TEST af skitøj fra Helly Hansen – Testfamilien
TEST af Garmin Venu 2S fra Pulsure.dk

TEST af skitøj fra Helly Hansen

Annonce

Mie, Anna og Thomas har testet skitøj fra Helly Hansen. 

Mie fortæller:

“Vi var i vinterferien afsted på vores første skitur allesammen. Det er mange mange år siden at jeg har stået op ski, Anna havde aldrig prøvet det og Thomas har stået i mange år, men det var også 6 år siden, at han sidst har været afsted.

Vi var så heldige at få lov til at teste skitøj fra Helly Hansen. Anna og jeg testede begge Imperial Puffy ski jacket (pris 2.500 kr.) samt skibukser Bellissimo 2 Slim i hvid (pris 1.600 kr).

Thomas testede Ullr D shell ski jacket (pris 2.200 kr.) og Sogn Cargo ski pants (pris 1.700 kr.).

Anna og jeg testede begge “Imperial Puffy Jacket” som er super behagelig at have på, ultra-varm og selvfølgelig vandtæt. Perfekt til pisterne og stadig pæn og elegant til at have på, når man ikke står på ski. Bukserne var en slim model og jakken sidder også ret tæt, så jeg valgte selv at gå en størrelse højere op end jeg normalt bruger. Det kan også skyldes de ekstra 5 kg. der var kommet på i løbet af julen. Men jeg kan bedst lide, at mit tøj ikke sidder for tæt i forhold til at kunne bevæge mig optimalt i det.

Vi havde ned til minus -6 grader på pisterne og vi har alle været varme og tørre. I bunden af skibukserne er der en lynlås, så der er god plads til skistøvler og der er en slags inderbuks, som gør at man ikke bliver våd, hvis der skulle komme lidt sne ind fra neden. I jakken er der desuden snefang og liftkortholder.

Thomas testede en lidt tyndere “shell ski jacket” med HELLY TECH® der giver vandtæt, åndbar og vindtæt beskyttelse.

Thomas savnede en lomme i ærmet til liftkortet. Den lomme gemte sig nemlig inde den almindelige lomme. Bukserne har mange gode rum og kan nemt indstilles i livet. Sættet virkede umiddelbart til at være i en meget tynd kvalitet. Til trods for det, havde Thomas ingen problemer med at holde sig tør og varm.

Hætten på jakken kan sættes uden på hjelmen og lukkes helt op over næsen, så du kan holde hele ansigtet tørt og varmt.

Der er også en indbygget såkaldt life pocket. Det er en af Helly Hansen speciel teknologi, hvor en gel sikrer, at din mobil ikke udsættes for store temperaturudsving, hvis du kommer den i denne lomme.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Godt skitøj er SÅ vigtigt for en vellykket skitur. Helly Hansens skitøj har holdt os alle varme og tørre hele ugen, så vi har kunnet stå på ski og hygge på trods af vejr og vind.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD –Virkelig slidstærkt. Design og materialer er helt i top.

Pris: GOD – Ordentligt skitøj er ikke billigt og det er Helly Hansens skitøj heller ikke. Det koster ca. 4000 kr. for et sæt – men det vil også kunne holde i mange mange sæsoner endnu. Det er ikke første gang vi bruger Helly Hansens funktionelle tøj og bestemt heller ikke sidste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Garmin Venu 2S fra Pulsure.dk