TEST af Twinkly kunstigt juletræ m/lys fra Lampeguru.dk – Testfamilien
TEST af Miibuds Play fra Miiego

TEST af Twinkly kunstigt juletræ m/lys fra Lampeguru.dk

Vores tester Benjamin har testet Twinkly kunstigt juletræ m/lys fra Lampeguru.dk. Her kommer hans anmeldelse:

Benjamin fortæller:

I år er det vores første jul sammen, og vi har modtaget det fineste kunstige juletræ fra Lampeguru.dk.

Min kæreste Sara har spurgt mig om, vi ikke skal benytte os af vores lille juletræ fra de tidligere år, og jeg må indrømme, at jeg havde andre planer denne jul.

Jeg har virkelig længe gået og ønsket mig et flot stort juletræ, så den tanke havde jeg i år svært ved at slippe.

Vi er en sammenbragt familie, og i år er ungerne samlet lige midt i vores stue på måske årets vigtigste dag for mig, nemlig juleaften. Dagen er for mig så vigtig, juletræet skal være større end stort, stemningen skal være i top, og gaverne skal ligge og pynte under et fint juletræ.

Ind af døren kom vores drømme juletræ. Et symmetrisk højt træ og med massere af flotte lys. Jeg tror kun lige juletræet nåede ind af vores hoveddør, før vi begyndte at samle det. Juletræet ankom i 3 dele. Fod, bund og top og kunne samles helt uden værktøj. Juletræet er 210 cm højt og har 400 lys, som kan styres via en app.

Det er kun fantasien som sætter grænser herom, og som prikken over i’et, så kan træet også blinke i takt til musik.

Børnene er simpelthen ellevilde med det!

Årsagen til at valget er faldet på et kunstigt juletræ i år, er fordi vi kan bruge juletræet igen og igen. År efter år. Kvaliteten af træet er så god, at man ikke engang kan ane, at træet er kunstigt.

Vi elsker julen, og vi elsker nu dette flotte, smarte juletræ!

Glædelig jul.

Nytteværdi: MEGET GOD! Juletræet kan bruges igen og igen, år efter år.

Pris: GOD. 2499.- kr. fast lav pris. Umiddelbart til den dyre side, men træet kan bruges hvert år og med alle de lys og en app, må jeg bøje mig i støvet.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD. Kvalitetsmateriale som er let at arbejde med. Let at samle og pakke væk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Miibuds Play fra Miiego