TEST af A-derma Exomega CONTROL – Testfamilien
TEST af bObles Town

TEST af A-derma Exomega CONTROL

Flere af vores testere har den seneste måned testet cremer fra A-DERMAS Exomega CONTROL serie. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes børn Elin (3), Vitus (5) og Bille (15 mdr.), som alle har atypisk eksem, testet cremer fra A-derma.

Følgende er testet:

  • Exomega CONTROL Foaming Gel
  • Exomega CONTROL Cream
  • Exomega CONTROL spray

Anne-Louise fortæller:

Mine 3 yngste børn lider alle af børneeksem og har atopisk hud. Deres eksem kom allerede i udbrud, da de var få uger gamle. Pt. er Vitus og Bille værst ramt, men de bliver alle 3 smurt dagligt for at holde eksemen mest muligt i bero. Vi har før testet A-Derma, og vi er storforbrugere af deres cremer. Derfor var denne test yderst kærkommen.

Exomega CONTROL Cream er en super skøn creme, som vi også allerede kender godt. Den virker ved at tilføre fugt for at genoprette hudens smidighed og velbefindende. Den virker kløedæmpende og beroliger øjeblikkeligt og mindsker irritation forårsaget af tør hud. Den har 24 timers fugtgivende effekt, så man kan nøjes med en daglig påføring, hvilket er et stort plus, hvis man som os har børn, der ikke kan lide at få creme på.

Produktet har en effektiv og unik plantebaseret formulering og består af 95% naturlige ingredienser. Den består af Rhealba Havrekim ekstrakt og Filaxerine, som sammen har en dokumenteret virkning på tør hud og hud med atopi. Derudover indeholder den Bio Vect teknologi, der hjælper Rhealba Havrekim ekstrakten med at komme til de udsatte områder – hvilket betyder, at hyppigheden af udbrud af tørhed og irritation reduceres og bringes under kontrol. Den tilfører fugt og genopretter hudens smidighed. De virker kløedæmpende og beroliger øjeblikkeligt og mindsker irritation.

Exomega CONTROL Cream er altid fast ved vores pusleplads og bliver brugt dagligt. Lige for tiden kan vi holde både Elin og Vitus eksem nede ved daglig brug af denne. Billes eksem er meget i udbrud lige for tiden, så der bliver vi desværre nødt til at supplere med milde hormoncremer.

A-derma Exomega Control spray er en bodylotion på spray, så man hurtigt og nemt kan påføre creme på sig selv eller sine børn – børnene kan også selv være med her. Cremen har samme effekt, som man kender fra deres klassiske plejeprodukter i serien. Den tilfører fugt for at genoprette hudens smidighed, og den virker kløestillende og beroliger øjeblikkeligt samt mindsker irritation forårsaget af tør hud.

A-derma Exomega Control spray består af 97% naturlige ingredienser bestående af Rhelba Havrekim ekstrakt og Filaxerine, der tilsammen har en dokumenteret virkning på tør hud. Cremen kan bruges til spædbørn, børn og voksne. 

Vitus og Elin elsker begge denne creme, og det er blevet langt nemmere at få dem smurt uden den daglige kamp, og deres hud bliver efterladt dejlig blød. 

Generelt for de to cremer er, at de er utroligt lette at smøre ud, og de trænger hurtigt ind i huden, så man kan få tøj på og ikke virker klistret.

Som sagt elsker vi A-Derma herhjemme, og de får derfor vores varmeste anbefalinger.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De er alle tre utroligt gode og levede uden tvivl op til forventningerne. Børnenes hud er super blød, og Vitus og Elins eksem bliver holdt i bero.

Holdbarhed: MEGET GOD – De er drøje i brug, og pumpen og sprayen gør det nemmere at dosere mængden af creme. Dog bruger man hurtigt meget creme, når man har tre eksem børn. 

Pris: GOD  Jeg synes priserne er fair, da det virkelig er produkter i god kvalitet, og som har stor effekt på mine børns hud. (Priser fundet hos apopro.dk  Exomega Control Cream: 264,50,- , Flaming Gel: 103,50,- og Exomega Control Spray: 199,50,-) 

Kvalitet: MEGET GOD – Cremerne er lækre og indeholder en masse gode ting (95% naturlige). De trænger alle nemt ind i huden. Emballagen er fin i designet og er nem at bruge. Pumpen på cremen er super god, så man slipper for at kæmpe med fedtede cremehænder. 


Camilla fortæller:

Vi har faktisk brugt A-Derma’s creme og serier siden børnene begge var helt små. Jeg er vild med at deres produkter netop kan bruges af hele familien, og at de nærmest har en serie til et hvert behov.

Denne gang har vi skulle teste deres Exomega control serie, hvor vi har modtaget deres Exomega control Spray, Exomega Control Cremen og Exomega Control Foaming Gel.

Her har jeg specielt håbet på en virkning på mit eksem i ansigtet, som længe har plaget mig. Selvom serien er super lækker og virkelig nem at bruge, har jeg dog ikke opnået det ønskede resultat for mig selv. Dog har det til gengæld været muligt at holde begge vores ungers hud blød og lækker i efterårskulden. Begge børn har historik med børneeksem, men dette har vi altså ikke set noget til efter brug af Exomega Control serien.

Jeg er specielt imponeret over den nye Exomega control spray, som er en body lotion bare på spray. Den er så nem at bruge og fedter ikke. Derudover er den også drøj i brug og hurtig at påføre.

Jeg er specielt vild med A-Derma, fordi deres produkter passer til alle aldre og kan bruges af hele familien inklusiv den helt spæde baby. Altså er de allergivenlige, dermatologisk testet og fuldstændigt sikre at bruge. Uanset om du har problemer med eksem eller fugtmangel, så har A-Derma stort set altid løsningen. Desværre bunder mit personlige hudproblem bare ud i noget dybere end bare atopisk eksem, og derfor har det ikke kunne gøre den store forskel for mig. Men det er jeg helt sikker på at den kan for andre!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Hvis man har problemer med meget tør eller skallende hud, er cremen virkelig god til at genoprette eller bevare fugtbalancen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er virkelig drøje i brug og kan derfor holde længe, selv med påføring hver dag.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes bestemt, at prisen er rimelig i forhold til, hvilken kvalitet du får i produktet.

Kvalitet: MEGET GOD – A-Derma leverer virkelig en kvalitets creme til flere forskellige behov, og man er ikke i tvivl om hvad de står for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af bObles Town