdr), testet produkter fra Decubal Junior. Følgende produkter er testet.

  • Decubal junior hair & body wash NYHED 56.95 kr.
  • Decubal junior cream 88 kr.
  • Decubal junior cold cream 56 kr.

Anne-Louise fortæller:

Jeg tænker, de fleste kender den klassiske Decubal creme, som findes i de fleste hjem. Jeg husker den i hvert fald selv fra mit eget barndomshjem. Decubal har dog sidenhen lavet en junior serie, som er tilpasset de små i hjemmet. De har lige lanceret nyheden “hair & body wash”, som fuldfører serien. Med 3 børn med atopisk eksem, går vi meget op i god creme og sæbe, som passer til deres sarte hud – og her er Decubal et rigtigt godt bud.

Særligt Elin og Bille elsker creme, og Elin kan altid finde på undskyldninger for at få lov at smøre sig ind fra top til tå. Derfor var hun også meget begejstret, da denne pakke kom ind af døren.

Hair & body wash er, som navnet antyder, en mild hår- og kropsvask som skånsomt vasker, plejer og nærer tør og sensitiv hud, og som kan anvendes af både spædbørn og børn. Det er et 2-i-1 produkt, som både kan bruges til krop og hår. Det både renser og tilfører fugt til huden, og da det også indeholder blødgørende ingredienser, efterlades håret også blødt og lettere at rede ud efter vask. Sæben skummer ikke så meget som normal sæbe, da den er meget mild.

Produktet er egnet til at putte i karbad, men kan også bare bruges til at vaske krop og hår med under bruseren.

Sæben var super god til børnene. Huden virkede fugtet efter badet, og sæben svier ikke i øjnene, hvilket er et kæmpe plus.

 

Junior cream er en lækker fugtighedscreme, som er udviklet til børn og spædbørn med tør og sensitiv hud. Vi har 3 børn med atopisk eksem, så vi er storforbrugere af fugtighedscreme herhjemme og har derfor også tidligere stiftet bekendtskab med denne creme. Cremen sørger for at holde huden fugtet, blød og beskyttet. Den hjælper med at opretholde en sund hudbarriere og forebygger tørhed. Vi anvender cremen hver morgen, men nu hvor vejret er skiftet har særligt Bille og Vitus behov for også at blive smurt om aftenen. Cremen har et fedtindhold på 38%, så den er ikke super fed, men er virkelig god og trænger let og hurtigt ind i huden.

Cold cream har vi også tidligere stiftet bekendskab med, da særligt Elin meget let får røde kinder i denne årstid. Cremen har højt fedtindholdt (70%) og er dermed særligt god til den ekstra tørre og udsatte hud i ansigtet, på kroppen og hænderne, som har brug for ekstra beskyttelse i kulden. Cremen hjælper med at beskytte huden mod fugttab og tilfører huden næring.

Alle produkterne er selvfølgelig dermatologisk testet, uden parfume, Allergi Certified og veganske.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkter er super lækre og tilfører fugt. Nyheden hair & body wash er virkelig lækker og gør hårvasken lettere.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Alle tre produkter er i super kvalitet. De er uden skidt kemi, trænger lidt ind i huden, og sæben skummer let op og svier ikke i øjenene.
Pris: MEGET GOD – Det kan let blive dyrt, når man har børn med eksem, men Decubal laver cremer til en virkelig god pris.


 

Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius testet produkter fra Decubal. 

Følgende produkter er blevet testet:

  • Junior cream
  • Hair & body wash
  • Cold cream

Decubal er udviklet til at beskytte huden i det nordiske klima. Decubal har over 40 års erfaring og forstå, hvad det vil sige at bevare hudens naturlige fugtighed og smidighed. Decubal har et bred sortiment og her har jeg testet produkter til de mindste. 

Decubal Hair & body wash er blevet lanceret i uge 38. Det er en to-i-en da den både er en shampoo og vask til kroppen.

Jeg vil gerne passe godt på Elliots hud og hår, og derfor er Decubal et godt valg, da de har udviklet en skånsom Hair & Body wash, som både renser, plejer tør og sensitiv hud hos børn. Den er beriget med fugtgivende ingredienser samt blødgørende ingredienser. Derudover er den uden parfume og allergi certificeret. 

Jeg er virkelig også stor fan af deres Cold cream, som jeg virkelig bruge her i efterårs- og vintermånederne. 

Cold Cream er en fed kuldecreme. Den har et højt fedtindhold og er derfor god til den ekstra tørre og udsatte hud i ansigtet og hænderne. 

