TEST af Tupperware, EZ Speedy og Silikoneforme – Testfamilien
TEST af Twinkly kunstigt juletræ m/lys fra Lampeguru.dk

TEST af Tupperware, EZ Speedy og Silikoneforme

Flere af vores testere har testet Tupperware, EZ Speedy og Silikoneforme. Her kommer deres anmeldelser:


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius på 6 testet produkter fra Tupperware.

Følgende produkter er testet:

Tupperware har altid været en del af køkkenet hos os. Jeg husker det helt tilbage fra min barndom, hvordan min mor havde meget Tupperware. Derfor er det også en fornøjelse og lidt nostalgi at få lov at teste netop Tupperware. Tupperware skaber produkter i høj kvalitet, som er multifunktionelle, og produkter som gør hverdagen nemmere. 

I mere end 70 år har Tupperware skabt historie. Designteamet hos Tupperware skal sørge for at have fingeren på pulsen og hele tiden udvikle produkter, som passer til forbrugernes livsstil. Tupperware har en passion for at skabe banebrydende produkter både hvad gælder innovativt og elegant design.  

EZ Speedy er virkelig funktionel og særligt i disse tider, vi lever i lige nu, hvor elpriserne er høje. Med EZ Speedy kan du nemlig helt uden brug af el piske alt fra æggehvider, flødeskum, pandekagedej mm. Dette gøres nemt ved 2-gearsystemet, som gør det let at blande eller piske ingredienser hurtigt sammen. 

Designet er transparent og med måleenheder. Det medfølger en tragt, som er særlig god til f.eks. mayonnaise, da du nemt undervejs kan tilføje olien stille og roligt. 

EZ Speedy har to gear. Gear 1 er særlig velegnet til flødeskum, æggehvider, pandekagedej mm. Gear 2 er særligt velegnet til marengs, smørcreme, mayonnaise og dej. 

Lille rund silikoneform er blevet brugt flittigt. Formen er fremstillet i et let og fleksibelt materiale, hvilket gør det nemt at arbejde med. Desuden køler materialet hurtigt ned, og dermed forhindres brød, kager, marengs mm. at sætte sig fast. 

Silikoneformen tåler både kulde og varme helt fra -25 C til +220 C, og det kan anvendes både i ovn, fryser, køleskab og mikroovn. 

Formene er virkelig gode at bruge til små kager, men også til at lave lagkagebunde. De er virkelig nemme at bruge, da kagerne ikke hænger fast, og så er de nemme at rengøre. 

Endnu engang er det virkelig produkter som både er funktionelle og i en super kvalitet. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkter er virkelig gode og anvendelige i hverdagen. Det er produkter, der er nemme at bruge og meget funktionelle. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Tupperware har virkelig god holdbarhed. Produkterne kan bruges igen og igen. Hvilket jeg også kan huske min mor altid har sagt. 

Pris: GOD – Tupperware er virkelig god kvalitet og har en god garanti. Pris og kvalitet hænger virkelig samme i dette tilfælde.  

Kvalitet: MEGET GOD – Tupperware er virkelig i god kvalitet – det kan holde længe og uden slidtage. 

 


Vores tester Sabrina har testet – Tupperware, EZ Speedy og Silikoneforme

Sabrina fortæller:

Da vi åbnede kassen med tupperware gik vi straks i gang med at samle EZ Speedy, så den var klar til brug, når vi skulle lave en lagkage næste weekend med hjemmelavede bunde, bagt i silikoneformene.
Hele familien deltog i piskning af flødeskum, fordi det tog alligevel sin tid at få pisket 0,5 l. piskefløde. Børnene syntes, det var sjovt og prøve at piske det med hænderne kontra en el-pisker.
Da vi skulle piske æg og sukker sammen til en æggesnaps, der kom el-piskeren altså i brug, fordi det kunne den ikke helt klare eller havde jeg nok bare ikke tålmodighed nok.

 

Med EZ Speedy kan du røre og piske alt fra æggehvider og flødeskum til tykkere blandinger som dej. 2-gearsystemet gør det legende let at piske og helt uden brug af strøm, og det er jo ideelt med disse høje strømpriser, der er for tiden.

