TEST af Scratch blandet produkter i samarbejde med Andemors Verden – Testfamilien
Besøg på Experimentarium

TEST af Scratch blandet produkter i samarbejde med Andemors Verden

Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius på 6 år testet produkter fra Andemors Verden i mærket Scratch.

Følgende produkter er testet:

Andemors Verden er et brandhouse fyldt med produkter til børn og barnlige sjæle. Hos Andemors Verden er der fokus på at gøre børn og deres forældre gladere og have fokus på det gode børneliv.

Elliot Vergilius var ellevild, da vi modtog pakken fra Andemors Verden, selvom han ikke vidste, hvad pakken præcist indeholdte, vidste han, at det var noget til ham, og derudover vidste han, at pakker fra Andemors Verden indeholder lækre bolsjer. 

Da han så så, hvad pakken indeholdte, var han endnu mere begejstreret. Der var en masse lækre produkter fra Scratch i pakken. 

Scratch er et brand, som har fokus på at udvikle og producere legetøj, der har fokus på glæden ved leg. De har en masse forskellige produkter både til inde- og udeleg. Fælles kendetegn for deres produkter er fokus på farver, kvalitet, motorik, bevægelse og sidst, men ikke mindst, glæden ved at lege sammen med andre. 

Garage med elevator & contiloop

Denne garage er i flere etager. Der er ramper og elevator, så bilerne nemt kan bevæge sig fra etage. Udover de forskellige etager med tankstationer og parkeringspladser er der også landingsplads til helikopteren. Derudover kan du nederst connecte brio til garagen. Det synes Elliot virkelig er sjovt, og det skaber nyt liv til gammelt legetøj. 

Der medfølger to træbiler, en helikopter og tre tankstationer. 

Den er lavet i træ, ramperne og liften er lavet af plastik. Bilerne, helikopteren samt tankstationerne er ligeledes lavet i træ. Der er mange fine detaljer og farver i fokus.

Der er til mange timers leg med denne garage både til leg og fordybelse alene, men også til at lege med sine venner og særligt Elliot har leget meget sammen med sine fætre. 

Dolk-i-junglen

Denne dolk går bladet ned i håndtaget og er altså ganske ufarlig. Den har fine motiver fra junglen. Med denne dolk er det nemt at lege, at man enten er fanget i den farlige jungle eller bare lege, at man er røver, fantasien får frit løb med denne fine dolk. 

Projektør dinosaur

Elliot synes næsten at denne projektør er magi. Den kan vise dinosaurer både som illustrationer fra en tegneserie, som ”rigtige” dinosaurer og som skeletter, hvis ikke man bruger de tre filmruller er der et tilhørende etui, og projektøren kan bruges som en almindelig lommelygte. Det er nærmest som at komme i biografen med lyset slukket og magien, hvor de uddøde dinosaurer kommer op på væggen. Elliot og særligt hans fætre har haft mange hyggelige stunder med den, og hvor de sidder og snakker om de forskellige dinosaurer. 

XXL-puslespil verdens dyr 

Elliot elsker puslespil og er vild med dyr, så dette kæmpestore puslespil er virkeligt et hit. Der er 100 brikker, og motivet er dyr fra hele verden. 

Det giver en fin anledning til at tale om, hvor de forskellige dyr lever. Det er virkelig et fint motiv med fine illustrationer og farver. Derudover er puslespillet i en fin æske, som tilmed er håndlavet. 

Oppustelig globus – badebold 

Denne fine badebold med verdenskort eller oppustelig globus. Ligesom puslespillet er det nogle fine illustrationer og flotte farver. Derudover giver det en god mulighed for at lære om verden og dyrene i den. Derudover kan den også bruges som en badebold. 

Alle tingene fra Scratch er med til at udvikle barnet motorisk, der er læring, fantasi og god leg. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Scratch er virkelig noget godt legetøj. Der er mange timers leg, udvikling af motorik, koordinering, koncentration fantasi og meget mere. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Virkelig god kvalitet. Det er lækker kvalitet og flot på samme tid. 

Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger sammen, jeg synes dog, at det er meget rimelige priser for så gode produkter.  

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig god kvalitet. Med produkter fra Scratch, er man helt klart sikret en kvalitet, der er udover det sædvanlige. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg på Experimentarium