Junior Cream er en fugtighedscreme udviklet til børn. Jeg bruger den særligt her ved årstidsskift, hvor huden har ekstra meget brug for fugt. Cremen opretter hudens fugtbalance og blødgør huden.

Decubal er et mærke, som jeg har altid har kendt, men synes virkelig, at det er nogle lækre juniorprodukter, som de har udviklet, som er skånsomme, men samtidig plejer børnenes sarte hud. 

Vurderingen bliver i dette tilfælde:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er virkelig gode og effektive produkter. Som er nemme at påføre. 

Holdbarhed: MEGET GOD – De er meget drøje i brug og holder derfor i lang tid. 

Pris: MEGET GOD – De har virkelig en god pris og er tit at finde på tilbud. 

Kvalitet: MEGET GOD – Det er virkelig kvalitetsprodukter, de er parfumefri og allergi certificeret. 

 


Vores tester Stine har sammen med sine 4 børn fra 8 måneder til 9 år testet Decubal junior creme pakke bestående af nyheden Junior Hair and Body wash, Junior creme og Junior cold creme. Både sæbe og creme kan bruges fra 0 år og er vegansk og selvfølgelig uden parfume. 

.

Stine fortæller: Vi har modtaget en lækker creme pakke fra Decubal Junior. Cremerne er i et flot design og fremstår børnevenlige med lidt tegninger på tuben. 

Selve junior cremen er en all-round creme, som er let at smøre ud på huden. Den fedter minimalt og efterlader huden blød. Nyheden junior hair and body er en 2-i-1 sæbe, som kan bruges på hele kroppen og i håret. Den er let at fordele i håret og efterlader det dejligt blødt. Jeg oplevede hurtigt, at mine pigers lange hår var lettere at rede ud, når det var vasket med den, næsten med en følelse af at have brugt balsam. Detmå skyldes at den indeholder betaine som har en frugtgivende, beskyttende og blødgørende effekt. 

Junior cold cremen har et fedtindhold på 70% som beskytter huden mod fugttab og kuldeskader. Den har jeg brugt til at smøre min datter på 9 måneder i ansigtet, særligt ved mund og næse, hvor huden er ekstra udsat pga. savl, snot og madrester. Jeg synes hurtigt, jeg ser en bedring på hendes hud. Jeg er sikker på, at cremen også vil blive brugt flittigt af alle børnene på især kinderne, når temperaturerne falder, og de er meget ude i skole/børnehave og sove lur i barnevognen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er især stor fan af den nye Hair and body wash, som gør hårvask meget lettere herhjemme.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Cremerne er i flot design og er lækre at smøre ud på huden, og sæben fordeles let i håret.
Pris: MEGET GOD – Prisen ligger omkring 59-69 kr for 200 ml.


Vores tester Line har testet tre forskellige produkter fra Decubal.

Line fortæller:

Herhjemme har både min mand Casper og begge børn enormt sart hud, som er hårdt ramt af eksem.

Især hos børnene forsøger vi at bruge produkter, som kan hjælpe med at forbedre deres tørre hud.

Og jeg må sige, vi er blevet meget glade for Decubals junior serie, som bare er så godt til børn med sart hud.

Deres nyhed “hair and body wash” har virkelig gjort det nemt for os, når Malthe skal i bad fordi det er en 2i1 samtidig med, at man kan mærke at Malthes hud skånes for en masse skidt.

Vi oplever, at Malthes eksem er blevet langt bedre efter vi er begyndt at bruge “hair and body wash” i badekaret samt smører vi både Malthe og Lærke med “junior cream” efterfølgende.

Vi har også været heldige at få gavn af Decubals “cold cream” og især på Lærkes kinder er den god til de kolde dage i barnevognen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Jeg synes altid, det er vigtigt og lækkert med gode produkter til børns hud.

Holdbarhed: MIDDEL – Når man har børn med atopisk hud som hjemme ved os, så er tuberne hurtigt brugt.

Pris: MEGET GOD – jeg synes, at priserne på Decubal serierne er til at være med på. De er ikke ret dyre taget i betragtning af, hvad du får for pengene og andre mærker på markedet med samme kvaliteter.

Kvalitet: GOD – Det er lækre produkter som er tilpasset børn. De tørrer hurtigt ind i huden, hvilket er en vigtig kvalitet hos os, så børnene ikke føler sig fedtede.


Vores tester Katrine har sammen med sine børn Karoline og Magnus testet nyheden Junior hair & body wash. Her i familien tænker vi meget på hudpleje fra inderst til yderst, men det skal være nemt og praktisk. Decubal tænker lige netop det, i og med at denne nyhed; Junior hair & body wash er en 2-i-1, er det altså både nemt og praktisk.

