TEST af Magnitiles fra Randomshop – Testfamilien
TEST af Grundig LED strip for Randomshop.dk

TEST af Magnitiles fra Randomshop

Flere af vores testere har den seneste måned testet Magnetic-tiles fra Randomshop. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes 5 børn testet Magnetic-tiles fra Randomshop.

Vi modtog denne pakke med 100 tiles i, som giver god mulighed for at bygge. Børnene har allerede flere pakker og kuglebane fra Magnetic-tiles, men glæden var stadig stor, og der skulle straks bygges.

Både store og små herhjemme elsker at bygge med magneterne. De er super gode og øver børnenes finmotorik og øje-hånd koordination. Jeg er imponeret over, hvor dygtige de er til at bygge og finde på, og de kan bruge virkelig lang tid på at fordybe sig med disse magneter. Vores yngste, Bille, er 20 måneder, og han formår også at sætte magneterne sammen. Han elsker dog også at vælte alt, hvad de andre bygger, men heldigvis kan de hurtigt bygge det igen.

Igennem legen med magneterne opnår børnene også viden og læring om både symmetri, geometri, farver, former, mønster, genkendelse, magnetisme, samt 3D byggefærdigheder. Vi snakker meget om formerne og sætter ord på undervejs, når der bygges.

Børnene bygger dagligt med magneterne, enten bare som en konstruktionsleg, men de kan også bygge for at det skal indgå i leg med andet legetøj, f.eks. bliver der bygget bure til dyr, garager til biler mm.

Hvis man har små børn med i legen med disse Magnetic-tiles, skal man dog huske at holde øje med, at de ikke går i stykker. Hvis de bliver tabt meget, vil de med tiden knække, og de små magneter kan falde ud, hvilket kan være farligt, hvis de små putter dem i munden og evt. får dem slugt. Vi gennemgår dog vores tiles regelmæssigt, så vi smider de ældste ud, hvis de er ved at gå i stykker.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD/GOD – Igennem legen med magneterne opnår børnene viden og læring om både symmetri, geometri, farver, former, mønster, genkendelse, magnetisme, finmotoriske færdigheder, samt 3D byggefærdigheder

Holdbarhed: MEGET GOD – Herhjemme bygger børnene nærmest dagligt med magneterne. De elsker at finde på og skabe en masse fine bygninger. De får skrammer som alt andet legetøj, der bliver brugt.

Pris: GOD – Prisen for denne kasse med 100 tiles er 799,95 kr., hvilket er mange penge, men man får også legetøj, som kan bruges rigtig meget.

Kvalitet: GOD – Jeg synes kvaliteten er god. Dog kan de godt knække, og de små magneter frigive sig, hvilket man skal være særlig OBS på, hvis man har mindre børn eller børn, der tager små ting i munden. Dog har jeg oplevet samme problem med andre lignende mærker. Så vi holder bare øje og smider ud undervejs.


Den seneste måned har vores tester Aynur, sammen med sine børn, Milas på 4,5 og tvillinger Ella og Noah på 2,5 år, testet Magnetic Tiles fra Randomshop.

Aynur fortæller:

Vi har været så heldige at have fået lov til at teste 2 x 100 Magnetic Tiles. Magneterne kommer i en æske á 100 stk. og er lavet i hårdt, farvestrålende og transparant plast i 8 forskellige farver. 

På Magnetic Tiles er magneterne placeret i kanten, hvilket betyder at man ikke er begrænset af magneternes placering, og alle brikker tiltrækker hinanden uafhængigt af polaritet. Det innovative, magnetiske 3D konstruktionslegetøj er designet til at fastholde børns interesse og koncentration.

