TEST af TOY2 Track Connector – Testfamilien
TEST af X6Play smartwatch fra Xplora

TEST af TOY2 Track Connector

Flere af vores testere har testet TOY2 Track Connectors. Her er deres anmeldelser: 


Vores tester Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius på 7 testet produkter fra TOY2 Track Connector, følgende produkter er med i testen: 

  • Builder set – Large (21003)

TOY2 Track Connectors giver nyt liv til dit gamle legetøj. Her bliver der bygget bro mellem Brio og Duplo, og legen tager nye højder. TOY2 Track Connectors er en lille, men kraftfuld forbindelse. Det er med til at styrke kreativiteten. Derudover er TOY2 Track Connector lavet af genbrugsplast, blevet produceret lokalt og har den lovpligtige CE-certificering.

Jeg har sidste år også testet disse Track Connectors, og de er bare helt geniale. Derfor ville vi meget gerne teste igen og udvide konstruktionerne endnu mere. 

Builder set Large indeholder 29 TOY2 Track-Connectors, som forbinder Brio og Duplo. Det er virkelig smart. Det gør ligeledes, at legen når nye højder og fantasien nye grænser. Basic Large gør det muligt at bygge større, højere og mere avancerede konstruktioner. Du kan bygge op i højden over dørtrin mm. 

Elliots Brio-skinner har ligget hengemt i et stykke tid, men efter han har modtaget disse Track-Connectors er Briobanen og Duplo næsten fremme dagligt, for legeglæden er virkelig kommet tilbage, og legen blevet mere avanceret. 

Track-Connectors har virkelig forlænget brugsværdien af legetøjet og gjort det gamle legetøj spændende igen. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – TOYS2- Track -Connectors er virkelig et godt stykke legetøj. Det udvikler barnets fantasi, bringer legeglæden tilbage og slipper kreativiteten løs samtidig med, at den forbinder Brio og Duplo. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Det bringer ny glæde ved gammelt legetøj, og dermed forlænger det barnets leg med legetøj samtidig med, at det slipper kreativiteten og læringen løs. 

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, at prisen er rigtig god i forhold til nytteværdien. Legen har ingen ende villet tage efter, at vi har modtaget TOYS2-Track-Connectors. Samtidig skaber det ny interesse for gammelt legetøj. 

Kvalitet: GOD – Virkelig god kvalitet. De virker meget robuste og gør det muligt at bygge højt og stabilt med Brio og Duplo.


 

Vores tester Line har sammen med sin søn Malthe på 3 år testet Track Connectors – Builder Set – Large fra Coolshop.dk 

Line fortæller: 

Malthe har altid elsket at lege med både Lego Duplo og Brio togbane, så da vi fik Track Connectors ind af døren, ville glæden inden ende tage. 

Både Lego Dublo og Brio togbanen blev med det samme fundet frem, og så har der ellers været flere timers leg for både børn og voksne. 

Track Connectors er nemme at sætte sammen med togbanen, og det var så fedt, at Malthe selv kunne være en del af bygge processen og sætte klodserne sammen med skinnerne fra Brio.

At man kan få togbanen op i højden samtidig med, at man kan give landskabet omkring den nyt liv med sit Lego Duplo skaber så meget mere liv i legen. Kun fantasien sætter grænsen for, hvordan din togbane skal være. 

Vores vurdering bliver:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Det kan give en god afveksling i legen med Brio og Lego Duplo, og selv de voksne synes, at det er fedt at lege med. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er ikke til at se, det har været i brug, og legetøjet herhjemme kan altså godt blive håndteret lidt hårdt med to børn på 3 år og 6 mdr. 

Pris: GOD – Vi synes at prisen er helt fin, især når det kan bruges i flere år.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten passer rigtig godt ind i Lego Duplo og Brio, slidstærkt, matcher godt i farverne og kan bruges i mange år, 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af X6Play smartwatch fra Xplora