TEST af Miibuds Play fra Miiego – Testfamilien
Test af MIIEGO Charge and Play

TEST af Miibuds Play fra Miiego

To af vores testere har testet Miibuds Play fra Miiego, her kommer deres anmeldelser: 


Karina fortæller:

Jeg har igennem de sidste måneder haft fornøjelsen af at teste de lækre MIIBUDS PLAY fra MIIEGO.

Jeg har faktisk altid brugt on-ear høretelefoner, men i og med jeg cykler meget på arbejde og har cykelhjelm på kan jeg ikke bruge mine on-ear.

Derfor har jeg nu testet en masse cykelture af med MIIBUDS PLAY i ørerne.

Og jeg må sige de er fantastiske. De sidder super godt i ørerne. Man kan selv vælge størrelsen af ‘ear tips’, så de sidder helt perfekt afhængig af øreindgangens størrelse.

Derudover er der active noise cancellation i, og det er en ekstra og vildt fed bonus til mig, der er autist og har ADD.

For ja, nogle gange har jeg bare brug for at skrue lidt ned for verden, og det bidrager de altså rigtig godt til.

Slutteligt synes jeg bare, at det er skønt at kunne købe dansk design, der er kvalitetsbevidst og brugervenligt.

 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen af MIIIBUDS PLAY fra MIIEGO:

Nytteværdi: MEGET GOD

Produktet opfylder mere end et behov hos mig, da det både kan inkludere og ekskludere lyd!

Det fylder ingenting og kan være med i selv den mindste taske, når du er på farten. Ja sågar kan det ligge i bukselommen og lade op.

Holdbarhed: MEGET GOD

Efter flere måneders brug og kun få opladninger, kan jeg konkludere at batteriets levetid er eminent. Og i den elektroniske verden, vi lever i, er en god batterilevetid alfa og omega.

Pris: MEGET GOD

Her er der tale om et veludviklet produkt i top kvalitet. Du får absolut valuta for pengene og en masse fede features.

Kvalitet: MEGET GOD

Kvaliteten er upåklagelig, og det giver bare lidt ekstra lækkerhed til produktet, at det er både et dansk design, et smukt design og et holdbart design

Jeg vil klart anbefale alle musikglade og lydsensitive mennesker at prøve de nye MIIBUDS PLAY fra MIIEGO


Vores tester Anne-Louise har den seneste måned testet Miibuds Play fra Miiego, som er en nyhed! Miibuds Play er nogle super lækre trådløse in-ear høretelefoner.

De kommer i en lille fin æske, som er her man opbevarer sine høretelefoner, og som samtidig er opladeren. Når der skal strøm på, puttes de i den lille æske / opladeretuiet,  som så tilsluttes strøm med det medfølgende stik. Der er 3 forskellige størrelser “øredutter”, man kan sætte på spidsen, der skal i øret, så man er sikker på at få nogle, der passer, så de er komfortable at have på.

Miibuds Play er uden knapper og er således med touch, hvilket er super smart og får dem til at se ekstra eksklusive ud. Man skal dog lige vænne sig til det og huske, hvordan man gør hvad. Hvis man er ved at tabe en af dem, og trykker dem på plads i øret, kommer man let til at slukke musikken eller ligge på, hvis man taler i telefon. Men dette er blot en tilvænningssag.

Miibuds Play har en rigtig fin lyd og forbindelsen er super god. Når de først er parret én gang, forbinder de selv herefter.

 

Vores pige Silje på 8 vil rigtig gerne bruge dem, når hun hører lydbog eller læser, men til børneører er de lige det største, selvom man bruger de mindste “øredutter”.

Lyden er rigtig lækker. Det er fedt at undgå ledningen, og de er meget diskrete og pæne i deres design. Jeg har dog svært ved at få dem til at blive siddende i mine ører. Dette gælder dog ikke bare disse in-ear høretelefoner, men alle dem jeg har prøvet, så det siger nok mere om mig! Min mand passer dem fint, og synes de sidder super godt!

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Miibuds Play har super god lyd og er lette at bruge. 

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top !

Pris: MEGET GOD –Prisen er 999 kr., hvilket jeg synes er fair kvalitet og design taget i betragtning.


 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af MIIEGO Charge and Play