TEST af bObles Town – Testfamilien
TEST af Tupperware, EZ Speedy og Silikoneforme

TEST af bObles Town

Flere af vores testere har testet produkter fra den nye kollektion “Town” fra bObles. Her kommer deres anmeldelser. 


Vores tester Anne-Louise har sammen med to af hendes børn, Elin på 3 år og Bille på 15 måneder, testet nyhederne fra bObles. Følgende produkter er testet:

Anne-Louise fortæller:

Vi elsker bObles, og samlingen igennem de seneste 8 år tæller efterhånden en del forskellige tumlemøbler. bObles bliver ved med at forny sig og følger med tidens trends og farver, hvorfor bObles passer ind i de fleste nordiske hjem.

bObles kender de fleste, men hvis ikke kan man kort sige, at det er tumlemøbler lavet i kraftigt EVA-skum (uden farlige ftalater). De er skridsikre, har bløde overflader, så man ikke skal være bange for skarpe kanter, og materialet gør, at det ikke laver ridser eller mærker i gulvet. Derudover er de lette at rengøre, enten med fnugrulle eller en våd klud – eller hvis de virkelig trænger til en kærlig hånd, kan de bruses over med bruseren. Smart!

Den nye kollektion “Town” er super hyggelig med de små bygninger, vejbaner, biler og træer, som giver bObles flere muligheder.

Town-kollektionen er skabt til familiens lille arkitekt, som en hyldest i børnehøjde til Norden og de nordiske byer København, Stockholm, Oslo, Helsinki og Tórshavn. Her kan tumles, vippes og siddes på byens tage og leges kreativt med de forskellige Town-dele, så barnet kan bygge sin egen lille by.

 

Town City Tower:

Town City Tower kommer I to dele, som kan bruges sammen eller hver for sig. Fx kan de bruges som små skamler til at sidde på eller til at gå balancegang. Hvis man trækker den lille del lidt ud, kan de også bruges som en lille trappe. Den kan nemt indgå sammen med de andre bObles i en stor tumlebane, eller de kan indgå i leg med vejbanerne, som også er en del af den nye kollektion “Town”. Her kan tumlemøblet agere bygning sammen med de andre huse.

Town Road Floor:

Er fine vejbaner lavet som det “klassiske” tumlegulv, vi alle kender til de små børn –  felter som sættes sammen til et større tumleunderlag. I stedet for blot at være tumlegulv, er der lavet vejbaner, som kan sammensættes på forskellig måde og danne rammerne for ens “by”. Det indbyder til kreativ leg, kolbøtter og hygge på gulvet. Hvis man ikke vil bruge det som vejbaner, kan tumlegulvet blot vendes, og man vil have et neutralt tumlegulv. Barnet får rig mulighed for at bruge sin fantasi og sammensætte vejbaner som de ønsker, bygge aflangt, rundt om hjørner eller sammensætte det med flere sæt, hvis man ønsker en kæmpe by. Jeg synes, det er en super god ide med vejbaner som tumlegulv, da det sidder godt sammen, og barnet kan sidde og lege på dette tumlegulv uden at blive kold.

Town cars mini og Town Trees mini:

Town Cars mini er små biler, der kan køre rundt på tumlegulvet og finde vej hen til de forskellige bygninger. Træerne kan sættes rundt på vejbanen og er med til at skabe den helt perfekte lille mini by.

Town House:

Kan bruges som en lille skammel, og hvis den vendes på hovedet, bliver det en skammel der vipper, som dermed bliver mere udfordrende for barnets motorik. Town House kan som de andre dele, bruges alene eller sammen med de andre og indgå i den lille mini by.

bObles Town stimulerer både fantasi og motorik, samtidig med, at den giver anledning til. samtale mellem barn og voksen om barnets plads i verden, det nære miljø og trafikregler.

Town Road Floor indbyder til kreativ leg, kolbøtter og hygge på gulvet. Dit barn kan bruge vejbanerne til at bygge sin egen by. Town legegulv er perfekt til både aleneleg og sammen med andre.

Børnene er helt vilde med det nye bObles, og de bliver brugt dagligt. Både som mini by, men også som tumlemøbler. De er dejligt lette at flytte rundt på og kan dermed let agere ekstra stol eller taburet. De fine afdæmpede farver passer fint ind i stuen og generer ikke øjet. Jeg elsker, at de er så lette at holde rent, og mulighederne er mange. Materialet i EVA-skum er super lækkert, og selvom Bille er ekspert i at bide i de små biler og træer, så skal jeg ikke være bekymret for, at han tager skade.  

bObles er bare super fede tumlemøbler, som vi vil bruge mange år endnu.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  bObles Town er super fine tumlemøbler. Denne kollektion giver nye muligheder og indbyder til hygge og kreativitet. 

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er helt i top! Dog kan små børn let bide mærker i de mindre dele.

Pris: MEGET GOD – bObles har mange forskellige priser, og de er til den dyre side. Men det er også tumlemøbler som virkelig holder og kan bruges i rigtigt mange år. Derudover er de lette at sælge igen, hvis man en dag ikke skal bruge dem mere.


