TEST af Gonge Hilltops Nordic og Flodsti Nordic – Testfamilien
LÅGE 2 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2022

TEST af Gonge Hilltops Nordic og Flodsti Nordic

Vores tester Line har sammen med hendes tre børn testet Hilltops og Balance/Flodsti Nordic fra Gonge.

Line fortæller:

Selvom vores børn er 2, 4 og 7 år gamle, så er Gonge legetøjet noget de alle tre kan finde glæde i. Legene er forskellige, men de har alle stor fornøjelse af at lave baner og udfordre sig selv og ikke mindst deres balance. Vi har testet både Hilltops og Flodsti, der sammen giver basis for en god og udfordrende bane. De høje Hilltops er ekstra udfordrende, og der trænes både balance og koordination, når der springes fra den ene til den anden. Sættet med Hilltops består af 3 toppe i forskellige farver og med forskellig højder, der øger sværhedsgraden i leg. Flodstien kommer i 7 elementer i forskellige farver, som er nemme at sætte sammen til en sti.

Gonge legetøjet er lavet i stærk plast, der gør, at de kan modstå lidt af hvert og sagtens kan tåle at blive glemt på græsplænen. De er desuden forsynet med gummi, så de ikke skrider på gulvet. Vi har modtaget produkterne i den nye serie Nordic, hvor farverne er afdæmpede, så de også passer fint ind i stuen. De kan stables, så de er praktiske at opbevare og ikke fylder meget.

Det er en fornøjelse at se, hvordan de tre kan være sammen om at bygge den helt rigtige og udfordrende bane, og så efterfølgende hjælpe hinanden med at ”gennemføre” uden at blive spist af krokodiller og andet farligt, der kan lure, hvis man vælter af banen. Samtidig med der leges, får de trænet en masse sanser og udvikler motorik, koncentration, kropsbevidsthed osv. Et kæmpe hit – vi har i hvert fald skrevet mere legetøj fra Gonge på ønskesedlen!

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD: Super godt med kombinationen af leg og læring.

Holdbarhed: MEGET GOD: Virkelig god holdbarhed. Vores ser stadig ud, som da vi modtog dem trods flere timers leg.

Kvalitet: MEGET GOD: Dels er det virkelig stærke materialer, og derudover er Nordic serien lavet i virkelig flotte dæmpede farver.

Pris – GOD: Flodstien koster 490 kr., mens Hilltops koster 640 kr., hvilket jeg synes er en helt fair pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÅGE 2 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2022