TEST af forskellige produkter fra Randomshop.dk – Testfamilien
TEST af A-derma Exomega CONTROL

TEST af forskellige produkter fra Randomshop.dk

Flere af vore testere har testet produkter fra Randomshop – deriblandt Scratch Map, Whisky Stones og Rummybrix.

Vore testere Klaus og Dorthe fortæller:
Da testen for Randomshop kom, vidste vi allerede på forhånd, at der var lagt op til flere hyggelige stunder, både for os og for familie og venner.
Vi har flere gange fundet både Scratch Map, Whisky Stones og Rummybrix frem igen. De bringer både hver for sig, men især sammen, hygge i huset.
Scratch Map:
Verdenskort som skrabes
Kortet er egentlig bare et stort verdenskort. Med Scratch Map kan du vise både dig selv og dine rejsefæller, men også alle andre, hvilke dele af verden, du har besøgt og holder mest af at besøge.
Vi har både skrabet, set feriebilleder og ferie souvenirs, fordi Scratch Map får os til at huske på alle de sjove – og indimellem knap så sjove, oplevelser, vi har, når vi rejser ud og besøger både nære og fjerne egne af “verdenskortet”.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterie: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.
Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen.
Nytteværdi: God. Mange kan bruge det. Kortet ligger op til mange hyggelige og sjove timer med ferieminder.
Holdbarhed: Middel. Det kan være svært ikke at skrabe for meget. Der kommer meget nemt skrabe mærker på kortet.
Pris: God. 119,95 kr. Kan bruges i mange år.
Kvalitet: God. Tykt og holdbart materiale
Whisky Stones: 
En rigtig god ide til dem, der drikker whisky og cognac. De er allerede blevet brugt flere gange med stor fornøjelse. Stenene er små, praktiske, er nemme at rengøre – og bedst af alt, så drypper de ikke.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god. Mange kan bruge de små whisky sten. De er nemme at opbevare og håndtere. De holder væsken kold i lang tid og fortynder ikke.
Holdbarhed: Meget god. Ved at benytte den lille pose til opbevaring, kan de benyttes igen og igen.
Pris: Meget god. 69,95 kr. Kan bruges i mange år.
Kvalitet: Meget god. Granit.
Rummybrix :
Rigtig hyggeligt familiespil fra 2-4 spillere. Rummibrix spilles ved at danne rækker af tal, enten fortløbende tal i samme farve eller samme tal i forskellige farver.
Vi har spillet det med både børnebørn og venner og hver gang har det være lige fornøjeligt.
Tror måske man skal danne par, hvis man skal spille med en 4-årig, som er den anviste minimums alder.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – Mange kan bruge det. Et virkelig sjovt spil når både børn og voksne skal spille sammen.
Holdbarhed: God – Kan spilles altid.
Pris: Meget god – 99,95 kr. Billigt i forhold til kategorien.
Kvalitet: God – Tykt og holdbart plastikmateriale. Kan bruges i mange år.

Vores tester Helle har testet produkter fra Randomshop.

Vi har modtaget en pakke fra Randomshop med hele fire ting til test. Må sige at sortimentet fra Randomshop spænder bredt – det var både whiskysten til afkøling af drinks, en køletaske og to spil vi modtog til test.

Rummybrix


Et hyggeligt spil hvor de fleste nok vil kende dele af reglerne i forvejen, fordi det er bygget op på samme måde som kortspillet Rummy (og til dels kortspillet 500). Det er et børnevenligt spil, hvor man ikke vinder ved at være en stor strateg, men derimod ved at kunne huske, hvilke muligheder, der er for at lægge ned, og så arbejde med de brikker man har på sit bræt.

Et super spil når man har børnebørn i forskellige aldre, hvor ikke alle er nået lige langt med den strategiske del af hjernen 😉
En lille smule træls at spillereglerne kun var på engelsk, men ikke træls nok til at ødelægge spilleglæden.


Uno Spin


De fleste børnefamilier kender spillet Uno, som kan underholde både store og små. Denne udgave hvor der er tilføjet et drejehjul gør spillet endnu mere levende og spændende. Man kan her ikke forudse spillet på samme måde, og man kan heller ikke sidde med ’en god hånd’ og regne med at sejren er hjemme. Drejehjulet har nemlig flere ’fælder’ undervejs – bl.a. ’træk kort op indtil du får en grøn’, eller ’alle spillere bytter kort’.Man kan også blive pålagt at vise sine kort frem til modspillerne, så det giver på alle måder et helt nyt twist til spillet.

Vi havde fire børnebørn (7-11 år) til at være med til at teste, og de var alle enige om at det var sjovere end almindeligt Uno. Dog ville det igen have været dejligt med spilleregler på dansk.


