TEST af fodfilen PediCurve Solar – Testfamilien
LÅGE 4 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2022

TEST af fodfilen PediCurve Solar

To af vores testere har testet den helt nye PediCurve Solar fodfil.

Testfamilien.dk testede for nogle år siden den første udgave af PediCurve med succes.

De har nu udviklet den nye PediCurve SOLAR, som er miljøvenlig (som den eneste elektriske fodfil, som udelukkende kan lade sig gøre pga. deres patenterede PediGlas Teknologi.
Den nye PediCurve SOLAR er blevet opgraderet både mht. kvaliteten, design, motor kraft og fleksibilitet (både SOLAR ladet og USB stik, hvis det skal gå hurtigt).

Jancy fortæller:

“I en travl hverdag, hvor hamsterhjulet skal køre, så prioriterer jeg ikke mig selv, og slet ikke mine fødder. Derfor tøvede jeg ikke med at sige ja til, at teste denne fodfil fra PediCurve.

Pakken indeholder en elektronisk fodfil og to glasplader.

Jeg havde ikke hørt om denne fodfil før, så jeg har glædet mig meget til at teste dette produkt.

PediCurve Solar er en elektronisk fodfil, som er ledningsfri. Den bliver nemlig opladt af sollyset. Jeg er vild med at den er klimavenlig, da det betyder mere og mere i disse tider.

Den skal bruges på våd hud. Derfor er det oplagt at bruge den under badet, men det er også muligt at bruge lige efter et bad. Den er også oplagt til selvforkælelse f.eks. i forbindelse med et fodbad.

PediCurve Solar kommer med to glasplader. Den grønne glasplade er en grov fodfil. Den fjerner hurtigt og effektivt hård hud. Den hvide glasplade, som er en fin fodfil, bruges til at glatte huden, så den bliver rigtig blød og fin. De to glasplader kan hurtigt skiftes, da de blot skal klikkes af og på. Dette gør fodfilen brugervenlig.

Jeg glæder mig til at blive ved med at bruge PediCurve Solar. Jeg glæder mig især til sommer, hvor jeg skal rende rundt med bløde fødder i mine sandaler.

PediCurve Solar har 1 års brudgaranti. Jeg er vild med, at det er så nemt at passe og pleje ens fødder. Alt i alt er jeg super tilfreds med PediCurve Solar.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af PediCurve Solar:

Nytteværdi: GOD – Det er ikke et produkt jeg vidste jeg manglede, før jeg begyndte at bruge PediCurve Solar. Det er altid lækkert med selvforkælelse og hvem vil ikke have pæne fødder.

Holdbarhed: MEGET GOD – PediCurve Solar er holdbar i og med der er 1 års brudgaranti.

Kvalitet: MEGET GOD – Man er ikke i tvivl. Produkterne er top kvalitet.

Pris: GOD – Prisen er rimelig. Produktet koster 348 kr. Kvaliteten og holdbarheden taget i betragtning er det en god pris og alle kan være med. Lige nu giver koden “løven” 10% i rabat og fri fragt.


Vores tester Lea har testet fodfilen fra Pedicurve.

Lea fortæller:

Jeg har modtaget denne flotte fodfil fra Pedicurve, som mest af alt ligner et massageapparat, så jeg er ved godt mod. Egentlig skammer jeg mig lidt over at mine fødder ikke får den opmærksomhed som de fortjener, derfor har jeg glædet mig meget til denne test, og nu har jeg hele vinteren til at få lækre smørbløde fødder til sommeren.

Denne elektriske fodfil er en nyhed da den kører på solceller i stedet for strøm, der er dog mulighed for at oplade via USBstik, hvis det skal gå hurtigt. Men jeg er helt vild med ideen at kunne have noget elektronik uden at bruge strøm.

Pedicurve kommer med to forskellige typer eksfolierende glas, en grov og en finere, de kan nemt skiftes ud, og er nemme at rengøre under rindende vand efter brug. Faktisk skal fodfilen bruges i vand, så enten i badet, eller en ekstra forkælelse med fodbad, som måske netop kunne give følelsen af hjemmespa. Husk en lækker creme til bagefter.

Jeg er virkelig overrasket over hvor lækkert den her fil fungerer, måske det netop er fordi at den skal bruges på våd hud at den virker mere skånsom, faktisk var jeg helt i tvivl om den virkede ordenligt, men det gør den altså.

Jeg er fan, og jeg kommer til at bruge den en del, fordi den nemt kan klares i badet, og så kan den bare ligge klar og lade op, det er så smart.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD, fuldstændig genialt at have en elektrisk fodfil, som så endda kører på solceller, den er altid klar til at komme med, uanset hvor du skal hen.

Holdbarhed og Kvalitet: GOD, den er i lækker kvalitet, rar at holde ved, der skal hverken bruges batterier eller stikkontakt, og derfor er den helt genialt til at have med alle steder.

Pris: GOD, 348 kr. prisen ligger i den dyrere ende, men i forhold til de billigere jeg har brugt, og som i hvert fald ikke har givet mig det resultat som jeg har ønsket, så synes jeg pengene er givet godt ud. Plus der ikke er udgifter til hverken batterier eller strøm, da solcellerne klarer det hele. Koden løven giver i øvrigt lige nu 10% i rabat og fri fragt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÅGE 4 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2022