TEST af lyskæde Twinkly fra Lampeguru.dk – Testfamilien
TEST af forskellige produkter fra Randomshop.dk

TEST af lyskæde Twinkly fra Lampeguru.dk

Vores tester Lea har testet lyskæden i multicolor med 400 lys fra Twinkly igennem Lampeguru.dk.

Lea fortæller:

Det hyggeligste ved den mørke tid er, når lyskæderne kommer op. Altså hvem kan ikke lide, når det bliver mørkere, og der i både haver og hjem bliver pyntet med lys. Jeg er i hvert fald kæmpe fan af at gå en tur og nyde de haver, som gør lidt ekstra ud af det, og nu kan det blive endnu vildere.

Med lyskæderne fra Twinkly kan jeg selv bestemme alt ved min nye lyskæde. Jeg kan selv bestemme, hvilken farve, hvilken styrke, om det skal lyse i takt til musik, eller jeg kan vælge et mønster, som lyskæden skal vise. Lyskæderne kan både bruges indenfor og udenfor, så alle behov kan stilles med den her lyskæde.

Lyskæden kan selvfølgelig sagtens lyse uden appen, og der er indkodet nogle farvespil på forhånd, som der sagtens kan anvendes, men hvis man rigtig vil i gang med at lege med lyset, og alle de fantastiske ting den kan, så skal der downloades en app.

I appen får man forbindelse med WIFI, og så er det ellers bare i gang. 

Indrømmet, jeg er ikke særlig teknisk, og jeg bøvlede noget med at få taget de billeder af selve lyskæden, for at tilrettelægge mit mønster på kæden. Endelig lykkedes det, og så kom jeg ind i et univers af forskellige mønstre og farver, muligheden for gøre farverne stærkere, eller svagere, muligheden for at være en bestemt farve, eller et vildt farvespil. Det er kun fantasien, som sætter grænser, og selvom jeg måske ikke er det mest tekniske menneske, så lykkedes det mig alligevel til sidst at blive ret begejstret for mit nye lysshow.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilie.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/ nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD, det er jo ikke et must at have sådan en kæde, men den er virkelig, virkelig smart, og der er ingen tvivl om, at der nemt kan skaffes ekstra point i nabolaget for flotteste lysshow.

Pris: GOD, lysene fra Twinkly er i den dyre ende, ingen tvivl om det. Men de kan også noget ekstra. Hvis man gerne vil give den lidt ekstra gas til juletræet eller have lidt ekstra power på børneværelset, så er den her kæde guld værd.

Kvalitet: GOD, fleksibel ledning, så man nemt kan sætte den op, både i træer, på vægge eller rundt om rørene. Derudover er der to ledninger fra stikkontakten, så der er flere muligheder, end den klassiske lange ledning.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af forskellige produkter fra Randomshop.dk