Whisky stones


Flotte mørkegrå granitsten der kommer i en fin lille stofpose med snøreluk, så der er styr på stenene i fryseren.
Det geniale ved stenene er, at når de erstatter isterninger, så bliver det man drikker ikke tyndere og tyndere efterhånden som isterningerne smelter.

Vi testede dem bl.a. en sommeraften i en god rom, og må sige at fornøjelsen ved smagen uden fortynding vejer højt i bedømmelsen.
Eneste minus er, at de ikke køler drikken helt så godt ned som isterninger gør.


Køletaske


En virkelig fin og meget handy køletaske. Tingene forbliver kølige meget længe – og så er den indrettet på ret genial vis.
Der er to kølerum idet den øverste del af tasken er et selvstændigt rum. Der er mulighed for at lyne skillerummet ned til hovedrummet af, så det bliver ét rum med større volumen.

Udover de to kølerum har tasken også hele 5 udvendige lommer (uden køl) – den ene endda med lukkeklap. Og så er der både bærehåndtag og bæresele med, så det er bestemt en taske der får vores varmeste anbefaling – vi har smidt alle andre små køletasker i husstanden ud, og går med denne fremover.

Nytteværdi:
Rummybrix: GOD – Hyggeligt spil som alle aldre kan deltage i.
Uno Spin: MEGET GOD – herligt twist på en gammel kending.
Whisky sten: MIDDEL – ærgerligt at de ikke køler så meget som isterninger, men smukke sten og dejligt, at drikken ikke fortyndes.
Køletaske: MEGET GOD – virkelig velfungerende og godt kølende mini køletaske.

Holdbarhed:
Rummybrix: MEGET GOD – Både paneler og brikker er af plast, så det forgår aldrig.
Uno Spin: GOD – Hjulet er af pap, så der er en vis risiko for skader ved meget brug.
Whisky sten: MEGET GOD – granitsten, så de forgår efter vores bedste overbevisning aldrig.
Køletaske: MEGET GOD – virker meget robust både i stof, indmad og lynlåse.

Pris:
Rummybrix: GOD – Kr. 99,95 er helt ok for dette hyggespil.
Uno Spin: MEGET GOD – Kr. 109,95 (pt nedsat til 59,95) er bestemt en fin pris.
Whisky sten: MEGET GOD – Kr. 69,95 er en fin pris for disse smukke sten.
Køletaske: MEGET GOD – Kr 99,95 er en billig pris for denne mini-køletaske

Kvalitet:
Rummybrix: GOD – materialet er af plast og fint glat – rart at røre ved.
Uno Spin: GOD – Kort og drejehjul er af god glat pap kvalitet.
Whisky sten: MEGET GOD – flotte sten.
Køletaske: MEGET GOD – Virker til at være virkelig god kvalitet.

 


Vores tester Jane & hendes familie har den seneste måned testet flere fine ting fra Randomshop og Pixojet.

Jeg modtog en fin pakke fra Pixojet, som indeholdt en akupunktur fakirmåtte og nakkepude, et UNO Spin spillesæt og en SERO Stylus Touch pen til smartphones og tablets. Endvidere fik jeg et par dage senere et verdenskort som skrabes – SCRATCH MAP.

Akupunktur fakirmåtte og nakkepude

Jeg modtog denne fine fakirmåtte og nakkepude i en stofpose, så den er nem at transportere med sig. Måtten er velegnet til at lindre smerter og spændinger forskellige steder i kroppen, herunder stiv og spændt nakke. Den skulle være med til at forbedre søvnkvaliteten, give energi, modvirke stress, spænding og angst, reducere fordøjelsesproblemer, mindske hovedpine, stimulere kroppens kredsløb og hjælpe kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Nu har jeg prøvet det i 1 måned, og jeg synes måtten er rigtig god. Bare 10 min om dagen hver dag gør en forskel. Jeg arbejder med computer meget af min arbejdsdag og kan mærke en tydelig forskel i spændinger i nakken. Bare følelsen af at blive ”groundet” og give sig selv de 10 minutters ro i en hektisk hverdag er fantastisk.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – måtten er virkelig med til at give mig ”ro” i hverdagen

Holdbarhed: MEGET GOD – virker som et solidt materiale den er lavet af

Pris: MEGET GOD – 329,95 kr. er måske en anelse dyrt, men hvis det betyder færre gange til en behandler (massør, kiropraktor eller lignende) er de godt givet ud.

Kvalitet: MEGET GOD – virkelig fint materiale den er lavet af

UNO Spin spillesæt

Vi kender og har spillet Uno utallige gange med vores børn gennem deres opvækst og stadigvæk. Nu fik vi muligheden for at teste det nye UNO Spin. Som udgangspunkt er det som det gode gamle – og så alligevel ikke. Der medfølger en plade med pil, som skal drejes når man har et spin-kort. Så er det dit held, som afgør om du får flere eller færre kort.

