TEST af White noise speaker fra Moonboon – Testfamilien
TESTFAMILIEHOLDET 2023 ER FUNDET! SE OM DU ER I BLANDT…

TEST af White noise speaker fra Moonboon

To af vores testere har den sidste måned testet White Noise speakeren fra Moonboon. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Josefine har sammen med sin søn Alfred på 7 uger og pige Esther på 2,5 år testet white noise speakeren fra Moonboon. 

White noise speaker 

Højtaleren fra Moonboon er blevet et kæmpe hit herhjemme, hvor Alfred sover med den i seng, vugge og i barnevogn. Den hjælper med at putte ham og holder ham i søvnen i længere tid, end hvis vi ikke bruger den.

I starten gjorde den ikke den store forskel for hans søvn, men efter han brugte den i noget tid og vænnede sig til lyden, gjorde det kæmpe forskel. Da han var få uger gammel, virkede hjertelyd beroligende på ham, nu er det kun white noise, der virker på søvnen. Storesøsteren Esther på 2,5 år er begyndt at spørge ind til den, når hun skal sove.

For os har det ikke været nødvendigt med så mange forskellige lyde, og lyset har vi ikke rigtig brugt. Alt i alt et fint produkt, som vi er rigtig glade for. Det hjælper på søvnen, som de fleste børnefamilier har for lidt af 😉

Nytteværdi: Meget god – vi er super glade for den og den virker til at gøre putningen nemmere og søvnen længere – hvilket er, hvad alle børnefamilier gerne vi have 🙂 

Holdbarhed: Meget god – Vores store piger har gået rundt med den og tabt den, uden der er sket spor. 

Pris: Meget god – en pris de fleste kan være med til. I den billige ende, i forhold til andre alternativer. 

Kvalitet: Meget god 

 


Caroline fortæller:

Vi har fået fornøjelsen af at teste White noise speakeren fra Moonboon den seneste tid. Højtaleren er lavet i et fint og simpelt design med de nødvendige knapper og uden behov for at skulle forbinde til telefon eller andet. Dens design passer nemt ind i et hvert hjem, og det smarte gummi ophæng gør, at den nemt kan hænges op på både tremmesengen, i barnevognen eller slyngevuggen. Yderligere er den sikker at have liggende hos børnene og med en lille smart låse funktion kan man sikre, at de ikke kan trykke på knapperne.

De ti forskellige lyde, den kan afspille, er alt fra hjertelyden, som barnet kender fra livmoderen, til lyden af bølger, regn, hårtørrer mv. Den kan indstilles til flere lydstyrker og har endda en lille “lampe” indbygget, som man kan have tændt, så den er nem at finde eller så barnet har lidt lys i rummet. Det tager ganske kort tid at lade den op med det medfølgende kabel, der blot skal sættes i en USB, og så kan den holde ca. 30 timer, som for os har betydet at hvis vi har den tændt hele natten, så kan vi bruge den 3-4 nætter, alt efter om den også har været brugt til dagslurene. Den vejer næsten ingenting, men virker alligevel robust. Herhjemme har børnene fået lov til at bruge den i smålege, og også det har den fint kunne klare.

Højtaleren er blevet testet af vores to børn, Ophelia som lige er fyldt tre år og Oscar på lige over et år. Begge børn har altid sovet uroligt og haft svært ved at blive i søvnen, hvorfor vi har prøvet flere forskellige hjælpemidler. Da vi samsover har vi på en måde alle haft glæde af den. Vi havde i starten en udfordring med at finde de helt rette lyde, der virkede hos os, men fandt lyden af bølger bl.a. var god og beroligende. Den blev tændt ved start af søvnen, og i testperioden er vi gået fra, at Oscar blev puttet med amning til, at der nu krammes eller vugges til lyden. Nogle gange har vi måtte vente med at tænde den til børnene er faldet i søvn, da den ellers kunne være lidt for spændende at lege med.

Højtaleren har hos os hjulpet med til at gøre søvnstrækkene længere og overgangene mere blide. Derudover er det nemmere for os at gå og rumstere med andre ting uden, at det forstyrre søvnen lige så meget. Det har været en god hjælp og rart, at man ikke skulle tænke i at ligge en telefon eller tænde tv med white noise lyde. Den er nem at have med rundt, da den ikke er meget større end ens telefon. Vi har med fordel kunne bruge den både i barnevogn og i sengen, da den er nem at flytte rundt på.

Den store, Ophelia, er begyndt at sige, at vi skal tænde den, så vi sover bedre.

Nytteværdi: God, den gør lige det den lover, er nem at have med rundt og kan både hænge og ligge uden problemer.

Holdbarhed: Meget god, den har både kunne holde til at blive medtaget i leg, tabt en gang eller to samt blive bidt/suttet lidt på!

Pris: Meget god, prisen er helt sikkert et kæmpe plus, og skulle man med tiden ville sælge videre holder den også fint værdi, vil jeg mene, da den ikke bliver nusset eller beskidt som fx. bamser og lign kan gøre

Alt i alt en rigtig fin lille søvnhjælper – der uden tvivl har forbedret vores søvn. Det er ikke et mirakelmiddel, og børnene sover stadig ikke igennem hos os, men vi har kunne gøre fint brug af den, selvom de har den alder, de har. Jeg vil til enhver tid anbefale familier at give det et forsøg også allerede helt fra fra spæd, så de hurtigt vender sig til den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTFAMILIEHOLDET 2023 ER FUNDET! SE OM DU ER I BLANDT…