Pakken med 100 dele består af:

  • 50 små firkanter
  • 4 store firkanter
  • 20 ligesidede trekanter
  • 11retvinklede trekanter
  • 15 ligebenede trekanter

Milas er vant til at lege med magneter fra børnehaven, og derfor var han ekstra begejstret, da han opdagede, at der lå 2 x 100 stykker magneter i pakken og endda med de fedeste farver. De magneter Milas har i børnehaven er i sort og grå, hvilket han synes er kedelige farver. Vi har længe overvejet, om børnene ikke skulle have noget magnet-legetøj, især da vi så, at Milas havde vist stor interesse for det i børnehaven. Vi synes, at dette sæt er et virkelig fedt startsæt, da man får 100 dele i mange former og farver, og man har mulighed for at bygge mange forskellige ting og udnytte alt det Magna-Tiles kan!

Lige siden vi modtog Magnetic Tiles, har der været mange timers underholdning og fordybelse, og det er ikke kun Milas, der er begejstret over det nye legetøj, ligeledes er det faldet også i god jord hos tvillingerne. 

Jeg kan slet ikke huske, hvornår børnene sidst har leget så koncentreret og i flere timer uden råb og skrig. Kassen med magneter er flittigt blevet brugt herhjemme, hver evig eneste dag, sågar har det været børnenes favorit fælles legetøj, og når turen går til bedsteforældrene skal det selvfølgelig også pakkes med.

Jeg elsker at se mine børn fordybe sig i noget legetøj, der skaber både sjov leg, fantasi og læring. I legen kan der være fokus på symmetri, geometri, former, farver og mønstre.

Magneterne er kraftige og holder til at bygge figurer, der både udvikler børnenes fantasi samt forståelse for geometri, former, farver og 3D byggefærdigheder. Magnetic Tiles sikrer lærerig leg, hvor finmotorikken rigtig kommer på spil. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og legen med Magnetic Tiles hjælper barnet med at styrke og udvikle:

  • Finmotoriske kompetencer
  • Farve- og mønstergenkendelse
  • Samarbejde og problemløsning
  • Fantasi

Børnene er vilde med at bygge tårne, slot, højhuse med parkeringskælder til deres biler, store huse til deres store T-rex dinosaur mm. Ydermere kan de transparente Magnetic Tiles med fordel bruges til lysleg på LED lyspanel eller på et lysbord. 

Det er ikke kun børnene herhjemme, der finder Magnetic-Tiles interessante – selv jeg bliver grebet af det. Når børnene finder kassen frem, går der ikke ret mange minutter, så sidder jeg sammen med dem og bygger. Ligeledes har børnene siden vi fik magneterne været gode til at hjælpe med at rydde op efter legen og oprydning har aldrig været nemmere. Det er blevet til et fælles projekt, hvor samtlige 200 dele opstilles i farver og former, for så at blive pakket ned i hver deres kasse med 100 dele. 

Magnetic Tiles er og bliver KLAR favorit! Det lærer børn at genkende mønstre, styrke hånd-øje-koordination, rum/retningssans, blik for symmetri, finmotorik træning, stimulerer oplevelsen af form og farve, og så er det et fantastisk legetøj til at samle børn på tværs af alder og køn. 

Nytteværdi: MEGET GOD – I vores optik er de virkelig geniale og sjove. Med Magnetic Tiles kan legetøjet forny sig hele tiden samtidigt med, at barnet kan udvikle en forståelse for symmetri og geometriske former. Hvilket også har gjort det aldeles uundværligt hjemme hos os.

Holdbarhed: MEGET GOD – Magnetic Tiles er yderst slidstærke. Under testperioden er de også røget på gulvet, og de ser stadig ud som nye og magneterne er stadig lige så stærke. 

Pris: GOD – På randomshop.dk koster Magnetic Tiles 2 x100 1.439,95 kr. Det i den ”høje” ende, men til gengæld får man mange timers leg, og et legetøj som kan bruges igen og igen. Derfor er det alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top. Når man får en Magnatile i hånden, så er det et virkelig lækkert produkt. Det er lavet af solidt ABS plastik (den type solide og slidbare plastik som blandt LEGO også er produceret af), og det indeholder ikke BPA. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Grundig LED strip for Randomshop.dk