Den samme sæbe til både krop og hår. Både Karoline og Magnus har anvendt Junior hair & body wash og bliver meget selvstændige i badet, fordi den er nem, og der kan ikke opstå tvivl om, hvilken sæbe der er til hvad.

Tidligere har jeg haft mine tvivl omkring de her 2-i-1, men denne gør det så godt! Sæbens ingredienser plejer både krop og hår. En af nøgleingredienser, som Decubal anvender, er mandelolie, som har en fugtgivende og blødgørende effekt. Begge børns hud er enormt lækker blød og ikke udtørret, som vi oplever ved mange andre. Vi er slet ikke færdige med den, da den skal helt sikkert købes igen.

Junior serien udvides fra den eksisterende creme og cold cream, begge produkter stadig med lige så gode ingredienser som nyheden og med fokus på all-around creme til børn i alle aldre. 

Begge børn er blevet smurt ind med creme, og igen er jeg overrasket over, hvor lækker den er, med et fedtindhold på 38 % er den god som all-around pleje.

Nytteværdi: MEGET GOD – især med det fokus 2-i-1, som gør det nemt for børn og familier i hverdagen. 

Holdbarhed: God – Drøj i brug, ift. produktet

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er virkelig god, især med så lækre ingredienser. 

Pris: GOD – Prismæssigt ligger den ganske fornuftigt til en helt almindelig familien. 


Vores tester Sanne har sammen med hendes familie testet den lækre nye junior hair and body wash fra Ducubal.

Sanne fortæller:

Vi har modtaget en lækker kvalitetspakke med bl.a. den nye junior hair and body wash fra Decubal.

Vi har testet produkterne på Storm og Vilja på hhv. 3 og 5 år. De er begge to aktive børn med masser af ude tid i børnehaven, og de går til forskellige fritidsaktiviteter. 

De elsker vand, svømmer begge to og elsker at bade i deres badekar og under bruseren. 

Junior hair and body wash

Junior hair and body wash er en super lækker 2-i-1 vask til både hår og krop. 

Tuben er meget indbydende med skønne illustrationer i børnehøjde. 

Børnene har nemt kunne åbne tuben selv og Storm, som altid har skulle hjælpes med hårvask, har med Decubals junior hair and body wash selv kunne klare hele processen. Han har selv vasket hår og ikke på noget tidspunkt klaget over svien i øjnene eller andet ubehag.
Det har været den største fornøjelse at se børnene nyde selvstændigheden og lege med skummet på kroppen og med at lave sjove frisurer.

Decubal junior hair and body wash har en helt eminent skumeffekt. Med blot en lille klat giver det mega meget skum på kroppen, i badekarret eller i spabadet.

Decubal junior cream

I samme serie som Decubal junior hair and body wash findes også en junior cream. Creamen er blød, lækker og nem at anvende.
Børnene kunne selv åbne tuben og trykke creamen ud og smørre hinanden ind. 

Creamen er mild og parfumefri og kan anvendes overalt på kroppen. Vi har brugt creamen efter bad for at få gode baderutiner nu, hvor vi har skifter fra sommer til efterår, og huden bliver lidt mere udsat for vejr og vind og dermed mere sensitiv.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god. Alle familier har brug for gode plejeprodukter. Denne 2-i-1 hair and body wash er mild og skånsom. Indeholder fugtgivende ingredienser, som hjælper med at vedligeholde hudens naturlige fugtbalance.

Holdbarhed: God. Produkterne er drøje i brug og tuberne holder rigtig længe. I sig selv er tuben på 200 ml også en god og stor tube.

Mine børn kan selv åbne tuben, men jeg skal dog hjælpe med doseringen, da børnene ellers trykker for meget ud af gangen. 

Pris: God. Det er en yderst fornuftig pris til så godt et produkt som Decubal junior hair and body wash. Produktet markedsføres med et børnevenligt udseende, og det holder, hvad det lover.

Produktet er mildt og skånsomt. Dog er prisen i den dyrere ende, hvis det sammenlignes med billige løsningen. 

Kvalitet: Meget god. Det er simpelthen så lækker kvalitet i hele serien. Tuben med junior hair and body wash er nem at have med overalt. Den holder hvad den lover. 2-i-1 vasken rengør skånsomt, fugter og beskytter både hårbund, hår og hud. Den indeholder konditionerende ingredienser, som gør det nemmere at rede håret. Junior hair and body wash er dermatologisk testet, uden parfume og vegansk. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Twinkly light tree fra Lampeguru.dk