TEST af Alvilda – Halloweenpakke – Testfamilien
TEST af White noise speaker fra Moonboon

TEST af Alvilda – Halloweenpakke

Flere af vores testere har testet en bogpakker fra Forlaget Alvilda, i forbindelse med Halloween. Her kommer deres anmeldelser:


Janie fortæller:

Vi blev meget begejstrede herhjemme da vi fik lov at teste denne ’Halloweenpakke’ fra Forlaget Alvilda:

Zombie jæger er en letlæselig bog til børn fra 10 år, og man skal uden tvivl have en interesse for zombier og lidt uhyggelige detaljer for at læse den.

Den handler om to børn på 13 år, som har mistet deres forældre, da zombie-virussen brød ud. Man følger deres færd ud i jagten på en kur.

Der er en fin veksling i bogen af både billeder og tekst. Billederne er ikke i farve.

Virkelig spændende bøger – vi kendte dem nemlig allerede fra skolen, hvor drengene har lånt dem med hjem fra biblioteket.

Ekstra info: Der er udkommet 8 bøger i serien.

Den Store Zombie bog – lever uden tvivl op til sit navn!

Bogen indeholder alt man har brug for at vide om zombier.

Overlevelse, virus, våben, gemmesteder, zombietyper, og der er forskellige tests i bogen (med et strejf af god humor ind over).

Bogen er absolut ikke kun for børn (Jeg vil dog ikke anbefale den til små børn pga. billederne i bogen). Vi har som voksne bladret i den flere gange, fordi den har mange spændende facts i den. Vi har heller ikke tal på, hvor mange voksne, der har været besøg hjemme hos os, der har taget bogen og læst i den – fordi den netop er spændende!

Er man til zombie universet er bogen en must have!

En god blanding af ’seriøse’ facts omkring zombier krydret med god humor og flotte billedillustrationer.

Drengene har også været ivrige for at kigge i den – Niklas på 7 år har dog enkelte sider, han synes er uhyggelige at kigge på, så dem bladrer vi hurtigt forbi. Men bogen kunne faktisk svare på alle de spørgsmål, han havde om zombier.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD,

MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Bøger er altid en god ting at have I forhold til at opfordre børn (og voksne) til at læse mere. 

Holdbarhed: GOD – Bøger kan holde I mange år, hvis man passer på dem. 

Pris: MEGET GOD –  Zombie Jæger koster 99,95 kr. og Den store Zombie bog koster 199,95 kr. Jeg synes, det er fair priser for bøgerne, når man kigger på kvalitet og indhold.

Kvalitet: MEGET GOD – Bøgerne har hardback covers og er lavet I god kvalitet. Siderne I begge bøger er af kraftig kvalitet og går ikke så let I stykker.

 


Vores tester Stephanie har sammen med sønnerne Liam På 8½ år og Aaron på 7½ år testet bøgerne i zombiepakken af Forlaget Alvilda.

Stephanie fortæller:

Da denne test kom, var vi rigtig spændte på at komme i gang. Mine drenge er i en alder, hvor læsning fylder rigtig meget. Da vi herhjemme mener, at det enormt vigtigt at støtte op om at blive god til at læse gælder alle kneb. Så med drenge i netop denne alder som er fuldstændig vilde med halloween, zombier og andre uhyggelige ting, havde jeg store forventninger om, at det her ville fange deres interesse.

Bogen ” Den store Zombiebog”

Denne bog er også en hardback udgave. Det er en meget stor bog med meget spændende indhold.
Den er simpelthen FANTASTISK! Både børnene, men bestemt også deres mor har være helt opslugt af denne. Det er så flotte billeder og tegninger i den bog. De fineste beskrivelser og forklaringer. Historie om  den nordiske zombie og andre arter som f.eks. vampyrer og dæmoner. Der er forklaringer på hvordan man ser forskel på zombier og vampyrer. Det er utrolig godt lavet og vi har virkelig brugt mange timer på at studere alt i bogen, snakke om billeder og drengene har levet sig fuldstændig ind i det.
Det er meget simpelt for vores familie at give et godt råd om denne. Det er at man er nødt til at eje den hvis man har den mindste smule interesse i den genre. For den er gennemført hele vejen. Vi kommer til at elske at tage den frem hvert år. Mindst 1 gang 🙂

Nytteværdi: MEGET GOD – Fantastisk. Så mange timers underholdning og fascination.
Holdbarhed: MEGET GOD – Den er meget holdbar. God kvalitet og kraftige sider.
Pris: MEGET GOD – En bog koster 199.95 kr. den er hver en krone værd.
Kvalitet: MEGET GOD – Super kvalitet fra inderst til yderst.


Bogen ” Zombie Jæger ” bog 1 – sort blod.
En mindre bog i hardback. Bogen har rigtig fine farver udenpå og virker indbydende for børnene.
Indeni er siderne hvide og enkelte sorte. Det passer super til temaet. Der er tekst i fornuftig størrelse og sorte og grå tegninger. Bogen er spændende, og vi får klart lyst til at opsøge næste bog i rækken. Børnene synes, det er en spændende historie og har fået den læst med en voksen.
Som bonus er der på alle sider blikfang i form af tegninger af en art. Det gør det spændende for børnene. Forrest i bogen er der en oversigt med fotos, så man kan se, hvem man møder i bogen. Allerbagerst i bogen er der en zombieoversigt over de forskellige bøger.

Nytteværdi: MEGET GOD – Fantastisk til at fange børns interesse for en god uhyggelig historie
Holdbarhed: MEGET GOD – Den er utroligt holdbar. Den kan bruges igen og igen
Pris: MEGET GOD – En bog koster 99.95 kr. Det kan de fleste være med på.
Kvalitet: MEGET GOD – Super kvalitet og autentisk i forhold til tema.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af White noise speaker fra Moonboon