TEST af januar boxen fra GOODIEBOX – Testfamilien
TEST af Off Road Pioneer fjernstyret bil fra Randomshop

TEST af januar boxen fra GOODIEBOX

Vores tester Elena har været så heldig at få lov til at teste januar boxen fra GOODIEBOX.

Elena fortæller:

En Goodiebox er en box som indeholder forskellige beauty produkter, som er udvalgt nøje af Goodiebox teamets skønne beauty eksperter. Boxen jeg har testet har en værdi af 1005 kr. Den indeholder 4 full size produkter og 2 produkter i rejsestørrelse. Goodiebox garanterer altid, at ens box har en minimumsværdi af 650 kr.

Januar boxen indeholdt:

  • Ecooking vitamin C (full size) værdi 174,50 kr.
  • KNDR Calm kind mist (full size) værdi 220 kr. 
  • Terre de Mars Body milk (full size) værdi 185 kr.
  • Teez Cosmetics lipgloss (full size) værdi 156 kr. 
  • Gold Professional texture spray wax (travel size) værdi 129 kr.
  • Elemis Glow moisturizer (travel size) værdi 141 kr.  

Udover at boxen er smuk at have stående på sit badeværelse, så er det også nogle sindsygt lækre produkter, jeg har modtaget. Det har været svært at vælge en favorit, da alle produkter har overrasket mig positivt, men lipglossen fra Teez er helt klart min favorit. Den er blød og lækker at have på læberne, smuk og naturlig, og så dufter og ”smager” den fantastisk. Det bedste ved den er, at den ikke fedter – jeg hader, når håret sidder fast i ens lipgloss.

Ligeledes elsker jeg Ecookings vitamin C serum, som går ind og fugter huden efter rens, mindsker rynker/linjer og pigmentforandringer. Min hud er altid tør, og derfor fedter den meget og har tendens til urenheder. Her går serummet ind og mindsker rødme og fugter huden godt i dyben. I den måned jeg har testet produktet, føles huden allerede blødere og knap så fedtet. Et produkt som også har overrasket mig er KNDR calm misten. Det er en setting spray, som kan bruges inden man lægger make up eller som finish til slut, til at give en fugtet og naturlig glød til huden. Den går ind og ”sætter” ens make up, så den holder hele dagen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Konceptet med at få beauty produkter på abonnement var jeg noget skeptisk over i starten, da jeg tænkte, det var for dyrt, fordi man modtog produkter, som man nødvendigvis ikke havde nytte af. Der tog jeg fejl, for i januar boxen var der kun ét produkt, jeg ikke brød mig om, og det var det ekstra produkt som var lagt i boxen i en rejsestørrelse. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkter har en udløbsdato indenfor 2-3 år, så det er helt perfekt. 

Pris: MEGET GODT – Prisen er helt perfekt, og alle har muligheden for at være med. En pris på 199 kr. om måneden er ikke meget ift. at et gennemsnitsprodukt koster ca. 200 kr. samt det, at boxen altid har en minimumsværdi af 650 kr. 

Kvalitet: MEGET GOD – Alle produkterne var lækre og duftede dejligt. De tager både højde for veganere og parfumeallergi. Genialt koncept!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Off Road Pioneer fjernstyret bil fra Randomshop