TEST af Kreafunk aGROOVE+ – Testfamilien
TEST af lyskæde Twinkly fra Lampeguru.dk

TEST af Kreafunk aGROOVE+

Flere af vores testere har den seneste måned testet højtaleren “aGROOVE +” fra Kreafunk.  


Vores tester Anne-Louise har testet en højtaler fra Kreafunk – nemlig nyheden aGROOVE+. Højtaleren findes i 5 forskellige farver, og vi har testet den i “Dusty Rose”. Højtaleren koster 799,95 kr.

Anne-Louise fortæller:

Denne højtaler kom ind af døren og straks var der kamp om den. Jeg havde tænkt den skulle have plads på badeværelset, men vores datter, Silje på 8, havde andre planer: “Mor, den passer jo perfekt ind til mit værelse med den lyserøde farve!” – og ja – hun havde ret. Derfor endte højtaleren derinde, og så er den kommet med på badeværelset, når Silje er i bad.

Højtaleren er så fin! Den ser utroligt eksklusiv ud i dets design – sådan som det altid er tilfældet med produkter fra Kreafunk.

aGROOVE+ er en flot højtaler med mange fine detaljer. Den har et håndtag / hank, som både kan bruges til at holde den i på farten, men den kan også foldes ned og agere “fod”, når den skal stå. Man tilslutter musik via bluetooth hurtigt og nemt, og når først man har skabt forbindelse en gang, forbinder den automatisk herefter. Dens lyd er super god, selvom højtaleren ikke er stor, den kan i hvert fald spille rigeligt højt inde på Siljes værelse. Den er med stereo Play, som giver en fantastisk lyd i stereo. Den er let at have med på farten og kan derfor nemt tages med i haven, på boldbanen eller andet.

Den har en IPX5 rating, som gør at den også kan bruges i vådt vejr og ikke tager skade af at stå på badeværelset eller terrassen.

Fronten er lavet i stof, som er genbrugstekstil lavet af 98% plastikflasker fra Gabriel. Fronten i stof er med til at give den et eksklusivt look. Den kan spille i op til 30 timer på en opladning, hvilket gør det nemt at have den med uden at skulle tænke på opladning. For at få den fuld opladt igen, skal den være tilsluttet strøm i 4-5 timer. Den har en rækkevidde på på til 10 meter, hvilket gør det muligt for os at afspille musik fra min telefon ind til Siljes værelse, hvor højtaleren står, da hun ikke selv har mobil at afspille fra. Det har været en udfordring med mange andre højtalere, da rækkevidden ikke har været god nok.

Vi er super glade for højtaleren, som uden tvivl lever op til forventningerne og Silje elsker, at hun nu kan høre musik på værelset, når hun vil.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  aGROOVE er en fantastisk højtaler, skabt til at have med på farten. Den spiller super godt og har Stereo Play. 

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteteten er super god, og den ser eksklusiv ud. Derudover er den lavet med genbrugsplast.

Pris: MEGET GOD –Prisen er 799,95 kr., hvilket jeg synes er en god pris i forhold til, hvad man får.


Janie fortæller:

Vi har testet KREAFUNK’s aGROOVE+ højttaler i farven river blue (den fås i 5 forskellige farver)

Højttaleren er virkelig flot og lækker i udseendet, og så fremstår den i virkelig god kvalitet.

Fronten på højttaleren er lavet af blødt (genbrugs)tekstil, hvilket giver den et flot moderne udseende til hjemmet.

Den har en hank, som gør at den kan stå på et bord, men man kan også bruge hanken som et håndtag, hvis man gerne vil have den med ud af huset.

Teenageren i huset har af flere omgange haft den med på tur, som f.eks. Ud at cykle, hvor den hang på cykelstyret, men den har også været med ude på fisketur.

Højttaleren har en IPX4/5 rating, som betyder, at den sagtens kan tåle at blive ramt af vand, og derfor er det ingen hindring at have den med på cykeltur, strandtur eller fisketur.

Det er nemt at tilslutte sin telefon til højttaleren via Bluetooth og lyden er virkelig god.

Vi har ikke prøvet at køre den tør for spilletid, da vi oplader med jævne mellemrum, men KREAFUNK oplyser, at den har en spilletid med op til 30 timer på en opladning. Det tager ca. 4-5 timer at oplade den.

En lille nyttig info er, at højttaleren har stereo play, hvilket betyder, at hvis du køber en mere, så kan du forbinde de to højttalere og få musik i stereo i hjemmet.

Så kan der holdes fest.

Hjemme hos os er den også blevet brugt i flere forskellige situationer såsom, når køkkenet skal ordnes eller, når vi er i bad.

Vi er blevet meget glade for højttaleren, og den bliver brugt inde som ude.

Den er uden tvivl skabt til at blive brugt der, hvor man har brug for den.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Livet er bare sjovere med god musik lige ved hånden 🙂 

Holdbarhed: MEGET GOD – Vores erfaring og oplevelse er, at den er virkelig robust. Batteriet holder længe.

Pris: GOD –  799,95 kr – umiddelbart lige til den høje ende, men man får også meget for pengene. Man skal have det med i tankerne, at den er vandafvisende og derfor kan holde til at blive våd. 

Kvalitet: MEGET GOD – Generelt er KREAFUNK’s produkter af høj kvalitet, og denne højttaler er ingen undtagelse!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af lyskæde Twinkly fra Lampeguru.dk