TEST af Subbook – hurtige og nemme fotobøger – Testfamilien
TEST af nytårsmenuen fra Smageriet.dk 2022

TEST af Subbook – hurtige og nemme fotobøger

Annonce//

Kender du Subbook, hvis ikke så gør du det, når du har læst dette indlæg. 

I dag tager de fleste folk rigtigt mange billeder, og som oftest ender disse billeder bare på telefonen. Måske overvejer du at lave en fotobog, men for mange kan det virke uoverskueligt og tidskrævende at kaste sig ud i. Subbook har dog gjort det helt enkelt, så alle kan være med.

Hos mange fotobogsydere kræver det mange timer foran skærmen at få sammensat sin fotobog. Der er mange valg, og det kan virke besværligt. Hos Subbook er det eneste du skal vælge dine billeder, hvor mange sider, hardcover eller softcover, samt layout til forside. Man laver helt enkelt bogen via Subbooks app (til enten Android eller iOS) – nemt, hurtigt og enkelt.

Bøgerne kommer kun i én størrelse, nemlig A5, og så er der mulighed for at vælge softcover eller hardcover. I softcover er der mulighed for at rumme 32-200 sider, mens hardcover kan rumme 32-120 sider. Når man har valgt kan man komme igang med at designe sin bog. Hardcover starter på 279 kr., og hver side ekstra koster 5 kr. Herefter skal man vælge sine billeder fra telefonen. Man kan med fordel på forhånd lave et album med de billeder, man skal bruge på telefonen, så det er endnu nemmere at komme igang med bogen.

Man vælger billederne og trykker “færdig”, og billederne bliver automatisk indsat i din bog – et billede per side. Den indsætter billederne kronologisk, så man ikke selv skal sidde og bøvle med det. Man har mulighed for at tilføje tekster under hvert billede, hvis man ønsker dette.

Når alle billeder er sat ind, og teksterne er skrevet (hvis man ønsker tekster), kan man vælge ens omslag, hvor der er 42 forskellige muligheder.

Herefter er bogen færdig! Nemmere bliver det ikke! Man udfylder ens oplysninger, betaler, og bogen bliver leveret direkte til din postkasse uden, du betaler fragt!

Med Subbook er der ingen undskyldning for ikke at få alle minderne gemt i bøgerne, så du kan tage dem frem og mindes med dine børn, og dem du holder af. Børnene bliver så hurtigt store, og de magiske øjeblikke er bare fantastiske at få ned i sådan en bog, lige som vi lavede fotoalbums i gamle dage.

Både børn og voksne elsker at se på billeder, mindes, snakke og samles om de gode stunder.

Hvem skal du lave en fotobog til? Vi lover det er nemt!

Hvis du skal nå at have en fotobog hjem inden jul, så er deadline for bestilling søndag d. 11. december inden midnat. Med koden Test50 får du 50% på din fotobog!

Hos testfamilien er vi vilde med Subbook! Det er hurtigt, nemt og kvaliteten er i top. Derudover planter Subbook et træ for hver bog du bestiller  i samarbejde med organisationen One Tree Planted – dette gør Subbook til et godt og grønt valg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af nytårsmenuen fra Smageriet.dk 2022