TEST af Campingagenten og Benimar Sport 340 autocamper (DEL3) – Testfamilien
TEST af MiaMily bæresele fra Amvina.se

TEST af Campingagenten og Benimar Sport 340 autocamper (DEL3)

Vores seniortester Elsebeth og hendes mand Thomas har testet en autocamper fra Camping Agenten i uge 32.

Elsebeth fortæller:

Camping Agenten har et højt serviceniveau og er garant for produkter og udstyr af virkelig høj kvalitet i lækkert design med optimal indretning, der gør campinglivet til en luksus ferie. Vi nød i fulde drag den frihed det giver at have ”huset” på ryggen og komme rundt og se nye steder og ikke mindst falde i søvn og vågne til de flotteste udsigter, da vi kørte kysten rundt i Nordjylland. Campinglivet kan bare noget ganske særligt, og vi er dybt imponerede af, at de fleste havne har bynære, velindrettede autocamperpladser i første række til vandet. 

Det er ren afslapning af holde pause og nyde livet i deres lækre Crespo comfort campingstole, der er lette at slå sammen og næsten intet fylder i bagagerummet. Man sidder virkeligt godt i dem. 

Dejligt med et rummeligt køleskab og fryser, hvor varerne straks kommer på køl, når der gøres holdt for at handle i gårdbutikker eller ved den lokale købmand. Køkkenet fungerer optimalt med fin håndvask, god bordplads og effektivt gaskomfur, som her hvor jeg koger nye danske kartofter og gulerødder. Gryder, el keddel mv. kan foldes sammen, så skabspladsen udnyttes optimalt. Opvasken klares som en leg. Simple living.

Deres gasgrill fra kvalitetsmærket O-Grill er en effektiv letvægtsgrill, der er let at transportere. Fås i flere flotte farver og har ekstra plade til brød, så de ikke får for meget.

Deres Benimar Sport 340 er en fantastisk lækker autocamper med god plads til både os og børnebørnene på 10 og 13 år. Som var med på tur de første par dage, hvor vi nød et ophold på Løkken Klit Camping med opvarmet badeland og de flotteste toiletfaciliteter, jeg har set på en campingplads. Vi afsluttede på Blokhus By Camping, som var en hyggelig og rolig plads.

Der er fine sovepladser og sæder til 5 personer i vognen. Forsæderne kan lige vendes rundt, når der hygges, og det er familietid til nærvær og fællesskab. Stort bord der endda kan slås ud, og blive endnu større. God plads til både brætspil, morgenmad og frokost.

Jeg er vild med service og bestik fra Bo-Camp der både kan fås i sort og messing. En rugbrødsmad med varm leverposteg eller salami smager bare bedre med udsigt og elegant bestik

Det er også rart, at markisen lige kan køres ud, når der holdes stop og smart, at der fås et skridsikkert underlag til at lægge ud under borde og stole, så det ikke støver, hvis der er grusunderlag på pladsen. Camperen har påmonteret cykelstativ bag på, der kan benyttes til cykler, padelboards eller lignende. Tørrestativ til våde håndklæder er også et must.

Der er et fint toilet og bad i vognen, så man snildt kan ordne sit morgen og aften ritual. Det var utrolig nemt at tømme det kemiske toilet og finde pladser med strøm, vand og spildevand etc. Der er både aircondition og centralvarme i vognen.

Vi kommer til at savne de flotte lyse sommeraftener med de mest fantastiske udsigter. Her med romantisk hyggebelysning af LED lampe fra FMT, som oplades via USB stik. Så fås det ikke meget bedre.

Har du hørt om Pintrip.eu, som for et billigt medlemskab stiller gratis autocamperpladser til rådighed over hele landet ved gårdbutikker, gallerier, mikrobryggerier etc. Her du kan få en snak med de lokale værter og anbefalinger til seværdigheder i lokalområdet. Vi besøgte bl.a. kunsthåndværkerfællesskabet Hvirvelkærgård, som bestemt var et besøg værd.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

  • Nytteværdi: MEGET GOD. Har alle de egenskaber, der kan ønskes for en autocamper både til seniorer og børnefamilier
  • Holdbarhed: MEGET GOD. Ingen tvivl om at vogn og udstyr er bygget af materialer i høj kvalitet
  • Pris: MEGET GOD. Du får virkelig en kvalitetsvare til prisen med flot design og god komfort af både vogn og udstyr
  • Kvalitet: MEGET GOD. Høj kvalitet og flot design. Alt er gennemtænkt og højner campingslivet    

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af MiaMily bæresele fra Amvina.se