TEST af Magnet Stick fra Randomshop – Testfamilien
TEST af Ludmilla bluse fra Basic Apparel.dk

TEST af Magnet Stick fra Randomshop

Vores tester Mette har sammen med datteren Vigga på 5 år testet Magnet Stick fra Randomshop.

Mette fortæller:

Vigga har modtaget 2 byggesæt med magneter i 2D og 3D til at lave forskellige konstruktioner. Sættene er med 66 og 36 dele og giver rigtig god mulighed for at bygge en masse. Derudover er de lavet i nogle rigtig fine farver, det kan mors øjne godt lide.

Stick’ne er i kraftig plast og med magnet i hver ende, og så er de små kugler magnetiske over det hele.

De hedder fra 18 mdr., men jeg vil ikke anbefale dem til en tumling der putter ting i munden. Vigga har været glad for at lave små sole eller noget, der ligner en edderkop. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man bygger.

Jeg synes magneterne er gode til at øve koncentration, da kugler triller og det gør, at de er lidt svære og samle for små hænder. Og i Viggas tilfælde en hånd, der er ramt af en halvsidig lammelse. Men stick’ne har en størrelse, så det har været muligt at få trænet finmotorik samtidig, da hendes højre hånd godt kan gribe omkring dem.

Stick’ne kan ikke rigtig sidde sammen uden en kugle i hver ende, da magneterne ikke er kraftige nok til at nå hinanden. Det havde givet endnu flere konstruktionsmuligheder, hvis de kunne det. Men når man ved det og bygger ud fra altid at afslutte med en kugle, så fungerer sættet rigtig fint.

 
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD. Magnet legetøj hitter hos børn, og de her sæt giver andre muligheder for leg, som jeg ikke har set før.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Jeg har i testperioden ikke oplevet, at de er gået i stykker til trods for, at de er røget på gulvet jævnligt. De er heller ikke blevet ridset eller har tabt farve.

Pris: MEGET GOD. En pakke med 32 dele koster 199,95 kr og 66 dele koster 339,95 kr. Og så kan begge sæt købes som en sampak til 489,95 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Ludmilla bluse fra Basic Apparel.dk