TEST af Grundig LED strip for Randomshop.dk – Testfamilien
TEST Flying Spinner ball fra Randomshop

TEST af Grundig LED strip for Randomshop.dk

Vores tester Nanna har sammen med datteren Alma, 7 år, testet Grundig LED strip fra Randomshop.

Den fleksible LED strip har 180 LED lysdioder, som ved hjælp af fjernbetjeningen kan lyse med 16 forskellige farvekombinationer og i fire forskellige lysindstillinger; flash, strobe, fade og glat. 

Nanna fortæller:

Almas værelse har lige fået en lille makeover, så det var oplagt, at hun skulle have LED-strip på sit værelse. Den passer perfekt i længden på væggen ved hendes seng. 

Den kan i øvrigt nemt afkortes, hvis man har brug for det. Denne LED-strip er med tape bagpå, så den er virkelig nem at montere på den ønskede overflade. Jeg valgte at sætte den på loftet, og det ser ud til at holde fint.

Jeg har overvejet, om man skulle lave en dekoration på en væg med den. F.eks. forme et ord, regnbue eller lignende. Det er helt op til fantasien, og det er virkelig nemt at arbejde med den meget fleksible strip. Jeg tør ikke tage den ned, da jeg er bange for, at den så skal have ny tape på. 

LED-strippen sættes til en adapter, som selvsagt ikke er den kønneste, så det er fedt, hvis man har mulighed for at skjule den. Ellers er det virkelig ikke noget, som min datter lægger mærke til. 😊 

Den styres ved hjælp af en lille fjernbetjening, og dét er den 7årige herhjemme svært tilfreds med 😉Jeg spår mange aftener med musik, pigegrin og funky lys inde fra hendes værelse. Alma er meget tilfreds med sin smarte lysstribe. 😊 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Denne LED strip er en sjov lyskilde på børneværelse, som uden tvivl vil bringe hygge med sig. 

Kvalitet: GOD – Tapen virker umiddelbart én gang, så man kan nok ikke flytte rundt på den efter montering.

Pris: MEGET GOD – 179,95 kr. Rigtig god til prisen 😊  

  

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST Flying Spinner ball fra Randomshop