Vi skulle kun bruge et enkelt spil til at finde ud af symbolerne på spillepladen, som er ret selvforklarende. Spillet er aldersmæssigt sat fra 7 år, men tænker godt en lidt yngre ville kunne være med sammen med voksne.

Nu har jeg prøvet det i 1 måned og jeg synes at det er utrolig nemt at komme i gang med. Spillereglerne er jo som udgangspunkt de samme og specialkortene er nemme at kende med deres ”spiral” omkring værdien. Jeg tog spillet med hen til nogle unge mennesker på 13 år. De var lidt skeptiske, da jeg spurgte dem om vi skulle spille, men inden længe gik de op i det med stor iver.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – elsker at der sker noget mere end i almindelig UNO. Gør at også ældre børn vil være med til at spille

Holdbarhed: GOD – selve spillet er af en god kvalitet, men der mangler en ordentlig kasse til spillet

Pris: MEGET GOD – 109,95 kr. er en virkelig god pris for et spil og lige nu fås det endda til 59,95 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – samme gode kvalitet som øvrige UNO spil.

 

SERO Stylus Touch pen til smartphones og tablets

Touchpen på størrelse med en mindre kuglepen, vejer ikke ret meget og ligger godt i hånden. Den har et eksklusivt design, der passer perfekt til den elegante iPhone og iPad.

Nu har jeg prøvet det i 1 måned, og jeg synes, at pennen er rigtig god til min iPad. Jeg bruger den hver eneste gang, jeg bruger iPaden. Til gengæld får jeg den ikke brugt til min smartphone. Der virker det noget mere omstændigt end på iPaden.

Den vejer ingenting og ligger rigtig godt i hånden, og den er en virkelig god aflastning for hånden, hvor jeg ikke længere er så øm i tommelfingeren, som ofte er den jeg brugte.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – pennen er perfekt til iPad, men knap så meget til smartphones – har fjernet min ømhed i tommelfinger

Holdbarhed: MEGET GOD – umiddelbart virker den ikke, som noget der vil gå i stykker

Pris: MEGET GOD – 39,95 kr. er en fair pris

Kvalitet: MEGET GOD – både fin og ligger godt i hånden

 

Verdenskort som skrabes – SCRATCH MAP

Med dette verdenskort kan du vise, hvor i verden du har været. Du skraber det land du har været i, og det har så en anden farve, hvilket gør det nemt at se, hvor i verden man har været.

Kortet bliver leveret i et beskyttende rør, som gør at det ved modtagelsen er rigtig fint. Det måler 87,5 x 52 cm og kan fint hænges op på væggen med dobbeltklæbende tape, da det ikke er så tungt, men det kan også komme i en skifteramme.

Nu har jeg prøvet det i 1 måned, og jeg synes, at det er fedt at få skrabet de lande, jeg har været i, men jeg kunne godt tænke mig, at kortet var dobbelt så stort, da jeg ofte er på storbyferie, og derfor nøjes med at skrabe en del af landet.

Jeg har netop været afsted til Italien, og syntes det var fedt at kunne skrabe landet og fortælle, at jeg skulle derhen.

Kortet ser rigtig pænt ud på væggen, og det er nemt at se, hvor man har været henne og drømme om, hvor man skal hen næste gang.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – elsker at kunne se både, hvor jeg har været, men også hvor jeg gerne vil hen

Holdbarhed: MEGET GOD – kortet kan nemt holde til, at man skraber på det

Pris: MEGET GOD – 119,95 kr. er en meget fair pris

Kvalitet: MEGET GOD – kortet er trykt på papir af virkelig god kvalitet


 

Vores seniortestere Kirsten og Bernd har testet et Scratch map fra Randomshop. De fortæller:

Vi har altid rejst meget, så testen af dette Scratch map passer rigtig godt til os. Et Scratch map er et verdenskort, hvor man skraber de lande, man har rejst i. Det giver et godt overblik over, hvor stor (eller lille) del af verden, man har besøgt.

Vores børnebørn elsker, når vi fortæller om vores rejser og med et Scratch map er det super nemt at vise dem præcis, hvor det land, vi snakker om, ligger. Vi har bl.a. haft dem med på ferie i Spanien. Derfor det er nok det land, de allerhelst vil høre om. De er nu helt med på, at Spanien er et af de lande, der er blåt på kortet.

