TEST af Tvillinge slyngevugge fra Moonboon – Testfamilien
Skiferie for begyndere i Stöten med Fjällferie uge 7 - 2023

TEST af Tvillinge slyngevugge fra Moonboon

Vores tester Mathilde har den seneste måned testet nyheden fra Moonboon, nemlig deres tvillingeslyngevugge, som flere har efterspurgt. Her kommer hendes anmeldelse: 


Moonboon, som producerer babyudstyr i lækre økologiske og bæredygtige materialer, er startet af Marie og hendes mand Adam. Inspirationen til Moonboon fik Marie, da hun blev mor, og alle produkter er skabt med den største kærlighed til de mindste.

Moonboon har i længere tid solgt slyngevuggen, som efterhånden ses i rigtig mange hjem, med stor succes. Sidenhen har flere efterspurgt en tvillingeslyngevugge fra Moonboon, hvilket nu er landet.

Den GOTS-certificerede økologiske tvillingeslyngevugge er et funktionelt søvnprodukt, der skaber mere og bedre søvn for børnene. Det giver forældre til tvillinger de små pauser, de har brug for, for at genvinde energi og overskud.

De rolige bevægelser i tvillingeslyngevuggen – op og ned – minder om tiden i mors mave og hjælper børnene med at falde til ro. Det skaber en rolig og afslappende stemning og får de mindste til at overgive sig til søvnen.

Vores tester Mathilde har fået lov at teste både tvillingeslyngevugge, stativ og vuggemotoren til hendes små tvillinger.

Mange tvillinger finder stor tryghed i hinanden og har derfor stor gavn af at sove sammen, da de på den måde sover bedre. Selvom tvillinger i manges øjne er ens, er deres søvnmønster ofte asynkront, hvilket kan være utroligt opslidende for forældrene. Med denne slyngevugge kan babyerne blive lagt samtidig eller hver for sig alt efter deres søvnrytmer og behov.

Mathilde fortæller:

Jeg havde den store fornøjelse at modtage en tvilligeslyngevugge fra Moonboon, og jeg må sige, at jeg er imponeret. Den ankom i en flot æske med alt, hvad jeg havde brug for: motor, tvillingeslynge og et stativ, som var nemt at samle på under 5 minutter.

Tvillingeslyngevuggen kommer i det ikoniske Moonboon-design i 100 % økologisk bomuld med allergivenlige og silkebløde kapokmadrasser. Et stilrent og æstetisk skandinavisk design. Der er taget højde for form, sikkerhed og funktion, og derfor passer tvillingeslyngevuggen ind i alle hjem uden at optage æstetisk plads.

Med til tvillingeslyngevuggen følger: 

  • 1 stk. GOTS-certificeret tvillingeslyngevugge i 100 % økologisk bomuld
  • 2 stk. GOTS-certificeret madras i økologisk kapok med betræk af 100 % økologisk bomuld
  • 1 stk. tværpind i valnøddetræ med bivoksbehandling
  • 1 stk. fjeder til vugge og tvillingeslyngevugge med swivelsnap, sikkerhedsstrop og fjeder-cover
  • 2 stk. trekantede karabinhager
  • 2 stk. plastdele til montering på tvillingeslyngevuggens metaldele

Kvaliteten af materialet overgik mine forventninger. Jeg er også vild med det flotte design, som passer perfekt ind i vores hjem.

Efter at have brugt slyngen den seneste uge kan jeg bekræfte dens uundværlige og fantastiske egenskaber for vores familie. Ikke alene giver det os som forældre et par ekstra hænder frie, men det giver også vores børn en behagelig og tryg søvn. Det er utroligt at se, hvor rolige vores tvillinger er, når de ligger i slyngen. De falder hurtigt i søvn og sover længere, hvilket giver os friske og udhvilede børn. Samtidig giver det os også mulighed for at tage os af andre opgaver i hjemmet, som der jo er mange af som tvillingeforældre.

Som med alt andet til små babyer er det rart, at stoffet kan vaskes, hvis der er uheld, og det kan denne vugge også. Tvillingeslyngevuggen kan vaskes i hånden eller i vaskemaskine ved 40 grader – den skal dog ikke i tørretumbleren. Kapokmadressen tåler ikke vask, men skal luftens udenfor – helst én gang ugentligt.

Vuggen kan både bruges med og uden motor. Hvis den bruges uden motor, men blot med den medfølgende fjeder, kan den benyttes fra nyfødt til de vejer 12 kg tilsammen. Hvis man bruger vuggen med motor og fjeder, kan den bruges når babyerne vejer tilsammen 4-12 kg. Man kan tilkøbe en større fjeder, så den kan bruges, når babyerne vejer tilsammen 12-20 kg.

 

Alt i alt har Moonboon.dk leveret et fantastisk produkt med denne tvillingeyngevugge. Det er absolut anbefalelsesværdigt, og den perfekte investering for både tvillingeforældre og forældre med to små børn. Så hvis du leder efter en løsning, der vil give dig mere tid og ro i hverdagen samtidig med, at det giver dine børn en tryg og behagelig søvn, så er denne tvillingeslyngevugge fra Moonboon.dk bestemt værd at overveje.

Man kan prøve vuggen gratis i 30 dage. Læs mere om Moonboons Søvngaranti her:

Nytteværdi: MEGET GOD – Tvillingeslyngevuggen er et fantastisk produkt til forældre, der har tvillinger. Det er en perfekt måde at sikre, at dine små bliver godt hvilet, føler sig sikre og komfortable.
Holdbarhed: MEGET GOD – Det er et solidt og robust produkt, der kan holde til daglig brug og slid. Vores slyngevugge ser stadig helt ny ud, trods jeg bruger den flere gange dagligt.
Pris: MEGET GOD – Slyngevuggen er en dyrere løsning, men det er bestemt værd at investere i for tvillingefamilier. Den er holdbar og kan bruges længe. Derudover afspejler prisen også den høje kvalitet af produktet.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig god. Det kan ses og mærkes, at den er lavet af materialer af høj kvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skiferie for begyndere i Stöten med Fjällferie uge 7 - 2023