TEST af MiaMily bæresele fra Amvina.se – Testfamilien
TEST af Edushape "Byg-selv lastbil" og "byg-selv brandbil" fra Legeakademiet

TEST af MiaMily bæresele fra Amvina.se

Vores tester Lene har sammen med deres ene tvilling Ella, på knap 2 år testet MiaMilys bæresele HIPSTER PLUS fra Amvina.

Vores datter har altid elsket at blive båret, men med tiden er det blevet tungere, selvom hun kun vejer knap 10 kg. Derfor ledte jeg efter noget, der kunne aflaste mig samtidig med, at det kunne give vores datter Ella den tryghed, som hun tydelig fandt ved at blive båret. Brugsanvisningen var med QR kode, og nemt blev jeg sat ind i bæreselens mange funktioner.

Bæreselen har et ergonomisk designet hoftesæde monteret, som sørger for, at barnet altid sidder optimalt i forhold til hoftehøjde. Jeg synes ofte det kan være tungt for både ryg og lænd at bære hende længere tid af gangen, og jeg må indrømme, at jeg frygtede julemarkedet. Men med det monterede lændestykke (som er nemt at justere) og hoftesædet var det nemt at have hende i bæreselen under hele julemarkedet, uden at jeg følte mig helt radbrækket bagefter.

Den kan bruges fra barnet er spæd og op til 18 kilo, hvilket betyder at det kan blive en ven i nøden for dig og dit barn fra start og mange år frem. Bæreselen har 6 funktioner, og der medfølger en nem og udførlig vejledning og billeder af, hvornår barnet må placeres i de forskellige funktioner. Ud over at bære indad og ud af, kan man bære på ryggen, på siden mm. 

Derudover kan hoftesædet tages ud og bruges seperat, så mor/far slipper for at bære barnet direkte på hoften og ende med at få ondt i ryg og side. Denne har været brugt under blandt andet madlavning og været med til at afhjælpe, at jeg laver et vrid, når hoften skal ud i yderstilling. 

Den har mange små detaljer, som plads til telefon, “regnslag”, og en ekstra lomme som er nem at tilgå til sutter eller andet livsnødvendigt. 

Og som den sidste MUST detalje, så kan den vaskes i maskinen.

MiaMily er et schweizisk brand og har vundet flere priser bl.a. Maternity and Infant Award 2017, Australian Mother and Baby Award 2018, og senest Top Choise Award 2019.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET god

Bærerselen har så mange fine detaljer, plads til telefon, en ektra ble, sutter, regnslag etc. Den kommer i et meget neutralt design og har ikke mindre end 6 funktioner og kan herunder bruges fra 0-18 kilo. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Den kan komme i vaskemaskinen, hvilket er intet mindre end genialt, hvis man har en lille én, der gylper meget eller spiser kiks i bæreselen. Derudover er den lavet i åndbart materiale. 

Pris:MEGET GOD 

Prisen ligger på under 1.000 kr. Det synes jeg er en virkelig fin pris for en bæresele, der kan bruges i så mange år, og som har så mange funktioner. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Edushape "Byg-selv lastbil" og "byg-selv brandbil" fra Legeakademiet