TEST af Tumletop fra Gonge i samarbejde med Legeakademiet – Testfamilien
TEST af Balancebrædder fra Gonge og NumberBlocks - Legeakademiet

TEST af Tumletop fra Gonge i samarbejde med Legeakademiet

Vores tester Lene har sammen med deres tvillinger på knap 24 måneder testet Gonges Tummelumske tumletop købt hos Legeakademiet.dk.

Som tvillingemor er jeg vant til ofte at skulle købe to af hver ting. Derfor var det genialt, da jeg så, at Tumletoppen havde en god diameter (Ø 80), og derfor havde plads til begge børn.

I begyndelsen skulle det røde “monstrum”, der nu fyldte godt i vores stue, ses lidt an, men hurtigt blev det en fast holdeplads for boglæsning og hyggestund med snacks efter vuggestuen. 

Selvom vores børn er tvillinger, så er de vidt forskellige. Den ene kan ikke få det vildt og højt nok, og den anden kan ikke lide noget med bevægelse. Generelt har vi haft lidt udfordringer med vores datter i forhold til motorik og bevægelse. Derfor blev jeg glad, da jeg læste, at Tummelusken er god til børn, da den kan stimulere deres labyrintssans. Vi har dog måtte tage det hele i små bidder, men hun er gået fra kun at kigge på den til nu at sidde i den mens den vipper fra sidde til side, og det er stort. 

Kun fantasien sætter grænser. 

Ud over boglæsning, har vi brugt det store skildpadde skjold til gemmeleg, tromme, rutchebane og leget vi var på vandet. Da Tumletoppen er lavet af hård plastik kan den bruges både indenfor, udenfor og på tages med i vandet – dette vil vi prøve til sommer. Derudover sørger kvaliteten for, at den kan bruges i foreninger, institutioner og dermed har mange gode leveår.

Tumletoppen kan bruges fra 3 år og op, men den findes også i en anden model Mini-nordic, der kan bruges til at det yngre publikum.

 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: God. Nem at anvende, ville dog ønske, at den kom i mere afdæmpede farver, da den virkelig er synlig og fylder meget i et rum 🙂

Holdbarhed/kvalitet: God. Den blev hurtigt ridset, men ikke noget som har nogen reel betydning for funktionen af snurretoppen.  

Pris: God. Koster 599, når den ikke er på tilbud. Umiddelbart virker det som meget for mig, når det “bare” er et stykke plastik. Men der er mange timers leg i, og produktet er lavet af en god kvalitet, tjener pengene sig hurtigt ind. Helt klart et godt godt ønske til fødselsdag/julegave eller barnedåb. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Balancebrædder fra Gonge og NumberBlocks - Legeakademiet