Michelle fortæller:

Vores yngste søn Elijas har været så heldig at få lov til at teste det nye bObles Town. bObles Town giver dit barn mulighed for at bygge sin helt egen lille by. Med vejnet af et skumgulv, små og store huse samt fine små biler. bObles Town kommer i de fineste støvede farver, som jeg som mor er hel pjattet med.

bObles Town har været et hit herhjemme lige siden Elijas åbnende pakken for en måendes tid siden. Han synes, det er så hyggeligt at flytte rundt på de små og store huse og køre med de små biler rundt på vejnettet. Han bygger også lange forhindringsbaner med de store huse samt bruger dem som skammel. 

De små biler bruger han også som badedyr, de små bObles er supervelegnet at have med i badekarret. De kan flyde, suger ikke vand og et kæmpe plus, der er ikke hul i dem, så de samler ikke vand inden i sig. Som mange andre badedyr gør, hvilke er superuhygiejnisk. Så jeg som mor er også bare helt vildt begejstret for bObles.

Elijas kan i hvert fald godt godkende bObles nye Town serie. Som har skabt mange times leg herhjemme den sidste måneds tid, et virkelig godt julegaveønske.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, Elijas leger/bruger bObles Town hver dag, både som legetøj men også praktisk som skammel, når der er noget han ikke kan nå.

Holdbarhed: MEGET GOD, De holder rigtig godt, også selvom han går på dem, når han bygger baner. 

Pris: GOD, bObles Town serien spænder bredt i pris. De små biler kommer i en pakke med 3 stk. til 99,- og det største hus til 799,-. Du kan faktisk få små træer til kun 69,-, så det er priser, hvor de fleste kan være med. 

Kvalitet: MEGET GOD, bObles har ry for deres høje og gode kvalitet, og jer er bObles Town ingen undtagelse.

 


Vores tester Mie har sammen med sin datter Naomi på 5 år og sin søn Joseph på 3 år testet nyt tumlelegetøj fra Bobles fra deres nye kollektion Town.

Mie fortæller:

Vi har testet tumlelegetøj fra Bobles nyeste kollektion kaldet Town. Bobles’ designs er altid stilfulde og fine, og derfor gør det ikke noget for mor og far, at de bliver stående i stuen, da det faktisk pynter lidt.

Både Naomi og Joseph har glæde af at lege med det, og især det nye tumlegulv er et hit hos børnene, men også behageligt at lege på, og det kan bruges i mange forskellige lege og sammenhænge.

Kun fantasien sætter grænser med tumlemøbler og -legetøj fra bobles, og især disse produkter fra deres nye kollektion. Joseph elsker at lege med bilerne og lave baner med tumlegulvet. Naomi bruger tingene til at lege med bamser og Barbie, hvor det bliver til en lille by med hus og biler. Da det jo også er tumlemøbler, kan de små huse også bruges som små skamler, men kan sidde eller vippe på, hvilket børnene elsker.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Da Bobles betragtes som dansk design for mange, vil jeg mene, at nytteværdien er god. Deres design er altid flotte og stilfulde, som altid passer i ens egen indretning.

Holdbordhed: MEGET GOD – Materialet og kvaliteten er som altid i top. Derfor holder alt fra Bobles i mange år. Derudover er det nemt at rengøre med vand og sæbe.

Pris: GOD – De ting, vi har fået, koster tilsammen i alt omkring 2.000 kr. Det er til den dyre side, men man ved, at man får kvalitet, design og holdbarhed med i prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er som altid god. Vi har i flere år haft forskellige tumleting til vores børn fra Bobles, og det holder bare i lang tid, da kvaliteten er i top.


Trine fortæller:
Vi har i det sidste stykke tid testet den nye super fine kollektion fra Bobles, der hedder Town. Det er et legegulv med bilbane og dertil hørende biler, huse og træer.
Det hele er i super flotte dæmpede farver, der passer rigtig godt ind i vores stue. Tit er legetøj meget iøjnefaldende og måske ikke særlig pænt at have stående, men det er faktisk ikke tilfældet med dette. Det syntes jeg betyder ret meget, når det står fremme hele tiden. Det skal også lige nævnes, at der er flere forskellige faver og modeller af huse, biler og træer man kan vælge i mellem, så man kan helt selv sammensætte som man har lyst 🙂
Udover at man jo selvfølgelig kan lege bilbane mm., så har det også andre funktioner. Husene kan bruges til at øve balance, hvilket min søn på 7 år syntes er super fedt.
Man kan også lægge gulvet på forskellige måder og stable de små biler oven på hinanden. Det er noget børnene har fået meget tid til at gå med.
I det hele taget er der bare super meget god leg i denne kollektion. Og igen så er bobles bare perfekt, hvis man skal øve motorik med de små.
Vi har herhjemme børn på 1, 7, 10 og 12 år, og alle 4 har været med til at lege og udfolde sig med det nye bobles, hvilket fortæller lidt om, at det er sjovt for børn i mange aldre:)
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD. Det er fantastisk til alverdens leg og motorik.
Holdbarhed: MEGET GOD. Holder godt og er nemt at rengøre, hvis det skulle blive beskidt.
Pris:  GOD. Bobles koster lidt, men det er også kvalitet, du betaler for. Det er noget, der kan holde i evigheder, hvis man passer på det.

Kvalitet: MEGET GOD.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Tupperware, EZ Speedy og Silikoneforme