TEST af Grundig LED spotlight for Randomshop.dk – Testfamilien
TEST af Moonboon vugge med fast og flad bund

TEST af Grundig LED spotlight for Randomshop.dk

Vores tester Nanna har testet Grundig LED Spotlight fra Randomshop.dk. De består af fire forbundne spots med ledning. Spots’ne har 19 forskellige positioner, 20 farver og 8 intensitetsniveauer. 

Nanna fortæller:

Min plan var, at vi skulle have spot inde i vores ret mørke garderobeskabe, men det fungerede ikke efter hensigten med den lille betjeningsenhed, som sidder fast på ledningen. Det blev for besværligt inde i skabet. 

Min datter Lily, 6 år, fik dem derfor ind på hendes skrivebordshylde, hvor de gør stor glæde. Lilys skrivebord er ikke så stort, så en skrivebordslampe optager ret meget bordplads. Det er derfor rigtig smart at have spots monteret under hylden over bordet. 

De fire spots har alle ledninger hen til en fælles adapter, hvilket giver en hel del ledninger, som skal skjules. Det er nok nemmest at skjule inde i et skab. Længden på ledningerne betyder samtidig, at man f.eks. ikke kan montere sine spots på fire hylder over hinanden. Under Lilys skrivebordshylde sidder de alle fire ved siden af hinanden. Det fungerer fint, og hun kan sagtens leve med de synlige ledninger 😉 Jeg drømmer om et sæt trådløse spots som disse til vores garderobe. 😊 

Den dobbeltklæbende tape kan ikke holde spots’ne fast på de hylder, vi har, så vi har selv været ude og skaffe noget stærkere tape, og så fungerer det superfint. 😊 

Lily elsker at skabe diskostemning på værelset med de varierende farver og modes. Lyset kan dæmpes og øges alt efter, om hun skal bruge arbejdsbelysning eller bare hygge. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – Ledningerne og tapen gør, at vi ikke kunne bruge disse spotlights i vores garderobeskab, så det bliver mere sjov ting for vores datter frem for en praktisk løsning hos os. 

Kvalitet: GOD – Kvaliteten virker fin, men havde været mere praktisk uden ledninger. 

Pris: MEGET GOD – et sæt med fire spots koster 249,95 kr.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Moonboon vugge med fast og flad bund