Det er et temmelig stort arbejde, at skrabe verdenskortet, hvis man har besøgt mange lande, og de skal skrabes på én gang. Et ”værktøj” med en fin spids til at skrabe alle de små lande, øer, halvøer m.v. kan anbefales, og så giver det en del fnuller, som man kender fra et almindeligt skrabelod. Når alt det er sagt, så er det rigtig sjovt at se, hvordan kortet udarter sig i processen.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen af skrabekortet:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er et meget overskueligt kort, der giver et godt overblik over, hvor man har rejst. Eventuelt en gaveidé til et par, der lige flytter sammen, så de kan skrabe deres fælles rejser fra starten.

Holdbarhed: MIDDEL – Det er forholdsvis nemt at beskadige skrabelaget, så der kommer streger/mærker steder man ikke lige ønsker.

Pris: MEGET GOD – Prisen er overkommelig og meget rimelig.

Kvalitet: GOD: Kortet er trykt på tykt, lidt blankt materiale, men det har det med at rulle sammen igen. Derfor anbefaler vi, at det enten sættes i en ramme uden glas foran, eller at der bruges plakatskinner.


Marlene fortæller:

Jeg har været så heldig at få lov at teste 2 meget forskellige produkter fra Randomshop.

Det ene er en akupunkturmåtte, og det andet er en Sero 2-in-1 Stylus touch pen.

Akupunkturmåtten har flere gode egenskaber, helt som akupunktur også har.

Den lindre smerter, spændinger, giver bedre søvn, modvirker stress og angst, giver energi og reducerer fordøjelsesproblemer. Altsammen noget vi gerne ville have glæde af.

Jeg lider tit af hovedpine og spændinger i nakke og skulder. Med akupunkturmåtten oplever jeg en kraftig varme i nakken og skulder, hvilket føles rigtig rart.

Min mand har ofte ondt i ryggen, men efter at have brugt akupunkturmåtten har han fået det meget bedre.

Vi er meget glade for akupunkturmåtten. Den er meget nem at bruge og samtidig fylder den ikke meget. Når man har benyttet den lidt giver den en behagelig følelse af velvære og varme. Vi slapper godt af, når vi ligger på måtten, og derved får vi en rolig stund i en tit meget travl hverdag.

Vores vurderingen bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – den giver varme og velvære, og den kan bruges alle steder på kroppen

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – virker meget holdbart, og der medfølger en god pose at lægge måtte og nakkepude i.

Holdbarhed: MEGET GOD, kvaliteten virker rigtig god.

Kvalitet: MEGET GOD. Det hele virker til at være i god kvalitet.

Touch pen:

Pennen har en blød dut i enden, som man bruger til at duppe med på skærmen. Derved kan man nemt skrive, like, flytte osv på skærmen. Modsat den bløde dut er der en hætte, hvor der gemmer sig en god kuglepen.

Er vildt glad for touch pennen. Da mine fingre tit er stive og ømme, så er den super at bruge og skåner mine fingre, fordi den er nem at holde, og nem at bruge. Får slet ikke så stive og ømme led med brug af pennen.

Vores vurdering er:

Nytteværdi: Super høj, ligger godt i hånden.

Holdbarhed/kvalitet: den er stadig efter 2 mdr. brug lige så fin og ser helt ny ud.

Kvaliteten virker rigtig god og holdbar.


 

Vores tester Heidi har testet USB Eye Protection lampe fra Randomshop 

Leder du efter en lampe med et lys som beskytter øjnene, har et godt lys og samtidig er stilren og elegant, kan jeg varmt anbefale denne LED lampe fra Randomshop.

Jeg har været utrolig glad for at bruge lampen, da mine øjne til tider godt kan være lysfølsomme. Den har flere forskellige lysfarver at vælge mellem, så som et klart hvidt lys, et dæmpet gult lys eller et blåt led lys. Samtidig har den et centreret lys som ikke vil genere andre omkring, når den er i brug. 

De forskellige lysstyrker kan reguleres på et touchpanel. Den er fremstillet i et bøjeligt gummi materiale, så den nemt kan tilpasses efter behov.

Lampen har et meget stilfuldt design, som passer fint ind i de fleste hjem. Da den oplades med USB stik, er den men at tage med f.eks., til hyggelæsning på terrassen, skal være kreativ med hobby ting, som sengelampe eller hvor som helst der er brug for en lyskilde. 

Lampen fås i hvid/sølv, hvid/guld og sort/sølv og leveres med USB ledning. Lyser mange timer på en opladning. 

I dette tilfælde bliver vurderingen.

Nytteværdi: MEGET GOD – En yderst anvendelig praktisk lampe, som er nem at transportere rundt

Holdbarhed/Kvalitet: GOD – Produceret i et lækkert stål materiale og et bøjeligt anvendelig gummi materiale (skal dog passe på ingen vrid)

Pris: GOD – 399, kr. får man en kvalitets lampe i et flot design.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af A-derma Exomega CONTROL