TEST af nytårsmenuen fra Smageriet.dk 2022 – Testfamilien
LÅGE 9 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2022

TEST af nytårsmenuen fra Smageriet.dk 2022

Annonce

3 af vores testere har testet årets nytårsmenu fra Smageriet, som har sammensat en lækker menu bestående af 4 nøje udvalgte retter.

NYTÅRSMENUEN INDEHOLDER:

  • Cremet jomfruhummersuppe med krebsehaler, brunoise af vintergrønt, cremefraiche, grøn olie og purløg. Serveres med stenovnsbagt brød.
  • Rørt rødbedetatar med trøffelmayo, sprøde rugbrødschips og frisee salat.
  • Tournedos af kalvemørbrad serveres med cremet selleripure, kartoffelfondant, glaserede mini porre, syltet bolchebeder og rødvinsglace.
  • Chokoladefondant med jordbærcoulis hertil vaniljesyltede havtorn, brombær og rabarber, frisk mynte og florsukker på toppen.

395 kr. pr. kuvert

Menuen kan bestilles fra 2 kuverter og leveres d. 30. december i tidsrummet 16.00-20.00.

FORRET

En lækker jomfruhummersuppe med krebsehaler, brunoise af vintergrønt og cremefraiche. Den smagte virkelig godt og til forretten kan anbefales en god hvidvin.

Ved siden af serveres der et stenovnsbagt kuvertbrød.

MELLEMRET

Mellemretten består af en rørt rødbedetatar, som er toppet med en cremet trøffelmayo, sprøde rugbrødschips og frisee salat.

Umiddelbart lyder det måske lidt specielt, men det smagte overraskende godt.

HOVEDRET

Til hovedret fik vi en sous vide tournedos af kalvemørbrad,  serveret med en cremet selleripure og en sprød kartoffelfondant. Som tilbehør fik vi glaserede mini porre, syltet bolchebeder og rødvinsglace. Virkelig lækkert stykke kød.

DESSERT

Desserten var en chokoladefondant med jordbærcoulis hertil vaniljesyltede havtorn, brombær og rabarber. Især rabarber var virkelig lækre – men vi kunne godt have savnet lidt is eller creme fraiche til. Så det kan man evt. selv tilføje.

Vi fik også en særlig menu til børnene bestående af:

  • Nachos med cheddarost og salsa
  • Mini-burger med oksekød, cheddarost og ketchup, hertil agurk/gulerodsstave og cherrytomater

Ungerne fik den samme dessert som de voksne, nemlig chokoladefondant med jordbærcoulis. Vi kunne godt have tænkt os, at der var en særlig dessert til ungerne også – nu hvor der faktisk er lavet en børnemenu.

Børnemenuen koster 100 kr. pr. kuvert

Alt i alt en nem og super lækker løsning. Der er en del forberedelse ift. de enkelte retter, det skal man lige være opmærksom på. Men det er klart en luksus, at alt er gjort klar på forhånd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÅGE 9 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2022