Beholderen er transparent og med måleenheder for hver 50 ml op til 1,2 l. Jeg kunne godt savne, at det røde låg også var transparent, så man kunne holde øje med, hvornår flødeskummen var pisket nok, i stedet for man skal åbne låget for at kigge undervejs, så det ikke bliver overpisket.

”Gear 1 er særligt velegnet til: Flødeskum, æggehvider, tilberede omeletter, pandekagedej og kolde dessertsaucer. Gear 2 er særligt velegnet til: Deje, marengs, smørcreme og mayonnaise.”

Tupperwares silikoneforme kan bruges i ovn, fryser, køleskab og mikroovn. Formene tåler temperaturer fra -25◦C til +220◦C. Formene er fremstillet i et let og fleksibelt materiale, som gør dem nemme at arbejde med.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – Jeg er stor fan af silikoneformene, og det er nogle jeg vil komme til at bruge igen. Men jeg tvivler på, at jeg kommer til at bruge EZ Speedy igen, da jeg ikke helt synes, den lever op til forventningerne om, hvad den kan piske, så det bliver ordentligt.

Holdbarhed: MIDDEL/GOD – Tupperware er jo kendt for at holdbarheden er virkelig lang, og jeg er ikke i tvivl om at silikoneformene holder længe, fordi de er i god kvalitet. Men jeg er til bange for om EZ Speedy, selve piske stængerne kan holde til det hele, som man kan piske, så de ikke bukker for meget. Den virker bare mere skrøbelig i forhold til, hvis man f.eks. taber den på gulvet.

Pris: MIDDEL/GOD – Små silikone forme koster 199 kr., og det synes jeg er en fair pris, fordi de er hverken for store eller for små. Dem ville jeg godt selv købe. Prisen for EZ Speedy er 579 kr., og det er for dyrt kontra, hvad den kan i forhold til en el-pisker, som kan klare tingene på kortere tid.


Vores tester Jeanette, har sammen med sine børn på 4 og 6 år testet to produkter fra Tupperware. Tupperware EZ Speedy og Tupperware lille silikone form.

Jeanette fortæller:

Vi har testet denne geniale EZ Speedy, som kan piske flødeskum og æggehvider, samt blande forskellige deje. Når man bager sammen med børn kan sådan en dej/skum med elpisker godt være alle andre steder end i skålen, men med denne smarte løsning, så sprøjter den ikke ud over det hele. Derudover er det også et must i denne tid med dyre elpriser. De små silikone forme fra Tupperware er virkelig også lækre, de slipper så nemt, og de bliver ikke misfarvede.

EZ Speedy: Nu har både begge børn og jeg afprøvet EZ Speedy. Den er nem at betjene af os alle. Den fyldes med f.eks. fløde, og derefter pisker man på forskellige niveauer, og man kan flyde mere væske i den løbende med den tilhørende tragt.

Lille silikoneform: Malthe og Emilie kunne selv få kagen ud af formen uden de gik i stykker, fordi de slipper så nemt. Det var en fornøjelse, at de kunne være med til det hele.

Begge børn er meget imponeret over, hvordan de selv kan piske med håndkraft på ingen tid, og samtidig selv få kagerne ud af formene uden de går i stykker.

EZ Speedy:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den bliver brugt hver gang der skal piskes eller blandes noget.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden EZ Speedy er meget god. Den har været brugt flere gange og været igennem opvaskemaskinen, og den er stadig som ny, og den har har også kunnet holde til en tur på gulvet.

Pris: MEGET GOD – Normalpris 579 kr. Jeg synes prisen er rigtig god i forhold til nytteværdi, holdbarhed og kvalitet. I disse tider med høje elpriser, så er der ihvertfald penge at spare ved at bruge denne i stedet.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten EZ Speedy er i top, da den kan holde til lidt af hvert.

 

Lille silikoneform:

Nytteværdi: MEGET GOD – Der er til mange kager i de forme.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden er meget god, selvom de har været brugt flere gange, ser de ud som nye.

Pris: MEGET GOD – Normalpris 199 kr. Jeg synes, prisen er rigtig god i forhold til nytteværdi, holdbarhed og kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten på silikone formen er i top, da den kan holde til lidt af hvert.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Twinkly kunstigt juletræ m/lys fra Lampeguru.dk